Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Własny temat na prezentacje maturalną z J.Polskiego - jak to

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Emiya Shiro

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 242 postów

Napisano 20 styczeń 2011 - 20:25

Witam chciałbym złożyć ostateczną deklarację maturalną z zmienionym tematem który sam sobie wymyślę, pytanie jest jak to wygląda?

Czy ja muszę najpierw składać ten temat do szkoły czy od razu pisze go na maturalnej deklaracji?

Uczę się zaocznie w Cosinusie (Cosinus.pl) i tam to trochę inaczej wygląda...

Zapomniałem dodać że lista tematów które dostaliśmy nie jest dla mnie Ciekawa...
A niedawno dopiero zauważyłem że wysiała kartka na tablicach informacyjnych z możliwością składania propozycji tematów maturalnych do 30 stycznia 2011roku ale na maturę w 2012 =_= a ja zdaje w tym roku... Nie wspomnę już że 2 semestry temu nic nam takiego nie mówili... (my idziemy semestrami NIE KLASAMI - nie zdasz semestru => siedzisz)

Użytkownik Emiya Shiro edytował ten post 20 styczeń 2011 - 20:30

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 LooLoo

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 56 postów

Napisano 25 styczeń 2011 - 20:53

Z tego co mi wiadomo to na złożenie własnej propozycji tematu jest już za późno. Skoro do 30 stycznia 2011 można składać na maturę w 2012 to na maturę w tym roku trzeba było złożyć w roku ubiegłym... Jeśli tematu nie ma na liście to nic już nie poradzisz.

Dołączona grafika

#3 martusiek

Zosia

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1280 postów

Napisano 26 styczeń 2011 - 01:39

Poprawię, deklaracje można składać do 3lutego. A na nowy temat jest rzeczywiście za późno, trzeba go było oddać do bodajże końca tamtego roku szkolnego, acz ręki nie dam uciąć.

"a Ty myślisz, że nie mogę nic, zawsze mogę do gardła skoczyć Ci..."

"Chcecie mnie wieszać, to mnie powieście."

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 Emiya Shiro

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 242 postów

Napisano 31 styczeń 2011 - 18:17

Wyświetl postUżytkownik martusiek dnia 26 styczeń 2011 - 01:39 napisał

Poprawię, deklaracje można składać do 3lutego. A na nowy temat jest rzeczywiście za późno, trzeba go było oddać do bodajże końca tamtego roku szkolnego, acz ręki nie dam uciąć.
Deklaracje ostateczną wcześniej można było składać do 7 lutego, kilka dni temu zadzwonił do mnie znajomy z uczelni z wieścią że w sekretariacie przekazali mu że trzeba oddać do 4 lutego bo zmienili termin...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych