To dobrze jak kobieta w ciazy robi to na co ma ochote, oczywiscie z umiarem. Dla mnie to bylby dobry czas, zeby tym bardziej leniuchowac, bo ja obecnie potrafie nawet miec taki caly tydzien, ze caly tydzien nic mi sie nie chce, ani uczyc, ani szukac pracy, potrafie ten caly tydzien siedziec w domu, lezec, odpoczywac sobie , leniuchowac i nie wylazic nigdzie i jest ok, ale oczywiscie staram sie to zmienic - dla zdrowia . A w ciazy to juz w ogole pewnie bym sie rozleniwila hehe, taka juz jestem.
A co do tego wieku, to owszem dla kogos 22 latka, to moze byc np pod wzgledem mentalnym za mloda na dziecko, choc moim zdaniem nie wolno tak nikogo pochopnie oceniac, ale pod wzgledem biologicznym do urodzenia dziecka, w zadnym wypadku i glupi lekarz.
Hehehehe darkshine co do tego, ze Twoje dziecko urodzilo sie male, bo nie mialo po kim byc olbrzymem to nie tak. U mnie rodzice zawsze szczuplutcy wtedy, a ja prawie 5 kg przy urodzeniu

A ze dziecko urodzi sie wieksze to nie znaczy tez ze keidys bedzie miec nadwage.
Użytkownik Monique19 edytował ten post 03 luty 2011 - 23:29