Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
F-News nr 14
Rozpoczęty przez Bishop986, 13 mar 2011 10:53
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 kwiecień 2011 - 23:35
geuainfflaw@toothfairy.com
Maturity is knowing you were an idiot in the past. Wisdom is knowing that you'll be an idiot in the future. Common sense is knowing that you should try not to be an idiot now.
Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!
Kasia R.
Napisano 26 kwiecień 2011 - 18:59
ile wcześniej potrzebujesz ten numer i w jakiej formie chcesz go dostać (suchy tekst, numer gotowy do wydania)?
Napisano 27 kwiecień 2011 - 20:42
Tak jak mówiłam, przynajmniej dzień przed. Tylko lepiej gdybym wiedziała trochę wcześniej, który będzie to dzień (przynajmniej z grubsza). Myślę, że wolałabym na razie gotowy numer. Przynajmniej w maju raczej może mi brakować trochę czasu żeby robić to tak od samego tekstu. W czerwcu będę pewnie miała więcej czasu, to będę mogła więcej zrobić. A póki co, zaprzyjaźnię się z formą F-News. A w jakim programie to przygotowujesz i w jakim formacie mógłbyś mi to wysłać?
Maturity is knowing you were an idiot in the past. Wisdom is knowing that you'll be an idiot in the future. Common sense is knowing that you should try not to be an idiot now.
Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!
Napisano 27 kwiecień 2011 - 21:34
3 maja dostaniesz numer
Jeśli chodzi o program do od dłuższego już czasu - word
konwersja na pdf, także jest to maksymalnie proste... mogę nie konwertować na pdf i po prostu wysłać Ci to w formie pliku doc.
Jeśli chodzi o program do od dłuższego już czasu - word
Napisano 28 kwiecień 2011 - 18:01
Ok
To jak ja dostanę to w doc, to mam to potem przekonwertować na pdf, czy odesłać też doc?
Kasia R.
Napisano 28 kwiecień 2011 - 22:13
wersja ostateczna niech już będzie w pdf ja ci podeślę w takim razie suchy tekst w doc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych