Co mogę napisać pod wierszem na kartce walentynkowej dla mojego chłopaka? Chciałabym, żeby było ciekawie, ale nie za "słodko", bo to na pewno przeczytają jego rodzice
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
jak mogę podpisać walentynkę dla ukochanego chłopaka?
Rozpoczęty przez Mia xdd, 03 lut 2011 19:32
6 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 04 luty 2011 - 12:23
Igrys żartujesz chyba?
Napisz "Ta co da ci dupy za talerz zupy" I będzie gites, bo i tak chcesz go pewnie wyrwać na małe bzykanko. Walentynki tylko temu służą, by się posuwać, przesuwać itd
Napisz "Ta co da ci dupy za talerz zupy" I będzie gites, bo i tak chcesz go pewnie wyrwać na małe bzykanko. Walentynki tylko temu służą, by się posuwać, przesuwać itd
WSZYSTKIE ZAŁĄCZANE PRZEZE MNIE ZDJĘCIA, W SZCZEGÓLNOŚCI MOJEGO AUTORSTWA POSIADAJĄ PRAWA WŁASNOŚCI. PRZED JAKIMKOLWIEK ICH UŻYCIEM PROSZĘ O WIADOMOŚĆ I ZAPYTANIE CZY MOŻNA.
Napisano 04 luty 2011 - 14:12
Użytkownik darkshine dnia 04 luty 2011 - 12:23 napisał
Igrys żartujesz chyba?
no jak beda czytac jego rodzice to naprawde wysumobliwany i delikatny tekscik, hahhaha
http://www.zyczenia....walentynki6.php
a podpisz sie "Twoja Walentynka"
i juz...
Użytkownik Igrys edytował ten post 04 luty 2011 - 14:17
Sygnatura
;)
;)
Kasia R.
Napisano 07 luty 2011 - 14:54
Kartkę włóż do koperty i nikt inny jej nie przeczyta. A tak w ogóle to polecam kartki na Pocztówkowo.pl - wysyłane w kopertach
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
- jak podpisywac kartki
- co napisać na kopercie z życzeniami
- jak podpisać się pod walentynką
- zyczenia dla ukochanego forum
- co moge napisac na walentynce dla chlopaka
- jak się podpisać pod życzeniami po angielsku
- co mozna napisac na zdjeciu dla chłopaka
- co można napisać chłopakowi
- jak podpisac chlopaka w telefonie