Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Spodnie Buggy frima Humor

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 mikuss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 04 styczeń 2011 - 21:51

Witam, jestem tu nowy ;). Więc tak nie wiem czy dobrze umieszczam temat ale ostatnio wypatrzyłem na allegro fajne spodnie z firmy HUMOR model model: NISSEFAR kolor PETROL duńskiej ;) i nie wiem jak zmierzyć te spodnie ogólnie mi chodzi o ten krok :) bo nie wiem czy bd dobre na mnie żeby mi krok nie zwisał po kostki :PP i do jakiego miejsca ma dochodzić gdzieś :)) o to kilka fotek tych spodni :

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 vampir

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 479 postów

Napisano 04 styczeń 2011 - 22:32

A co Ty w nich chcesz mierzyć? Spodnie kupujesz tak aby były dobre w pasie i na długość (tu już większa dowolność jest) a wysokość stanu już chyba przez producenta jest ustalona w takich modelach spodni. Moim zdaniem nie masz co myśleć nad tym czy będą wisieć do kolan czy nie no jeśli tak a w pasie i na długość będą dobre to takie widocznie maja być.

btw. Całkiem tanie te spodnie... ze dwa-trzy lata temu chciałem podobne kupić g-stara, bo je wówczas lansowali i ceny były dużo, dużo wyższe. Może się i sam skuszę:)Dzięki bo nie znałem marki;)

Użytkownik vampir edytował ten post 04 styczeń 2011 - 22:37

Mój światopogląd w kilku cytatach:

Nie ma żadnego prawa ponad "czyń swoją wolę"!

Filozofia i wiedza przeznaczone są tylko dla wybrańców, masom pozostaje religia i sentymentalne wzruszenia.

W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy mogli to dowodami obalić?!

Kler i Kościół zubożają społeczeństwo przez propagowanie ignorancji, przesądów i niewolnictwa. Ubóstwiają zaś siebie za swą piękną szlachetną działalność niesienia odruchów pomocy, nie ze swych własnych skarbców, lecz uzyskanych żebraniem z kieszeni stworzonych przez siebie biedaków.

#3 mikuss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 04 styczeń 2011 - 22:55

spoko a wie ktoś może jak fajnie zawiązać na nadgarstku (to są sznurówki ale można nosić na ręce)Nike Lace Up promowane przez piłkarzy dla fundacji przeciwko Aids/Hiv w Afryce. Zakupiłem te sznurówki ale nigdzie nie ma jak je fajnie zawiązać i mam problem :( a na oficjalnej stronie pisze ze można nosić na nadgarstku :)) Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownik mikuss edytował ten post 04 styczeń 2011 - 22:56

#4 bangalo

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 13 styczeń 2011 - 11:50

Wyświetl postUżytkownik mikuss dnia 04 styczeń 2011 - 21:51 napisał

Witam, jestem tu nowy ;). Więc tak nie wiem czy dobrze umieszczam temat ale ostatnio wypatrzyłem na allegro fajne spodnie z firmy HUMOR model model: NISSEFAR kolor PETROL duńskiej ;) i nie wiem jak zmierzyć te spodnie ogólnie mi chodzi o ten krok :) bo nie wiem czy bd dobre na mnie żeby mi krok nie zwisał po kostki :PP i do jakiego miejsca ma dochodzić gdzieś :)) o to kilka fotek tych spodni :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

spednie super, gdzie mozna takie nabyc?

#5 mikuss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 28 styczeń 2011 - 13:19

ja to akurat wyszukałem na allegro :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Adam Bomb

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 311 postów

Napisano 05 luty 2011 - 14:15

Na allegro z tytułem humor, czy coś takiego. Kiedyś już je widziałem.
Co do ich wyglądu- szału nie ma.
Adaś here

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych