Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Szkoły językowe

• Nie możesz odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 pokolorowana

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 03 luty 2011 - 17:22

Czy znacie w Toruniu dobre szkoły językowe, w lutym zaczynają się nowe semestry to może bym się jeszcze załapała, ale nie za bardzo zorientowana jestem w ofercie. Zależy mi na kursach, w których stawiać będę głównie na komunikację.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 pokolorowana

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 14 luty 2011 - 11:57

Widzę, że nikt żadnych szkół w Toruniu nie zna, ja się wreszcie zdecydowałam na Axona, zaczęłam w zeszłym tygodniu i na razie pozytywnie.

#3 backspace

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 20 kwiecień 2011 - 14:58

Moja znajoma kiedyś chodziła do tej szkoły tylko w Krakowie :) była zadowolona, wiec pewnie Ty tez będziesz. Ona sobie chwaliła szczególnie małe grupy w jakich są prowadzone zajęcia i komunikację właśnie.

#4 magda30

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 10 sierpień 2011 - 13:18

Ja ze swojej strony polecam Pigmalion. Właśnie zapisałam się na kolejny rok. Szkoła godna polecenia, sympatyczni i dobrze uczący lektorzy, duzy nacisk na mówienie, dodatkowe nieodpłatne i ciekawe zajecia z gramatyki, biznesu i konwersacji. małe grupy z osobami w przybliżonym wieku i do tego naprawde przystepne ceny i zniżki :)

#5 compton_style

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 259 postów

Napisano 26 sierpień 2011 - 08:24

Axon jest niezły, ma bardzo dobre opinie. Oprócz placówki w Toruniu, mają także siedziby w Krakowie, Wieliczce i Rybniku. Oferują kursy w małych grupach, mają całkiem kompetentnych prowadzących, warto się nimi zainteresować.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 luomo

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 192 postów

Napisano 02 styczeń 2012 - 14:44

też dużo pozytywnych opinii na temat tej szkoły językowej. Dla mnie najważniejsze jest to, że zajęcia odbywają się w małych grupach, dzięki temu nauka jest przyjemniejsza i bardziej efektywna.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#7 modliszka23

specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 735 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 18:32

Wszyscy tak polecają speakup, wiec moze warto własnie pomyslec tez nad taka szkoła językową.Najważniejsze własnie jest to zeby efekty były widoczne, i jednak nasze pieniądze nie poszły na marne.
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych