Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Ups! Wpadka!

248 odpowiedzi w tym temacie

#41 Justynnaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 06 grudzień 2006 - 15:14

Ja miałam gorszą wpadkę. Napisałam w esie(miał być do mamy) cos w tym stylu: mamo mam juz dosc tej glupiej ..... itd no i zamiast wyslac to do mamy to wyslalam to wlasnie do tej kumpeli! O masakra! Ona jeszcze na dodatek chodzi ze mna do klasy i siedzimy razem w ławce. Poprostu kosmos :/ ale no coz przezyje :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#42 Mery_Blue

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2375 postów

Napisano 06 grudzień 2006 - 15:17

a ja wczoraj miałam pomyłkę... Neferet mi napisała ze On jest na forum i czyta pewien temat a ja odpisałam "dzięki, zaraz bede na gg" no i wysłałam do Niego...

co tęsknota robi z ludźmi :P

Użytkownik Mery_Blue edytował ten post 06 grudzień 2006 - 15:17

#43 Questra

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 203 postów

Napisano 06 grudzień 2006 - 15:23

<Korzen>ty ej czemu magda taka uwzięta na ciebie chodzi jakbyś ja pobił ;o

<lupa|:cenzura:> no wlasnie w tym rzecz wyslalem jej esa : "przyjdż na moje urodziny, zrób mi w końcu te łaskę"

<korzen> ? i co o to taka wkurzona jest? ;|

<lupa|:cenzura:> nie do konca... ja mam ericsona cos mi sie nie chca robic polskie litery...

- no comment...

http://bash.org.pl
"Quidquid laitne dictum sit, altum videtur" (Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze)
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#44 idi_wof

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 322 postów

Napisano 16 grudzień 2006 - 19:41

hehe mi się jeszcze żadna fajna :P wpadka nie zdarzyła ale wasze są świetne :D

#45 michaloz

[...]

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1403 postów

Napisano 22 grudzień 2006 - 22:51

ja na GG mam wpadki, np. zamiast karta dźwiękowa napisałem karta dziwkowa, albo mój kolega napisałał za miast zahipnotyzowało mnie to napisał zacipnotyzowało mnie.
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 nayti

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 110 postów

Napisano 23 grudzień 2006 - 20:27

No, ja miałam kika takich wpadek, ale dobrze ich juz nie pamiętam.
Raz zamiast do mamy wysłałam sms do mojej kumpeli....
A nastepnym razem zamiast do mojego chłopaka to wysłałam sms do jego mamy. A w tym sms napisałam mu, że go kocham...też był przypał.... :niepewny:

#47 gusiek

Nowicjusz

• Bez aktywacji
  • 24 postów

Napisano 24 grudzień 2006 - 03:15

Wyświetl postUżytkownik Memyselfandi dnia 17.08.2006, 13:31 napisał

Hehehe...a miał ktoś może taką sytuacje, że np. pisałał do kogoś o jakiejś osobie złe rzeczy albo coś i wysłała to niechcący do tej osoby, o której to pisała złe rzeczy ??
Ja tak mialem :/ W sumie to bylo dobrze o kims niby ale lepiej zeby nie widzial tego. Pisalem o dziewczynie z ktora krecilem do kolezanki jednej ktora sie strasznie wypytywala co i jak i przez pomylke poszlo do tej dziewczyny a nie do kolezanik :)

#48 AragornFan

~unforgetable~

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1284 postów

Napisano 24 grudzień 2006 - 11:18

a ja znowu wysłałam esa co miał być do koleżanki do NIEGO... :/

a co ja poradze, że o nim myśle 23,5 h na dobe :D

całe szczęście nic nie odp, uf uf <_< :D

#49 mysza87

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 744 postów

Napisano 26 grudzień 2006 - 17:32

a ja pisałam do qzyny smsa ze widzimy sie o 17 na miescie i zeby mi załatwiła te fajki,bo ja nie mam jak kupić ... i niestety poszło do qmpeli :/ ktora ma tak samo na imie jak moja qzyna :/ nie byłoby w tym nic złego,gdyby nie to ze ta kolezanka to straszna gaduła... nie musze mówić co później w domu miałam ... :/ :/ :/ ale jakoś wybrnełam :)

!!! CKM ZŁOMREX WŁÓKRZNIARZ CZĘSTOCHOWA !!!

:D :D :D hehe... :D

#50 Dżaga

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 04 luty 2007 - 16:00

Największa wpadka to była jak kręciłam z chłopakami na dwa fronty i do nie tego chłopaka napisałam "ja też za tobą bardzo tęsknie i zobaczymy się jutro" coś takiego... dokłądnie nie pamiętam i wtedy sie wydało wszystko bo ten do którego to napisałam był na obozie i wogóle ... porażka :)

Przemykam lekko ponad dniami . . .
By z naszych szeptów utkać noc . . .
Te same słowa w mojej głowie głowie . . .
Te same słowa z Twoich warg . . .

#51 Katasza

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 219 postów

Napisano 06 luty 2007 - 15:05

Kiedys pisałam z moim chłopakiem(aktualnie byłym) no i on nie miał kasy na koncie i pisał z tel.swojej mamy no i z przyzwyczajenia wziełam"ODPISZ" no i poszlo do jego mamusi Kocham Cie,tęsknie itp.... :sexy: hehe Na szczęscie nie przeczytała tego:) Chlopak gdy uslyszał tel.domyslil sie ze to moge byc ja i wzia pierwszy tel. :P ale i tak mi sie goraco zrobilo jak zczailam sie ze to do jego mamuski

Pozdro.

#52 rynek8

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 142 postów

Napisano 06 luty 2007 - 21:24

Ja pamietam jak miałem dla kumpla nagrać płytke. Ale odwlekałem z tym pare dni i wkońcu zapomniałem co miałem nagrać n to chcialem napisac do niego sms-a "Elo kochanie bo my tak sobie gnijemy :D co mam ci nagrac na ta PYTKE? i co bede za to miał?" ale zamiast do niego to wysłałem to do mojej kolezanki z która nadodatek byłem pokłucony :P Potem zaczeła pisac jakieś smutki że z tego nic niebedzie i wogule no to ja pomyslałem że zagram w ta gre. Zaczołem jej wkrecać że niemoge bez niej zyć i ciagle o niej myśle. Ona że musisz zapomniec o mnie bo ja kocham kogoś innego i tak se gniłem :D :P na koniec jej wszystko wyjasnilem i sama gniła. ALe jest tego dobra strona... juz niejest na mnie obrazona i jestesmy dobrymi znajomymi :D :P

Od kołyski tak się kręci fantastycznie piedoxxxxci

#53 krajstof

Bohater Danteiski... ;)

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 553 postów

Napisano 07 luty 2007 - 16:11

Kiedyś, mój koleś starał się dobrać do pewnej panienki .. i tak próbował, próbował.. aż wreszcie mu się udało ... po części :D Włożył łapska tam gdzie chciał no i się chłopak tak podjarał że postanowił się podzielić ze mną tym faktem.. więc napisał mi esa: (do tej pory go mam :D )

"Yo, wreszcie się do niej dobrałem.. łapki powędrowały tam gdzie mnie instynkt erotomana zawiódł :D , ale trzeba przyznać, że niezłe ma ciałko, a cycki to już nie powiem. Może jutro dostanę więcej :D " .... No i wysłał.... ale na tyle był podjarany, że wysłał tego SmSa nie do mnie, ale do niej :D :D :D :D :D :D :D ... No i już nic więcej nie dostał :P :P :P

Cytat

Per Aspera Ad Astra
Przez Ciernie Do Gwiazd
Seneka

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika <-- Zapraszam na forum After Effects. Masz pytania? Pomożemy! Klik w Userbar i już jesteś :)

Fotka.pl - krajstof

Dołączona grafika

LIFE!! HOPE!! TRUTH!! TRUST!! FAITH!! PRIDE!! LOVE!! LUST!!
PAIN!! HATE!! LIES!! GUILT!! LAUGHT!! CRY!! LIVE!! DIE!!

Chcesz ze mną porozmawiać na GG? Bardzo proszę, oto numer: 9159667
Ale zanim napiszesz, kliknij i przeczytaj ---> Dołączona grafika

#54 naughtygirl2007

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 427 postów

Napisano 07 luty 2007 - 19:43

ja zamiast do mojego chlopaka to wyslalam smsa koledze smsa o tresci kocham cie... wyobrazam sobie jaka musial miec mine
**Idealni, czyli nie ma ich
Chciałem szukać, ale umykali mi
Byli wszędzie, byli coraz częściej
Każda para, którą mijam w mieście
Byłem pewny, oni mają szczęście
Przecież widzem idą znów za rękę
Zawsze razem, zawsze tylko tak
Oni sami, u stóp cały świat.**

**Idealni, nie widziałem ich nigdy
Nie płakali, żyli tylko na niby
Zakochani, tak na prawdę, na zawsze
Zapomniani, przez innych zakochanych
Których sny spełniły się po prostu za nic
Nie nazwani, jakby ludzkie słowa
Chciałyby nie znali, przemineli zanim
Ktoś zapisze ich historie w pamięć
Choć osobno, zawsze będą razem.**

#55 confused

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 10 luty 2007 - 19:45

Ja sie stale myle, poniewaz wiekszosc SMSow wysylam wpisujac numer z pamieci. Kiedys kolega upiekl dla mnie ciasto i jak tylko rozstalam sie z nim na przystanku i wsiadlam do autobusu to chcialam sie pochwalic kolezance, ale zamiast do niej, wyslalam smsa do tego wlasnie kolegi: "on naprawde upiekl dla mnie ciasto! <lol>" Heh, a przy nim udawalam, ze nie zrobilo to na mnie takiego wrazania... Odpisal, ze ma nadzieje, ze bedzie smaczne...

#56 Kolorowe Kredki

Stały bywalec

• Bez aktywacji
  • PipPip
  • 218 postów

Napisano 18 luty 2007 - 18:26

Ja pamiętam zraz taką moją okropną wpadke... Pisałam z eks... Nio i ja wymyśliłam sobie że znowu go rozkocham a później zostawie... i zaproponowałam mu sptkanie i on się zgodził... Nio i jak skończyłam z nim pisać to napisałm do Psiapsióły sms o treści: "haha jak ci powiem co zrobiłam to padniesz... umówiłam się z R... rozkocham go i znowu porzuce... hihi będzie śmiesznie" nio i nie wiem jakim cudem wysłałam to do niego... nio i niestety już się nie spotkaliśmy i ja swojego genialnego planu w życie nie wdroczyłam:/
KOLOROWE KREDKI... w pudełeczku nosze... KOLOROWE KREDKI...bardzo lubią mnie...:)))
* * *

We mnie sex... we mnie grzech... we mnie małe dziecko jest... we mnie święta dziś... we mnie córka i mały ŚWIR... kameleon to nim się staje:P
* * *
NIE REZYGNUJ Z MARZEŃ!!!! SPEŁNIAJ NAWET TE NAJMNIEJSZE:))
* * *

..."Coś się kończy coś się zaczyna"...

#57 Vomiro

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 267 postów

Napisano 18 luty 2007 - 22:17

:D Fajnie Tak sobie wasze czytac :D... Sam Bym Cos Napisal.. ale nie mialem jeszcze wpadki :P
. . . Un verdadero amor consiste en dejar partir al amado . . .
No me juzgues si no me conoces,
Déjame sueltas las manos
y el corazón, déjame libre! =(

#58 -gniyd-fehcram-

j-lover

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1232 postów

Napisano 18 luty 2007 - 22:24

Kumepla miałą mi wysłać w liście naszywke...
Pare dni później dostałam list i cała ucieszona pisze jej esa że list doszedł.
Podekscytowana nie mogałm koperty otworzyć więc pod światło zobaczyłam że jest tam coś na krztałt naszywki i list. To jej napisałam już wtedy że naszywka śliczna.
Wyjmuje, czytam list , mina mi rzednie, patrze- a to nie naszywka tylko zdjęcie XD
I wysyłam kolejnego esa z przeprosinami XD
hehe okazało się że list był od kogoś innego a zdjęcie z przystanku woodstock ;)

Albo dzisiaj wysłałam do koleżanki esa czy z nią wszystko okej. nie do tej koleżanki do której chciałam XD. i napisałam że jesli nie moze gadać to ma mi głuchnąć.i mi głuchnęła XD.

Dołączona grafika

#59 h3lix

Bad Mutha Fucka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3499 postów

Napisano 18 luty 2007 - 23:55

lookajcie motyw z pewnym z:cenzura:em z mojej klasy z liceum...
kolo wysyla smsa do laski: "kocham cię, tesknię, nie mogę się doczekać aż się spotkamy.." (i takie tam, sami wiecie co się wypisuje) ale pomylił numer i wysłał tego eska do mamy. Za chwilę się zorientował o pomyłce i dzwoni do mamy: "Mamo przepraszam za pomyłkę, to nie miało być do ciebie, tylko do... kolegi..." Ze znajomymi jak to słyszeliśmy to brechtalismy całą przerwę :D biedna mamusia :D

#60 Biedronka=*

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 154 postów

Napisano 20 marzec 2007 - 22:53

No ja kiedyś pisałam esa mojemu chłopakowi ...napisałam coś w stylu "tęsknię Kochanie całuje bardzo mocno Cie kocham" itd. itp. No i zamiast do niego wysłałam do jego mamusi... :D (trzeba być zdolnym) i na moje nieszczęście ona to przeczytała... :/ Ale mi się wtedy gorąco zrobiło... :P

A teraz to sie mylę prawie zawsze kiedy chce wysłać esa do znajomej/kolegi i wysyłam do mojego chłopaka :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych