Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Wyświetl nową zawartość
Rozpoczęty przez Emili1952, 15 lut 2011 07:27
10 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 15 luty 2011 - 21:20
Tak jest już od paru dni. Byłoby miło jakby ktoś coś z tym zrobił, bo jednak ta funkcja znacznie ułatwiała korzystanie z forum...

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...
http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php
Kasia R.
Napisano 18 luty 2011 - 23:14
Korzystając z okazji tematu...
Gdy wyświetla się na prawie całym ekranie reklama, wiadoma sprawa że ją natychmiast zamykam. Lecz reklama znika i zostaje czarne tło z którym nic nie mogę zrobić, a pozostaje mi 1/4 ekranu na dole na przeglądanie stronki. Rozumiem że reklama utrzymuje forumowisko ale warto było by to jakoś ograniczyć. Swoją drogą ranga vip też wspiera forumowisko, pytanie co dalej... co będzie następne.
Chciałbym jeszcze powrotu funkcji "ostatnie posty", chyba że ją przeoczyłem.
Gdy wyświetla się na prawie całym ekranie reklama, wiadoma sprawa że ją natychmiast zamykam. Lecz reklama znika i zostaje czarne tło z którym nic nie mogę zrobić, a pozostaje mi 1/4 ekranu na dole na przeglądanie stronki. Rozumiem że reklama utrzymuje forumowisko ale warto było by to jakoś ograniczyć. Swoją drogą ranga vip też wspiera forumowisko, pytanie co dalej... co będzie następne.
Użytkownik Smutny Znajomy edytował ten post 18 luty 2011 - 23:15
Napisano 18 luty 2011 - 23:23
Użytkownik Smutny Znajomy dnia 18 luty 2011 - 23:14 napisał
Korzystając z okazji tematu...
Napisano 18 luty 2011 - 23:37
Ooooo, czyli nie tylko ja tak mam. Tez to mam, tylko myslalam, ze dlatego, ze mam ipla, a to najwidoczniej reklama forum
Przylaczam sie, bo to bardzo przeszkadza
[indent]
[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho
[/indent]#9
Napisano 21 czerwiec 2011 - 15:35
Nie będę zakładał nowego tematu. Mam problem z nową zawartością. Nawet po przejrzeniu tych kilku stron po ponownym logowaniu nadal pokazują się jako nowe. I choć ostatnio forum odwiedzam kilka razy dziennie (!) to i tak mam po kilkadziesiąt stron nowej zawartości. Ktoś wie ocb?
Kobiety nie kochają mężczyzn, którymi mogą manipulować.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych