Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
F-News nr 13
Rozpoczęty przez Bishop986, 09 lut 2011 21:54
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 luty 2011 - 21:54
Tradycyjnie - co kto pisze, czy uwiniecie się do 20.02.11?
Kasia R.
Napisano 10 luty 2011 - 11:10
Raczej nie, dobrze jakbyś dałeś jeszcze +5 dni.
Ja postaram się ogarnąć TV/Literaturę/RPG/Newsy, może jakiś felieton.
Ja postaram się ogarnąć TV/Literaturę/RPG/Newsy, może jakiś felieton.
Napisano 10 luty 2011 - 19:55
To powiedzmy do 23 lutego. Więcej nie da rady bo muszę też mieć czas na poskładanie tego a przy mojej ilości czasu wolnego to wymaga tych co najmniej trzech dni.
Kasia R.
Napisano 23 luty 2011 - 21:17
O fvck, mi się coś pokręciło. Sorry. Do piątku bym zdążył, jeśli można.
Napisano 23 luty 2011 - 21:52
kurva mać kto dał plusa za tę wypowiedź? 
ludziska streszczać się!
ludziska streszczać się!
Napisano 23 luty 2011 - 22:30
nie
tak dla sprecyzowania - od tego numeru posługujemy się nową skrzynką, tą "forumowiskową", adres jest w przyklejonym temacie jakby coś
tak dla sprecyzowania - od tego numeru posługujemy się nową skrzynką, tą "forumowiskową", adres jest w przyklejonym temacie jakby coś
Napisano 24 luty 2011 - 11:29
Sorry Bishop w tym miesiącu nie dam rady nic napisać...siła wyzsza niestety.
"Podaj mi dłoń, płynie w nas krew tych samych przodków, ratuj ten Kraj, bo o Twoje i moje życie tu toczy się gra"

"(...)Dla tej polityki oddam resztę swego życia i gotów jestem oddać życie zaraz, jeśli będzie tego potrzeba. Jeśli zaś dla tej polityki nie znajdę poparcia u Was i w kraju-usuwam się z czynnej polityki i poświęcę się pracy nad tym, żeby z przyszłych pokoleń lepsi od nas politycy wyrośli. Może być, że Polska jest skazana na to, żeby nią kierowali pajace, zacietrzewieni parafianie, krótkowidze i ... zdrajcy(...)"
Roman Dmowski
Lista forumowych buraków: Herbatniczek.

"(...)Dla tej polityki oddam resztę swego życia i gotów jestem oddać życie zaraz, jeśli będzie tego potrzeba. Jeśli zaś dla tej polityki nie znajdę poparcia u Was i w kraju-usuwam się z czynnej polityki i poświęcę się pracy nad tym, żeby z przyszłych pokoleń lepsi od nas politycy wyrośli. Może być, że Polska jest skazana na to, żeby nią kierowali pajace, zacietrzewieni parafianie, krótkowidze i ... zdrajcy(...)"
Roman Dmowski
Lista forumowych buraków: Herbatniczek.
Napisano 25 luty 2011 - 12:41
Doszły moje wypociny?
Napisano 25 luty 2011 - 18:46
Użytkownik a3z4 dnia 23 luty 2011 - 22:27 napisał
Doszło?
Użytkownik a3z4 dnia 24 luty 2011 - 18:19 napisał
Ode mnie możesz wstawić obie części tego poradnika co wysłałem miesiąc temu. Okładkę zaraz wyślę.
Nic nie doszło.
Użytkownik Caleb dnia 25 luty 2011 - 12:41 napisał
Doszły moje wypociny?
Tak
Napisano 25 luty 2011 - 22:29
okładka jest, co do artów to rozumiem, że brać te stare i nie liczyć na coś jeszcze?
Napisano 28 luty 2011 - 23:16
Kasia R.
Napisano 02 marzec 2011 - 00:18
spoko, dzięki za to
generalnie to chyba taki może już zostać nie będziemy zmieniać tego skoro numer już wyszedł,
teraz napiszę do angel'a żeby przykleić temat
generalnie to chyba taki może już zostać nie będziemy zmieniać tego skoro numer już wyszedł,
teraz napiszę do angel'a żeby przykleić temat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych