Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Zabawki dla dzieci z dostawą do domu we Wrocławiu

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 MaxZabawki

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 22 marzec 2011 - 21:30

Witam

Sklep MaxZabawki uruchomił dla Państwa opcje dostawy - Dowóz we Wrocławiu
Zakupiony towar w naszym sklepie rozwozimy codziennie po godz. 18:00

Pragniemy aby zakupy w naszym sklepie były szybkie i przyjemne.

Sklep internetowy z zabawkami dla dzieci www.MaxZabawki.pl zaprasza.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Berney-Toys

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 46 postów

Napisano 07 październik 2011 - 09:34

Wybór zabawek dla dzieci w sklepach internetowych to bardzo dobry pomysł,szczególnie że jest taniej i zdecydowanie więcej niż w sklepach stacjonarnych. Zapraszam także do nas Berney-Toys.

#3 zypek84

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1254 postów

Napisano 16 listopad 2011 - 13:51

Każdy sklep internetowy dostarcza przecież zabawki do domu ;-) Np. na http://eurobobas.pl/ ceny są sporo niższe niż w tym wymienionym wyżej.

#4 modliszka23

specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 735 postów

Napisano 22 kwiecień 2012 - 08:02

Ja polecam skorzystać z takiego kodu zniżkowego do sklepu www.nici.pl/ - 1ctak7w4 - kod na -10% , ważny do 26.04.2012
W sam raz na prezent.
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 Arowana14

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 26 postów

Napisano 23 maj 2012 - 21:59

Najnowszym trendem, a zarazem powracającym klasykiem wśród zabawek są drewniane kolejki. Myślę, że stereotyp mówiący, że takie zabawki są tylko dla chłopców dawno odszedł w niepamięć. Dziewczynki również interesują się motoryzacją, lubią konstruować różne rzeczy itp. Także jak najbardziej polecam kupić dziecku na prezent właśnie taką kolejkę. Można zawsze pójść z duchem czasu i kupić lokomotywę elektryczną Choć ja stawiam jednak na drewniane kolejki, ale jak kto woli.

Polecam super sklep z naprawdę fajnymi kolejkami, torami, lokomotywami, makietami, pociągami itp. Bardzo szeroki wybór. Tutaj adres strony: www.kolejkowyzakatek.pl (Można także dokonywać zakupów przez Allegro - kolejkowyzakatek).
Zakup na stronie jest bardzo prosty, więc każdy spokojnie sobie z tym poradzi. No i zabawkę masz dostarczoną do domu, więc nie musisz spędzać godzin w sklepach. Ceny zabawek są bardzo atrakcyjne.

Także myślę, że nikt nie zaprzeczy, że kolejka jest świetnym prezentem dla dziecka.

Nie kupujmy dzieciom gier komputerowych ani innych wynalazków, pokażmy im jak wygląda prawdziwe dzieciństwo

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych