Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Akcja - shoutboxa na górze strony!

24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 10 marzec 2011 - 17:23

Łatwiej byłoby zrobić tak jak napisałem w oddzielnym temacie. Tj. pisanie dla osób które mają minimum 25 postów lub/i dać dostęp do moderacji halfom bo z tego co widać smodów niezbyt interesuje to co się dzieje w sb.

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 Amber87

zjadłabym coś

• Winner
  • PipPipPipPip
  • 626 postów

Napisano 10 marzec 2011 - 17:34

osobiście byłam za tym żeby sb było na górze ale patrząc co się tam dzieje od kilku dni to chyba zmienię zdanie...

#23 a3z4

Aczteri

• Redaktor
  • PipPipPipPip
  • 1129 postów

Napisano 10 marzec 2011 - 17:57

SB na górze + propozycje Gressila (http://www.forumowis...96#entry2656896) i wszystko było by dobrze.
Dołączona grafika
       Subnij, przytul, polub.

Dołączona grafika

#24 Rusalka19

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6711 postów

Napisano 10 marzec 2011 - 19:08

Teraz duzo osob pisze w sb, ale z tego co widze wiekszosc spam, czy nie mozecie kasowac tego spamu, zeby to lepiej wygladalo ?
Nie mam nic do tego, zeby ktos tam zapytal o pomoc, ale jak spamuja, to lepiej usuwac.
[indent]

[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho

[/indent]

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#25 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 11 marzec 2011 - 09:29

sb do góry ok, ale zrobil siętam niezly bałagan,

wystarczy wprowadzic:

"Możliwość pisania w Shoutboxie dla osób z minimum 25 postami na forum." !

i bedzie spokoj.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych