Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Ups! Wpadka!

248 odpowiedzi w tym temacie

#1 błękit_nieba

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 44 postów

Napisano 11 sierpień 2006 - 14:02

Mieliście jakąś smsową wpadkę? Ja miałam ich mnóstwo. Oststnio (podczas napadu głupawki) przez przypadek wysłałam do ojca mojej koleżanki smsa o treści: Trwa promocja pierdo..j się w łeb! Do wygrania pług, gumiaki WRC 2006(?) lub worek kartofli. Wyślij smsa o treści "poje...o mnie" na numer 997. Nagrody czekają!. :P

Ups...
Dołączona grafika

I can always make You smile.
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Arti02

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 11 sierpień 2006 - 18:53

Ja czesto jak pisze z wieloma osobami to sie zdarzy ze pomyle nunery sms trafia do niewlasciwego adresata;] Ale z regoly nic wielkieo z tego bledu nie wynika:PP ( na szczescie) <lol2>

No prosze dopiero przeczytalem ten temad i jak na ironie wyslalem smsa do mamy zamiast do kumpla.. xD

#3 Martyna;)

Pani Prezes

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3970 postów

Napisano 11 sierpień 2006 - 21:32

taak... zamiast do kumpeli, ktora chciala mnie spiknąć z jednym gościem, wysłałam to do niego, coś w rodzaju; Darek się odezwał ?

ale nie dostał :D :D :lol: / dlaczego ja mialam takiego farta to pojęcia nie mam :P
Poszukuję Zbyszka z Bogdańca.

#4 JouJou

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 11 sierpień 2006 - 22:51

Ojj.żeby to tylko jedna taka wpadka była:P... Przyznam się szczerze, że czasami specjalnie "mylę" adresatów:D:D Pamiętam, że kiedyś wysłałam sms'a miłosnego do mojej mamy...

#5 buuziaczek:*

Bywalec

• Bez aktywacji
  • Pip
  • 66 postów

Napisano 16 sierpień 2006 - 08:46

Hmmm... Ja to przez przypadek wysłałam eska zamiast do przyjaciółki to do mojego chłopaka... a w treści było to, że mój były się do mnie odezwał... :/ ale jakoś się wykręciłam he he :D i jest git :P

(: ... Nie musisz niczego robić, aby być kimś wartościowym.
Jesteś kimś wartościowym poprostu dlatego, że... JESTEŚ! :)

Serce człowieka jest małe
Dusza też niewielka
Całe ciało człowieka jest jak w morzu muszelka...
I choć człowiek jest taki mały :)
I nie zawsze na swe szczęście trafi...
To samym małym serduszkiem bardzo Kochać potrafi...:*

Kocham Swojego Misiaczka :*

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 maaadziaaa

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 82 postów

Napisano 16 sierpień 2006 - 16:48

Ja takich strasznych wpadek z esami nie mam ale czasami się zdarzają ... :( :)

#7 Alis

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 339 postów

Napisano 16 sierpień 2006 - 17:32

Oj ja jestem chyba bardziej rozgarnięta jak większość tu. hihi Jakoś takich wpadek nie miałam. Jedynie pewnej nocy odbiło mi i napisałam sms do fajnego chłopaka... o treści: jesteś boski. Bardzo Cię lubię. Musimy pogadać. To jest dla mnie bardzo ważne... Niestety byłam wtedy w lekkim stanie upojenia... Jak to po imprezie... Noi na szczęście... jakoś to przeszło. Bo było dużo błędów i on jakoś się skapnął, ze coś było nie tak z tym eskiem... hihi dobrze, że on taki mądry... Bo sama niewiedziałabym jak się wykręcić. hihi Po obudzeniu się oczywiście nie pamiętałam o tym esemesie. Dopiero gdy on mnie sie pytał o niego zobaczyłam, że jest owy esek w wysłanych wiadomościach. hehe
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Moje gg: 9639216

#8 Memyselfandi

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 117 postów

Napisano 17 sierpień 2006 - 08:59

Ooo...to niezle wpadki macie :D Ja wpadki mam....ale najczęściej myle kolezanki czy zcasami mamę ale nic z tego nie wynika, bo zazwyczaj nie piszę jakiś ważnych i tsrasznych rzeczy przez sms-a, a jak już piszę to wtedy dokładnie i powoli sprawdzam do kogo wysylam i czy dobrze wpisałam numer :)

"Odkryjemy miłość nieznaną, przegonimy wiatr wesoły, co po fali gna.."

#9 Natalii20

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 156 postów

Napisano 17 sierpień 2006 - 09:15

Ja miałam i to nie raz takie wpadkie zamiast wysłac smsa do chłopaka wysłałam do kolegi a zeby było jeszcze ciekawiej jak skumałam ze nie do tej osoby co trzeba wysłałam to napisałam jeszcze raz i wiecie co znowu wysłałam do kolegi ale miał wtedy ubaw a ja troche wstydu sie najadłam teraz juz nie pisze takich pikantnych smsów :/
Rano jesteśmy bogatsi o sny
Wieczorem o doświadczenia.

#10 Nabi

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 484 postów

Napisano 17 sierpień 2006 - 09:35

takich strasznych wpadek to nie mam...
kuzyn sie już przyzwyczaił że przynajmniej raz w tygodniu dostaje smsa typu "kocham Cie"
hehe...
tak to jest jak sie wysyła wiadomości z rozpędu...

#11 kinga18ink

:)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2009 postów

Napisano 17 sierpień 2006 - 13:16

Nie będę orginalna i tak samo powiem, że bardzo często mylę numery...
Aż za często :P A potem jest mi strasznie głupio :P
Na przykład zdarzały sie pomyłki, że zamist do kolegi, czy koleżanki wysyłąłam do chłopaka (to już z przyzwyczajenia) albo na odwrót :)

#12 Memyselfandi

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 117 postów

Napisano 17 sierpień 2006 - 13:31

Hehehe...a miał ktoś może taką sytuacje, że np. pisałał do kogoś o jakiejś osobie złe rzeczy albo coś i wysłała to niechcący do tej osoby, o której to pisała złe rzeczy ??

"Odkryjemy miłość nieznaną, przegonimy wiatr wesoły, co po fali gna.."

#13 Natalii20

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 156 postów

Napisano 20 sierpień 2006 - 15:11

Wyświetl postUżytkownik Memyselfandi dnia 17.08.2006, 15:31 napisał

Hehehe...a miał ktoś może taką sytuacje, że np. pisałał do kogoś o jakiejś osobie złe rzeczy albo coś i wysłała to niechcący do tej osoby, o której to pisała złe rzeczy ??
Miałam ale troszke inaczej pisał do mnie sms taki kolega i mnie wkurzało to a on dalej je pisał a ja przekazywałam je do chłopaka i podpisywałam ze to od xxx no i wysłałam do xxx
Rano jesteśmy bogatsi o sny
Wieczorem o doświadczenia.

#14 ma2dzia

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 715 postów

Napisano 20 sierpień 2006 - 20:28

Wyświetl postUżytkownik Natalii20 dnia 20.08.2006, 16:11 napisał

Miałam ale troszke inaczej pisał do mnie sms taki kolega i mnie wkurzało to a on dalej je pisał a ja przekazywałam je do chłopaka i podpisywałam ze to od xxx no i wysłałam do xxx
mialam identycznie tylko ze ja eski odsylalam do kumpeli i jeszcze dopisywalam do tego komentarz :]
....::::W życiu piękne są tylko chwile::::....

#15 KaRR

;x

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 707 postów

Napisano 20 sierpień 2006 - 23:04

takiej wpadki na szczescie nie mialem :)
nobody_else

#16 motylek99

naćpana marzeniami.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4416 postów

Napisano 21 sierpień 2006 - 13:16

ja nie mialam az takich wpadek ale taka jedna pamietam : wysylalam eska do kolezanki z zapytaniem czy ma zadanko z matmy i ona odpisala mi ze nie ma, a ja ze tez nie i chcialam napisac "dobra zobaczymy jutro w szkole" ale pisalam wiecie na T9 ze przyciski wciska sie jeden raz i wyskakuje jakis wyraz a wtedy spieszylo mi sie i zamiast jutro to wyszlo :dobra zobaczymy kupo w szkole" hie hie potem jej sie tlumaczylam przez jakies 30min i tak mi nikt nie wierzyl a to naprawde bylo przez przypadek :D
Nigdy nie pozwól, aby ci ktoś wmówił,
że nie możesz czegoś zrobić
Jeśli masz marzenie, musisz je chronić.
Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić,
więc mówią, że ty też nie możesz.
Jeśli czegoś chcesz,
to zdobądź to. Kropka.

#17 Mademoiselle Cholera

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 472 postów

Napisano 23 sierpień 2006 - 14:35

Do mojej Qmpeli ciagle puszczał się jakis nieznany numer. Kiedy zadzwonił to ja wyrwałam jej koma i okresliłam mojego rozmówce za pomoca mało stosownych epitetów :D . Aż sie ludzie patrzyli, a Qmpela zataczała ze śmiechu ^_^ . Ale przestała się smiac kiedy okazało się że to jej brat zmienił numer telefonu, a pózniej powiedział wszystki jej rodzicom... ale był przypał <_< . Mógł esa napisac, a nie sie puszczać :/

Użytkownik Mademoiselle Cholera edytował ten post 23 sierpień 2006 - 14:35

#18 Ronnie Coleman

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 986 postów

Napisano 28 sierpień 2006 - 22:08

Mi sie zdazylo napisac sms do mamy zamiast do dziewczyny... nic z tego na szczescie nie wynikło:P

#19 Mery_Blue

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2375 postów

Napisano 30 sierpień 2006 - 09:21

Ja miałam tylko raz nieszczęsliwy przypadek. a rzecz miała się tak... mój szef ma tak samo na imię jak mój kumpel i na jednej z imprez z przyzwyczajenia wysłałam eskę:"czekamy bejbe tak jak zawsze" do.. szefa.. a odebrała jego zona:/ a że szefem jest mój kumpel to mam zapisane po prostu <imię>boss:/ za to żonie musiałam się nieźle tłumaczyć że nie mam romansu z jej mężem:/ on swoją drogą też...

Ale teraz to fajnie wspominamy:p

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 ***_LeNu$Qa_***

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 211 postów

Napisano 30 sierpień 2006 - 19:05

Wysłałam sesa miłosnego do mojego byłego, zamiast do aktualnego chłopaka... :D
Potem musiałam się tłumaczyć, ale potem było git :D
http://s1.bitefight.....php?uid=109488 <---- wpadać, ciekawa stronka :)) Moja fotka :))
http://www.theveronicass.fora.pl <--- moje forum, jestem tam adminem =) Wpadajcie, bo nie chcę, żeby świeciło pustkami =)
http://www.forumowis...showtopic=14893 <---- moje bazgroły :D tzn. wiersze ^^... Zapraszam :*

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych