Owłosienie
Kasia R.
Napisano 30 sierpień 2006 - 19:50
Użytkownik kamaa dnia 28.08.2006, 18:26 napisał
ja sie zgadzam z fragmetnem ktory wkleilam- ze jezeli chlopak chce aby dziewczyna calkowicie usunela wloski to znaczy ze lubi male dziewczynki a nie kobiety
jestem za paseczkiem
tez jestem za paseczkiem
Nie zgadzam sie z tym:
Cytat
Cytat
ale tak jak mowie - to jesli chodzi o mnie...
poza tym nasze paseczki to nie jest usuniecie zbednego owlosienia - na paseczek usuwa sie duzo wiecej niz tylko to co wystaje z bikini
Napisano 03 wrzesień 2006 - 20:49
http://bastek313.blox.pl/html
#############################################
Napisano 05 wrzesień 2006 - 23:22
Napisano 06 wrzesień 2006 - 22:11
Użytkownik a.n.i.a. dnia 14.08.2006, 23:02 napisał
zgadzam sie z tym w 100 %
a wracajac do tematu to mysle najpierw to moze wytlumacz jej dlaczego bys chcial zeby sie ogolila a pozniej zobaczysz jak bedzie ale tak swoja droga to skoro ja kochasz to nie powinno ci to az tak przeszkadzac tak mi sie wydaje
Kasia R.
Napisano 07 wrzesień 2006 - 14:14
Użytkownik SZYBECZKA85 dnia 6.09.2006, 22:11 napisał
a wracajac do tematu to mysle najpierw to moze wytlumacz jej dlaczego bys chcial zeby sie ogolila a pozniej zobaczysz jak bedzie ale tak swoja droga to skoro ja kochasz to nie powinno ci to az tak przeszkadzac tak mi sie wydaje
mozna kogos kochac i nie miec ochoty miec jego wlosow lonowych miedzy zebami
Napisano 07 wrzesień 2006 - 21:06
Użytkownik karolekka dnia 7.09.2006, 18:18 napisał
Milo to slyszec
Napisano 17 październik 2006 - 17:52
Co mam zrobić :> ? Denerwuje mnie to już owłosienie
Wenn Fliegen hinter Fliegen fliegen, dann fliegen Fliegen Fliegen nach :-D
Kto rozumie to rozumie, kto nie, to jego sprawa :-P
I love [you].
Napisano 24 październik 2006 - 18:35
Użytkownik badyl dnia 15.08.2006, 09:02 napisał
Włosy owszem chronią ale przed większymi "rzeczami" np. utrudniają dostęp plemników do pochwy bo sperma może zatrzymać się na włosach. Jednakże włosy nie ochronią przed zakżeniem, mogą jedynie w jakiś minimalny sposób zmniejszyć ryzyko zakażenia, zachorowania.
o jaaaaa....... czlowieku rozwalasz mnie
Wlosy sa po to,zeby zbierala sie na nich sperma i utrudnialy dostep plemnikow do pochwy....??
Takiej tezy to ja jeszcze nie slyszalam....widocznie cos nie bardzo uwazales na biologi....albo po prostu chodzisz do podstawowki i w szkole tego jeszcze nie miales....az zal sciska za serce jak czlowiek czyta takie rzeczy...to tak samo jakby przeczytac ze stosunek przerywany jest forma antykoncepcji,albo ze on nieuzywania organ meski moze zaniknac
Włosy lonowe pelnia 3 zasadnicze funkcje:
-ochraniaja przed mikroorganizmami i drobnoustrojami<spolszczajac - sa po to,aby wszelkie zanieczyszczenia
i bakterie nie mogly dostac sie do wnetrza pochwy>
to wlasnie ich glowna i zasadnicza funkcja <tak jak np. wlosow w nosie,rzesy>
-zabezpieczaja przed bezposrednim ocieraniem się dwóch platow skory
-termoizloacja <zeby nic za bardzo nie zmarzlo.ale to chyba sie glownie panow tyczy,choc kobiet moze i tez>
Użytkownik ilona.com edytował ten post 24 październik 2006 - 18:37
Napisano 14 listopad 2011 - 14:51
Użytkownik kamaa dnia 28 sierpień 2006 - 18:26 napisał
ja sie zgadzam z fragmetnem ktory wkleilam- ze jezeli chlopak chce aby dziewczyna calkowicie usunela wloski to znaczy ze lubi male dziewczynki a nie kobiety
jestem za paseczkiem
witam, ja miałam usuwane owłosienie aparatem emax firmy syneron. Efekty są bardzo dobre, jestem zadowolona. Miałam już trzy zabiegi, włosów znacznie mniej. Zabieg jest średnio bolesny. Polecam bo warto.
Kasia R.
Napisano 14 listopad 2011 - 14:59
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych