Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

F-News nr 12

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8588 postów

Napisano 31 styczeń 2011 - 22:08

http://www.plikos.pl...yczezC.pdf.html

Dołączona grafika

Miłej lektury życzę. :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Caleb

Uzależniony

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8218 postów

Napisano 01 luty 2011 - 13:49

W porządku, nie mam większych zastrzeżeń. Dobrze, że utrzymujemy zróżnicowaną tematykę.
Tak na marginesie, myślę że dobrze byłoby wrócić do wywiadów.

Użytkownik Caleb edytował ten post 01 luty 2011 - 13:49

#3 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8588 postów

Napisano 01 luty 2011 - 18:17

myślę podobnie, ale jakoś to padło i nie wróciło ;) zobaczymy może uda się od następnego numeru coś sklecić.

#4 Aulelia

Guru

• Zbanowani
  • 4058 postów

Napisano 01 luty 2011 - 19:24

Mogę się wypowiedzieć? :D. Najbardziej podoba mi się artykuł dotyczący najnowszej płyty Moniki Brodki napisany przez Caleba. Muszę powiedzieć, że chłopak zna się na rzeczy, pisze w przekonujący sposób, widać, że ma dryg- oby tak dalej. Sama bym lepiej tego nie ujęła. Nie jestem pewna co znaczy, że płyta jest "lekką awangardą, przejawiającą się szczególnie w lirykach", bowiem nie uważam się za krytyka muzycznego, ale może drobny komentarz od samego zainteresowanego? :)

#5 a3z4

Aczteri

• Redaktor
  • PipPipPipPip
  • 1129 postów

Napisano 01 luty 2011 - 21:13

Ogólnie numer mi się podoba, ale mam zastrzeżenie i pytanie, 1. Nie wiem czy to pomyłka czy celowy błąd, ale wstawiłeś okładkę z datą 2010. I pytanie, czy te trzy artykuły które napisałem rozłożyłeś na kolejne numery? Poza tymi dwoma sprawami numer bardzo mi się podoba.
Dołączona grafika
       Subnij, przytul, polub.

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Caleb

Uzależniony

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8218 postów

Napisano 01 luty 2011 - 22:11

Wyświetl postUżytkownik Aulelia dnia 01 luty 2011 - 19:24 napisał

Mogę się wypowiedzieć? :D. Najbardziej podoba mi się artykuł dotyczący najnowszej płyty Moniki Brodki napisany przez Caleba. Muszę powiedzieć, że chłopak zna się na rzeczy, pisze w przekonujący sposób, widać, że ma dryg- oby tak dalej. Sama bym lepiej tego nie ujęła. Nie jestem pewna co znaczy, że płyta jest "lekką awangardą, przejawiającą się szczególnie w lirykach", bowiem nie uważam się za krytyka muzycznego, ale może drobny komentarz od samego zainteresowanego? :)
A dziękuję :).
Generalnie chodziło, że teksty są bardziej niestandardowe, oryginalne jeśli porównać z typowym pop.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#7 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8588 postów

Napisano 01 luty 2011 - 22:36

Wyświetl postUżytkownik a3z4 dnia 01 luty 2011 - 21:13 napisał

Ogólnie numer mi się podoba, ale mam zastrzeżenie i pytanie, 1. Nie wiem czy to pomyłka czy celowy błąd, ale wstawiłeś okładkę z datą 2010. I pytanie, czy te trzy artykuły które napisałem rozłożyłeś na kolejne numery? Poza tymi dwoma sprawami numer bardzo mi się podoba.
K*rwa mać :D Pliki mi się pomyliły :D Co do artów to tak. Są rozłożone na trzy numery.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych