Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Ups! Wpadka!
Rozpoczęty przez błękit_nieba, 11 sie 2006 14:02
248 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 05 wrzesień 2006 - 19:02
Użytkownik Yuki dnia 5.09.2006, 19:13 napisał
ja napisałam koledze z klasy (miało być do siostry) " hey baranie kup mi tampony"

obce pokoje pełne obcych oczu.
głosy śpiewają o znękanym końcu.
uśmiech na ustach gospodyni.
goście zasnęli zmęczeni grzeszeniem.
głosy śpiewają o znękanym końcu.
uśmiech na ustach gospodyni.
goście zasnęli zmęczeni grzeszeniem.
Napisano 16 wrzesień 2006 - 11:29
ja mialam tak ze pisalam do przyjacioly esa o takim jednym kumplu ktory sie nam podobal i myslalam onim i wyslalam do niego.. a co najsmieszniejsze skapnelam sie dopiero wtedy jak poszlam do niej i sie spytalam czemu mi nie odpisala a ona ze nic nie dostala sprawdzilam w wysylanych i nadawca byl ten chlopak... ale sie lalysmy a pozniej lipnie mi bylo mu w oczy spojrzec;pp a co gorsza ten chlopak jest kumplem mojego brata......
Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.
Moi przyjaciele są moim bogactwem.
Kasia R.
Napisano 21 wrzesień 2006 - 15:15
hehe no wiec i ja cos napisze...
Moja kumpela kupiła sobie swoj pierwszy tel..a ze nie miala mojego numeru to postanowilam zrobic jej małego psikusa
Wysłałam jej sms-a o tresci: Hejka. Nie wiem jak Ci to wyznac,ale kocham Cie... Mecze sie z tym od dłuzszego czasu..mam jakies szanse??
Ni i jakos z przyzwyczajenia wysłałam to do mojego ukochanego
Pozniej był zły i myslal, ze podoba mi sie ktos inny ale powiedzialam mu o wszystkim i pozniej razem smialismy sie z tego
..na szczescie
...Dlaczego tak jest, że najpiekniejsze chwile życie psuje na siłę.....
***Kocham Cię bardzo Ty mój dziubasku :* ***
***Kocham Cię bardzo Ty mój dziubasku :* ***
Napisano 26 październik 2006 - 09:36
Był wtorek i miał wracać o 21:15 z treningu pociągiem...wpadłam na pomysł, że zrobię mu niespodzianke i pójde na peron...
No i poszłam...przyszłam troche za wcześnie i z braku zajęcia wysłałam eska do kumpeli (tak przynajmniej myślałam na początku) o treści "hejka.ja wlasnie siedze sobie na peronie czekam na ... ale sie zdziwi jak mnie zobaczy, hehe"
I oczywiście, z przezwyczajenia, zamiast do kumpeli wysłałam to do mojego faceta!!!
To jeszcze nie koniec... i poszło... nie zdązyłam tego odkręcić... no cóż..trudno...
Przyjeżdza pociąg, a że to juz późno było to i mało osób wysiadło ((jakieś 3
Czekam, czekam, nie ma go?!
Dobra, i taka wkurzona troche ide w kierunku domu (a to jakieś 15min.sie idzie do mnie) a tu mój facet "wyrasta".... zatkało mnie...
Okazało się, że zabrał się z kumplem z treningu i był wcześniej (o wiele wcześniej) w domu... całe szczęście przeczytał tego mojego nieszczęsnego esa...
Ale skończyło się...hmm..całkiem miło
Napisano 26 październik 2006 - 11:34
pare razy mialam glupie "wpadki" z eskami...
przeważnie było to że wysyłałam głupie eski
koleżanką, ale nie swoim tylko mamy...
ale najgorsze było chyba to jak wieczorkiem...
już zasypiałam leżac w łóżku..
i napisałam eska:
"Kochanie życzę Ci kolorowych i niezbyt grzecznych snów z moim udziałem kocham Cie"-->przynajmniej coś w tym rodzaju...
i wysłałam...
ale nie do mojego faceta..
tylko do kolesia którego nie nawidzę a on mnie "kocha"...
niestety...
i dostałam odpowiedz...
"Aniu ja Ciebie też Kocham... szkoda że teraz Ciebie nie ma przymnie, dlaczego tak długo zwlekałaś z tym aby mi powiedzieć o swoich uczuciach? Dobranoc kochanie! PS. od kiedy Ty piszesz do mnie Kochanie"
miałam nie mały problem aby to odkręcić...
ale jakoś rano mi się udało...
przeważnie było to że wysyłałam głupie eski
koleżanką, ale nie swoim tylko mamy...
ale najgorsze było chyba to jak wieczorkiem...
już zasypiałam leżac w łóżku..
i napisałam eska:
"Kochanie życzę Ci kolorowych i niezbyt grzecznych snów z moim udziałem kocham Cie"-->przynajmniej coś w tym rodzaju...
i wysłałam...
ale nie do mojego faceta..
tylko do kolesia którego nie nawidzę a on mnie "kocha"...
niestety...
i dostałam odpowiedz...
"Aniu ja Ciebie też Kocham... szkoda że teraz Ciebie nie ma przymnie, dlaczego tak długo zwlekałaś z tym aby mi powiedzieć o swoich uczuciach? Dobranoc kochanie! PS. od kiedy Ty piszesz do mnie Kochanie"
miałam nie mały problem aby to odkręcić...
ale jakoś rano mi się udało...
Każda Historia Siedzi W Nas...
Tworzysz Ją Ty...
Tworzy Ją Czas...
Tworzysz Ją Ty...
Tworzy Ją Czas...
Napisano 26 październik 2006 - 18:57
Ja to jak inni z przyzwyczajenia wysyłam wszystkie eski do chłopaka 
Oj a tak ogólnie to już nie raz miałam z tym problemy;)
Oj a tak ogólnie to już nie raz miałam z tym problemy;)
#34 Guest_paulincia=)_*
Napisano 27 październik 2006 - 12:36
moja ostatnia wtopa to pislama do kolegi es ' co chciales ode mnie baranie? jak nie dobieram to pewnie mam powod, mogles mi wlasnie przerwac stosunek. nastepnym razem to spobie z moja poczta pogadasz :PP ' no i es poszedl do mamy
ale nie bylo az tak ze
a czasami to wysylam tak przypadkowo esa do kogos
no i mam znajomych z zielonej gory, bialej podlaski, gdanska...itp:D
a czasami to wysylam tak przypadkowo esa do kogos
Napisano 19 listopad 2006 - 19:46
ja to kiedys zrobilem... poszedlem do liceum i 1 dziewczyna mi sie bardzo podobala.. no w sumie to sie w niej zakochalem (teraz jestem z nia
) no i... pisalem smsa do kumpeli z gimnazju z ktora ona do klasy chodzi, a ze to byl juz czas kiedy wysylalem smsy ciagle do owej pieknej osobki to przez przypadek wyslalem do niej... a bylo tak sporo o niej
sporo dobrego oczywiscie
no i poszedl szybko sms ze to przez przypadek... ale kilka dni wykorzystalem to i wyslalem specjalnie tylko ze juz szerzej
pozdro fof all
i oczywiscie dla Mojej Ksiezniczki
Napisano 19 listopad 2006 - 20:21
heh, też miałam taką wtopę...
nie miałam jeszcze komorki i miałam numery zapisywane na różnych karteczkach. podobał mi się pewien chłopak. chciałam to obgadać z przyjaciółką i wysłałam esa do niej [byłam o tym święcie przekonana] "spotkajmy sie dzisiaj w kawiarni o 16.30 mam do obgadania sprawę z Krzyśkiem/ mucha."[bo tak wszyscy na mnie mówią] No i o 16.30 przyszedł Krzysiek
niezły ubaw był. przysiadł się do stolika, zamówił dwa pucharki lodowe i spytał się co chciałam obgadać w jego sprawie :hyhy:
ale buraka strzeliłam...
nie miałam jeszcze komorki i miałam numery zapisywane na różnych karteczkach. podobał mi się pewien chłopak. chciałam to obgadać z przyjaciółką i wysłałam esa do niej [byłam o tym święcie przekonana] "spotkajmy sie dzisiaj w kawiarni o 16.30 mam do obgadania sprawę z Krzyśkiem/ mucha."[bo tak wszyscy na mnie mówią] No i o 16.30 przyszedł Krzysiek
ale buraka strzeliłam...
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- pomylilem sms do dziewczyny
- czy mieliście wrotyczne wpadki
- wyslalam przez pomylke smsa do chlopaka zamisat do kolegi co robic
- t9 pomyłki w sms
- www.forumowisko.pl/topic/16687-ups-wpadka/page__st__40
- wyslalem erotycznego sms zamiast do dziewczyny do mamy
- pomyliłem sie i wysłałem smsa do dziewczyny
- przez pomyłke wysłałam złego smsa do szefa co robić?
- tata z pjekla
- t9 wpadki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych