Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Problem z Heyah
Rozpoczęty przez Aremin, 13 lut 2011 18:31
9 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 23 marzec 2011 - 16:29
sory ze tak pozno pisze... Ja gralem w leposy to sie wylaczalo smsem ”leposy anuluj” albo kolejnosc odwrotna.. Na nr 8089 .. A nie latwiej ci wg wejsc na stronke heyah i tam poszukac informacji ?
Niewiedza jest błogosławieństwem
Napisano 01 kwiecień 2011 - 13:36
jesli chcesz dzwonic pod biuro obslugi to nigdy z telefonu z heyah !! Zje ci zlotowke za minute.. A jesli zadzwonisz np z plusa to bierze kase wedlog taryfu
Niewiedza jest błogosławieństwem
Napisano 14 kwiecień 2011 - 13:34
Summa summarum wolałbym chyba wydać złotówkę na BOK Heyah niż płacić krocie za używanie karty Plusa
Nie oszukujmy się, oferta Heyah jest wiele bardziej atrakcyjna niż oferta Plusa, chyba, że dzwonisz i smsujesz jedynie po sieci.
Co do problemu to znalazłem w FAQ na stronie Heyah informacje z kodami, ale na temat tej usługi WYZNANIE nic nie widzę. Tu masz link: http://www.heyah.pl/uslugi/muzyczne - jeśli nie znajdziesz to dzwoń do BOK, na pewno pomogą. pozdro
Co do problemu to znalazłem w FAQ na stronie Heyah informacje z kodami, ale na temat tej usługi WYZNANIE nic nie widzę. Tu masz link: http://www.heyah.pl/uslugi/muzyczne - jeśli nie znajdziesz to dzwoń do BOK, na pewno pomogą. pozdro
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
- chińskie telefony forum
- jak przerzucić smsy z telefonu na kartę sim
- motorolla jak podlaczyc do komputera
- nie działa karta sim t-mobile
- motorola razr czy arc s
- do czego służy adepter do kart micro sd
- kody w play na darmowe rozmowy na stacjonarne nr
- rozmowy zagraniczne jaka sieć
- system operacyjny bada opinie
- telefon do 500