Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
F-News nr 16
Rozpoczęty przez Bishop986, 20 kwi 2011 18:36
38 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 12 maj 2011 - 19:39
nie 
"Składa się", mam nadzieję dostać go na dniach, ale nie jestem w stanie podać daty. Trochę się ślizgnęło wszystko (znowu)
i teraz wypada czekać bo proces twórczy może trwać...
"Składa się", mam nadzieję dostać go na dniach, ale nie jestem w stanie podać daty. Trochę się ślizgnęło wszystko (znowu)
Napisano 23 maj 2011 - 12:22
To chyba dowód na to ze trzeba mieć mocno ograniczone zaufanie do osób które sie zgłaszaja do "pomocy" a maja mały staż forumowy.
"Podaj mi dłoń, płynie w nas krew tych samych przodków, ratuj ten Kraj, bo o Twoje i moje życie tu toczy się gra"

"(...)Dla tej polityki oddam resztę swego życia i gotów jestem oddać życie zaraz, jeśli będzie tego potrzeba. Jeśli zaś dla tej polityki nie znajdę poparcia u Was i w kraju-usuwam się z czynnej polityki i poświęcę się pracy nad tym, żeby z przyszłych pokoleń lepsi od nas politycy wyrośli. Może być, że Polska jest skazana na to, żeby nią kierowali pajace, zacietrzewieni parafianie, krótkowidze i ... zdrajcy(...)"
Roman Dmowski
Lista forumowych buraków: Herbatniczek.

"(...)Dla tej polityki oddam resztę swego życia i gotów jestem oddać życie zaraz, jeśli będzie tego potrzeba. Jeśli zaś dla tej polityki nie znajdę poparcia u Was i w kraju-usuwam się z czynnej polityki i poświęcę się pracy nad tym, żeby z przyszłych pokoleń lepsi od nas politycy wyrośli. Może być, że Polska jest skazana na to, żeby nią kierowali pajace, zacietrzewieni parafianie, krótkowidze i ... zdrajcy(...)"
Roman Dmowski
Lista forumowych buraków: Herbatniczek.
Napisano 23 maj 2011 - 17:21
No niestety mój entuzjazm wziął górę.
Materiały z maja wyjdą jako numer czerwcowy i tyle. Nauczka na przyszłość
Materiały z maja wyjdą jako numer czerwcowy i tyle. Nauczka na przyszłość
Kasia R.
Napisano 23 maj 2011 - 18:58
Ale dosyłamy coś czy kleisz już z tego, co jest?
Napisano 23 maj 2011 - 19:50
jeśli ktoś coś ma lub chce dopisać to do końca tego tygodnia można wysyłać
Napisano 06 czerwiec 2011 - 17:34
nie nie doszło a była by mi ta okładka potrzebna
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych