Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Romantyczny prezent na Walentynki i nie tylko!

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Flashdance

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 28 styczeń 2011 - 14:19

Podaruj swojej drugiej połowie najromantyczniejszy prezent – Walentynkową Lekcję Tańca. Na 60 magicznych minut będziecie mieć do własnej dyspozycji salę nastrojowo oświetloną blaskiem świec. Jeśli macie Swoją Piosenkę stworzymy do niej taneczną choreografię specjalnie dla Was. Możecie też wybrać taniec, którego chcecie się nauczyć:
♥ wirowy Walc Wiedeński
♥ zmysłową i romantyczną Rumbę
♥ elegancki i dostojny Walc Angielski
♥ niebezpiecznie gorącą Salsę
♥ lub każdy inny, jaki Wam się zamarzy!

Jeśli taniec towarzyski w romantycznym nastroju nie jest w Waszym stylu, wybierzcie Walentynkową Lekcję Tańca w zupełnie innym klimacie: HIP-HOP, salsa solo, taniec współczesny lub DISCO.

Zakochać się w tańcu może każdy. Dlatego w Walentynkowej Promocji mogą brać udział również niesparowani. Jeśli chcesz poznać podstawy wybranego tańca towarzyskiego, nie potrzebujesz partnera/ki! Zatańczysz z instruktorem/instruktorką. Możesz też wybrać indywidualną lekcję HIP-HOPu, salsy solo, tańca współczesnego lub DISCO.

Szczegóły na stronie:
www.flashdance.info.pl

Szkoła Tańca Flashdance Wrocław
www.flashdance.pl

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 raga79

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 133 postów

Napisano 31 styczeń 2011 - 11:57

No tak podarowanie przeżycia ma swoje uroki i z pewnością generuje o wiele więcej pozytywnych emocji. Ja się zastanawiam czy nie wybrać się jednego z kurortów na ten romantyczny dzień. Ostatnio znalazłam taką ofertę http://www.primavera...tynki_2011.html Słyszała, że jest całkiem niezłe spa. Ponoć na sywlestra było tam całkiem miło pomimo kilku organizacyjnych wpadek była przyjemna atmosfera. :) Kusi mnie spacer po plaży i wspólne relaksacyjne zabiegi :)

#3 Prezenty

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 07 luty 2011 - 11:14

Witam,

Prezent Walentynkowy w postaci kursu tańca wydał mi się bardzo interesujący. Chciałabym dostaćtaki upominek od ukochanej osoby. To by dla mnie znaczyło, że chce spęzić ze mną dużo czasu, który zostanie w nas do końća życia. No i potem można się popisywać na imprezach ;)

A tutaj mam inne fajne pomysły na prezent :)

#4 dotinn

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 57 postów

Napisano 05 styczeń 2012 - 11:32

Ja bym wolał, żeby mój partner na walentynki sam się nauczył tańczyć i przede wszystkim zaczął lubić ten rodzaj rozrywki :D A tak serio to wydaje mi się że dobrym pomysłem na walentynki jest wspólny, romantyczny wypad w jakieś klimatyczne miejsce, na przykład coś w tym stylu - http://www.gleboczek...a1136356bd9.pdf

#5 rusalka_lesna

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 67 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 21:01

Wiecie co, mi to już od kilku lat marzy się jakiś romantyczny weekend we dwoje - niestety, zawsze na walentynki coś wypada i jakoś nam tak nie wychodzi zorganizowanie czegoś. Mam nadzieję, ze w tym roku będzie inaczej. Kilka ofert na walentynki mi się rzuciło, a bardziej kilka miejsce, w których można by spędzić miło czas. Fajny jest Głęboczek, szczególnie ta winoterapia - myślę, że poczułabym się po czymś takim naprawdę jak gwiazda.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Kukła

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 37 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 13:04

ja uważam, że nie trzeba tak przesadzać z tymi Walentynkami, jak się kupi jakaś pożyteczna rzecz, nie koniecznie wielce romantyczna, ta druga osoba, tez może być bardzo bardzo zadowolona, np z elektronicznej ramki na zdjęcia, albo z fajnego aparatu na zdjęcia , uważam, że to ciekawe pomysły na prezent, jeśli ktoś szuka inspiracji. podaje całą listę http://www.medialux.pl/promocje/?id=2

#7 ilkas

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 133 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 12:09

No też tak uważam. Tzn przynajmniej mój facet chyba nie byłby zachwycony wyjazdem do spa :D Ale..może są i inni ;)

Ja mojemu facetowi kupiłam krawat z euro http://mojekrawaty.p..._euro_2012.html czekam na przesyłkę właśnie.
jest fanem piłki od zawsze, więc mam nadzieję, że prezent trafiony ;)
Dołączona grafika

#8 Jacek23

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 12:47

Noo ilkas muszę przyznać, że całkiem fajny pomysł. Jeśli jest fanem piłki to na bank będzie mu się podobać.

#9 patri4

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 08 luty 2012 - 21:39

Polecam coś naprawdę oryginalnego dla fanów sportu. A mianowicie bilecik na mecz jego ulubionej drużyny http://www.sportpas.pl . Efekt murowany Dołączona grafika

#10 jaka29

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 854 postów

Napisano 09 luty 2012 - 21:15

A co powiecie o romantycznym rejsie promem Polonia lub Skania od Unity Line. Widziałam, że mają taką ofertę za 440zł. tak samo coś na Dzień Kobiet szykują.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#11 CrystalCiTY

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 200 postów

Napisano 07 marzec 2012 - 11:10

Tegoroczne Walentynki już za nami, może komuś przyda się na następny rok albo na Dzień Kobiet, polecam oryginalny podarunek- trójwymiarowa róża o rozłożystym pąku i pięknych, wyjątkowo plastycznych liściach, wygrawerowana w krysztale z własną dedykacją www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/158
CrystalCiTY - grawerowanie 3D w szkle
www.crystalcity.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych