Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Suknie Ślubne

627 odpowiedzi w tym temacie

#621 melodia

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2071 postów

Napisano 02 luty 2012 - 19:46

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#622 parisel

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 03 luty 2012 - 14:32

Oczywiste jest, że kiedy podejmiemy już decyzję o weselu, chcemy, aby dzień ten był wyjątkowy dla nas i wszystkich zebranych na tej uroczystości. Dlatego staramy się zaplanować wszystkie szczegóły i dopiąć je na “ostatni guzik”. Jak się okazuje zaplanowanie wesela nie jest prostą strawą. Wymaga od nas sporo czasu i zaangażowania.

Najważniejsze jest jednak to, aby Państwo Młodzi, w tym wyjątkowym dla nich dniu byli zadowoleni i szczęśliwi. Choć nie ulega wątpliwości, że wesele organizowane jest po części dla rodziny i znajomych, natomiast główną rolę odgrywają tutaj Młodzi i ich zadowolenie jest na pierwszym miejscu. W tym szczególnym dniu Para Młoda powinna prezentować się zjawiskowo. Piękna suknia i garnitur do ślubu z pewnością są wymagane. I z tego powodu Pani Młoda szuka sukni która zrobi z niej "księżniczkę". Zakup gotowej sukni w salonie daje możliwość stania się taką "księżniczką". Piękna Pani młoda, piekny salon, piękna suknia i dodatki i stajemy się tą księżniczką. Nie ma tej magii w zakupie przez internet czy szycie u krawcowej w małym pokoiku. Prawdziwy Ślub ma się tylko raz w życiu i czy nie warto chociaż raz w życiu stać taką "Księżniczką"

Nie ulega wątpliwości, że obecnie możemy zaplanować dla siebie takie wesele jakie sobie tylko wymyślimy. Oczywiście jedynym ograniczeniem może być budżet jakim dysponujemy. Natomiast prócz tego wszystkie nasze pomysły mogą zostać wprowadzone w życie. Wybór należy do Nas.

pozdrowienia dla przyszłych Księzniczek

#623 melodia

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2071 postów

Napisano 03 luty 2012 - 19:41

Dalszy ciąg propozycji dla 'księzniczek'.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#624 anda87

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 27 luty 2012 - 10:13

Ta z różową szarfa ładna, ale ja bym w niej nieciekawie wygladała raczej :) zazwyczaj to co mi sie podoba, na mnie leży fatalnie

#625 kachna2086

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 10:25

Mam do sprzedania SUKNIĘ ŚLUBNĄ W KOLORZE BIAŁYM, ROZM. 36/38 - 750 zł

Mam do sprzedania suknię ślubną w kolorze białym. Zakupiona w lipcu 2011, po 1 nałożeniu.
Jednoczęściowa suknia jest w fasonie litery "A". Górna część sukni (na poziomie biustu) zdobiona jest kryształkami i koralikami, pozostała część gorsetu jest delikatnie marszczona. Od bioder w dół spływa kilka plisów na których widoczne są paseczki wyszyte cekinami. Suknia w zasadzie jest klasyczna i prosta ale to właśnie tych kilka akcentów, dodaje jej tyle uroku.
Tył sukni jest wiązany, w okolicy bioder znajduje się pomocniczy zamek oraz posiada od wewnątrz dodatkowe zapięcie na poziomie biustonosza. Suknia bardzo ładnie się prezentuje, jest idealnie dopasowana w talii, ponadto lekka i wygodna. Do sukni dołączam welon GRATIS, który jest wykończony drobnymi kryształkami, dzięki temu ładnie komponuje się z suknią.
Stan sukni jest idealny;
Zainteresowanym mogę wysłać więcej zdjęć.
Proszę o kontakt meilowy: kasiakimszal@wp.pl

Dołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownik kachna2086 edytował ten post 01 marzec 2012 - 10:35

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#626 soso

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 87 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 10:30

Wyświetl postUżytkownik anda87 dnia 27 luty 2012 - 10:13 napisał

Ta z różową szarfa ładna, ale ja bym w niej nieciekawie wygladała raczej :) zazwyczaj to co mi sie podoba, na mnie leży fatalnie

Mam dokładnie ten sam problem... Jest wiele sukni, które niesamowicie mi się podobają, ale kiedy mam już jakąś na sobie okazuje się, że niestety ale w wyborze bardziej muszę kierować się tym, co pasuje do mojej sylwetki, bo przecież nie kupię czegoś, co będzie wyglądało wspaniale, ale tylko na wieszaku;p Bądź co bądź, ale to sukienka ma być dodatkiem dla mnie, a nie ja dla niej (na dodatek nieudanym;p). Powiem Wam, że z tego właśnie powodu zaczęłam się rozglądać za czymś niebanalnym, za czymś ponad biel. Trafiłam zupełnie przypadkiem na ciekawostkę o ręcznie malowanych sukniach...Co o tym myślicie? O coś takiego właśnie mi chodzi:.. ręcznie malowane suknie ślubne

#627 anda87

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 26 marzec 2012 - 09:07

z tym się nie spotkałam w realu ;)

Użytkownik anda87 edytował ten post 26 marzec 2012 - 09:09

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta