Łatwiej byłoby zrobić tak jak napisałem w oddzielnym temacie. Tj. pisanie dla osób które mają minimum 25 postów lub/i dać dostęp do moderacji halfom bo z tego co widać smodów niezbyt interesuje to co się dzieje w sb.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Akcja - shoutboxa na górze strony!
Rozpoczęty przez angel, 02 mar 2011 00:46
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 marzec 2011 - 17:23
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Kasia R.
Napisano 10 marzec 2011 - 17:34
osobiście byłam za tym żeby sb było na górze ale patrząc co się tam dzieje od kilku dni to chyba zmienię zdanie...
Napisano 10 marzec 2011 - 17:57
SB na górze + propozycje Gressila (http://www.forumowis...96#entry2656896) i wszystko było by dobrze.
Napisano 10 marzec 2011 - 19:08
Teraz duzo osob pisze w sb, ale z tego co widze wiekszosc spam, czy nie mozecie kasowac tego spamu, zeby to lepiej wygladalo ?
Nie mam nic do tego, zeby ktos tam zapytal o pomoc, ale jak spamuja, to lepiej usuwac.
Nie mam nic do tego, zeby ktos tam zapytal o pomoc, ale jak spamuja, to lepiej usuwac.
[indent]
[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho
[/indent]Kasia R.
Napisano 11 marzec 2011 - 09:29
sb do góry ok, ale zrobil siętam niezly bałagan,
wystarczy wprowadzic:
"Możliwość pisania w Shoutboxie dla osób z minimum 25 postami na forum." !
i bedzie spokoj.
wystarczy wprowadzic:
"Możliwość pisania w Shoutboxie dla osób z minimum 25 postami na forum." !
i bedzie spokoj.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Kasia R.
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty