Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Jakie kupić buty?

26 odpowiedzi w tym temacie

#21 Pielegnacjaobuwia_pl

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 15:44

A moim zdaniem warto mieć zarówno buty na płaskiej podeszwie jak i na obcasie. Im mamy więcej opar butów tym większy wybór. Zbliża się wiosna i lato,więc czas pomyśleć o czymś sportowym oraz o butach bardziej eleganckich na specjalne okazje.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 Bluesia

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 393 postów

Napisano 31 marzec 2012 - 20:27

Nie mówię, że moja szafa ma pękać w szwach od butów, ale przyznaję, że lubię mieć różnorodność. To znaczy różne obcasy, fasony i nie może zabraknąć obuwia sportowego :-)
W chwili obecnej czas poszukać czegoś eleganckiego i coś ładnego na niskim obcasie, by pasowało do jeansów, lekkiej sukienki czy spódniczki. Klapki i adidasy są. Później trzeba będzie pomyśleć o sandałkach.

#23 Wiolcia02

Stały bywalec

• VIP
  • 192 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:14

W każdej kobiecej szafie powinny się znaleźć buty z różnych stylów. Nie tylko szpileczki czy buty na obcasach czy koturnach ale też buciki na płaskim obcasie jak np. balerinki w których ja od dwóch sezonów się kocham :D Lubię chodzić w szpilkach ale też bardzo lubię w zwykłych trampkach i adidasach. Latem zamiast sandałków (chociaż też mam ich kilka par) wolę założyć japonki. Różnorodność to podstawa w modzie :)
http://shinybox.pl/?ref=21d972c
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.

#24 Bluesia

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 393 postów

Napisano 03 kwiecień 2012 - 18:11

Japonki jakoś mi nie leżą, ale podobają mi się u innych osób :)

#25 Konrad Driesen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 77 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 17:34

Moim zdaniem glany by idealnie pasowały, ewentualnie jakieś trapery :)
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#26 Bluesia

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 393 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 18:06

To już prędzej trapery - jak dla mnie.

Dziś szukałam balerinek - nie było w kilku sklepach mojego nr, a jak wreszcie jakiś się znalazł, to fason czy kolor nie ten :(

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#27 Pielegnacjaobuwia_pl

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 23 kwiecień 2012 - 13:19

Glany na wiosnę- no można,ale jak jest 30 kilka stopni,to jakoś nie bardzo to widzę.. Stopa kompletnie nie oddycha,więc lepiej wtedy pomyśleć o czymś z odkrytym palcem,lekkiego i luźnego na lato.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych