A moim zdaniem warto mieć zarówno buty na płaskiej podeszwie jak i na obcasie. Im mamy więcej opar butów tym większy wybór. Zbliża się wiosna i lato,więc czas pomyśleć o czymś sportowym oraz o butach bardziej eleganckich na specjalne okazje.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Jakie kupić buty?
Rozpoczęty przez hanya, 23 gru 2010 01:06
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 marzec 2012 - 15:44
Kasia R.
Napisano 31 marzec 2012 - 20:27
Nie mówię, że moja szafa ma pękać w szwach od butów, ale przyznaję, że lubię mieć różnorodność. To znaczy różne obcasy, fasony i nie może zabraknąć obuwia sportowego :-)
W chwili obecnej czas poszukać czegoś eleganckiego i coś ładnego na niskim obcasie, by pasowało do jeansów, lekkiej sukienki czy spódniczki. Klapki i adidasy są. Później trzeba będzie pomyśleć o sandałkach.
W chwili obecnej czas poszukać czegoś eleganckiego i coś ładnego na niskim obcasie, by pasowało do jeansów, lekkiej sukienki czy spódniczki. Klapki i adidasy są. Później trzeba będzie pomyśleć o sandałkach.
Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:14
W każdej kobiecej szafie powinny się znaleźć buty z różnych stylów. Nie tylko szpileczki czy buty na obcasach czy koturnach ale też buciki na płaskim obcasie jak np. balerinki w których ja od dwóch sezonów się kocham
Lubię chodzić w szpilkach ale też bardzo lubię w zwykłych trampkach i adidasach. Latem zamiast sandałków (chociaż też mam ich kilka par) wolę założyć japonki. Różnorodność to podstawa w modzie
http://shinybox.pl/?ref=21d972c
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.
Napisano 03 kwiecień 2012 - 18:11
Japonki jakoś mi nie leżą, ale podobają mi się u innych osób
Napisano 06 kwiecień 2012 - 17:34
Moim zdaniem glany by idealnie pasowały, ewentualnie jakieś trapery
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa
Kasia R.
Napisano 06 kwiecień 2012 - 18:06
To już prędzej trapery - jak dla mnie.
Dziś szukałam balerinek - nie było w kilku sklepach mojego nr, a jak wreszcie jakiś się znalazł, to fason czy kolor nie ten
Dziś szukałam balerinek - nie było w kilku sklepach mojego nr, a jak wreszcie jakiś się znalazł, to fason czy kolor nie ten
Kasia R.
Napisano 23 kwiecień 2012 - 13:19
Glany na wiosnę- no można,ale jak jest 30 kilka stopni,to jakoś nie bardzo to widzę.. Stopa kompletnie nie oddycha,więc lepiej wtedy pomyśleć o czymś z odkrytym palcem,lekkiego i luźnego na lato.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- wyświecone spodnie
- sklep internetowy odziez chinska
- dodatki do srebrnej sukienki
- http://www.forumowisko.pl/topic/195596-bizuteria-czescia-garderoby/
- w jakiej temperaturze prać białe rzeczy
- ciucholand pruszków
- damskie szerokie spodnie
- biblia pamiatka chrztu swietego
- co założyć do spodni alladynek