Witam, założyłem właśnie forum na myforum.pl, i mam pewien problem związany z dodaniem obrazu do działu.
"
Obraz działu:
Ścieżka od głównego katalogu phpBB do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
"
Próbowałem dodać obraz poprzez adres źródłowy obrazka, który wziąłem z internetu, ale to chyba nie o to chodzi.
Bardzo proszę o pomoc.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Obrazek działy
Rozpoczęty przez Adimax, 17 mar 2011 15:36
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 17 marzec 2011 - 15:36
Kasia R.
Napisano 17 marzec 2011 - 16:45
Jeżeli już chcesz tym sposobem to poszukaj obrazków które chcesz podmienić u siebie na serwerze, zamień je z nowym (ważny by nazwa przed i po zamianie była taka samo) sprawdź CHMOD i powinno działać.
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Najpopularniejsze frazy z tematu
- ścieżka od głównego katalogu phpbb do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
- phpbb3 obrazek forum
- obraz działu:ścieżka od głównego katalogu phpbb do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
- Ścieżka od głównego katalogu phpBB do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
- obrazek forum phpbb3
- phpbb3 obraz działu
- c to ? obraz działu: ścieżka od głównego katalogu phpbb do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
- jak dać obrazek na dział forum w phpbb3
- cieżka od głównego katalogu phpbb do dodatkowego obrazka
- jak dodać dział na myforum
Ostatnie frazy z tematu
- jak dodać dodatkowy dział na forum
- obraz działu ścieżka od głównego katalogu phpbb do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
- phpbb3 obrazek działu
- phpbb3 obraz działu
- phpbb3 obrazek forum
- forum phpbb obrazek na głównej
- phpbb3 dział z reklamami obrazkami
- c to ? obraz działu: ścieżka od głównego katalogu phpbb do dodatkowego obrazka powiązanego z tym działem.
- jak dać emotinkę na forum
- forum phpbb jak dodać obrazek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych