Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Jakie kupić buty?

26 odpowiedzi w tym temacie

#1 hanya

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 100 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 01:06

7. stycznia wybieram się na imprezę. kupiłam coś fajnego, ale nie mam butów. Planuję włożyć do kiecki leginsy. Czasu mam niewiele. Chciałabym żeby buty nie były na wysokim obcasie. Forumowiczki...ratujcie ;)

"przede wszystkim nie szkodzić"

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 miss.sunshine

pusta dziewczynka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1256 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 02:55

Nie powiedziałaś gdzie ta impreza. I jaki kolor leginsów chcesz założyć

A to takie coś jakby pod spodem w innym kolorze z cekinkami to jest doczepione do tej sukienki czy możesz to zdjąć?

Ja spróbowałabym z cielistymi rajstopami i jakimiś długimi kozakami, chociaż pewnie najlepsze byłyby obcasy...
Bo kocham na siebie patrzeć

#3 hanya

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 100 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 16:17

Impreza będzie w sali, w której podejrzewam nie będzie zbyt gorąco. Również dojście do niej nie jest dobre ;) Chciałabym czarne leginsy włożyć. Myślałam o botkach, ale boje się, że mogę wyglądać jak w kapciach oraz że optycznie skrócą moje nogi. To z cekinami jest na stałe.

Użytkownik hanya edytował ten post 23 grudzień 2010 - 16:20

#4 miss.sunshine

pusta dziewczynka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1256 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 20:53

Czarne getry mi się do tego nie widzą, ale też w sumie ciężko sobie wyobrazić mając jedno zdjęcie, więc może będzie ok.
Tylko (w zależności od tego ile masz lat i jak się ubierasz na co dzień) to wszystko wydaje mi się za grzeczne na sylwestra.
Może popróbuj z leginsami w panterkę, albo błyszczącymi złotymi czy co tam znajdziesz w sklepie.
Botki mogą pasować, wszystko zależy jakie to botki, jak trochę skracają to może kup sobie rajstopy z pionowym szwem z tyłu
Bo kocham na siebie patrzeć

#5 hanya

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 100 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 21:53

idę na połowinki. mam 17 lat. Nie ubieram nigdy sukienek ani spódniczek z wyjątkiem wesel ;) Najgorsze, że mam tak mało czasu na zorganizowanie czegokolwiek. Poszukam w wolnym czasie może czegoś innego ;) dziękuję za radę ;*

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 gejsza

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 02 styczeń 2011 - 22:00

wybrałabym na twoim miejscu botki, jest dużo bardzo ładnych na wysokim obcasie. i nie muszą być krótkie, takie półkozaki będą pasowały ;)

#7 imawoman

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1769 postów

Napisano 03 styczeń 2011 - 17:06

Hanya: to nie jest Twój fason sukienki...
Efekt uratować mogą tylko grube cieliste rajstopy 60 den (legginsy odpadają!)oraz marszczone kozaczki przed kolanko, w jakimś naturalnym kolorze, raczej nie czarne.

Użytkownik imawoman edytował ten post 03 styczeń 2011 - 17:07

#8 Nika_800

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 20 styczeń 2011 - 18:47

ale buty na obcasie przecież nie musza być niewygodne jak się kupi dobrze wyprofilowane i wygodne... najlepiej na platformie. Zalezy od wykonania itd, ja mam np 2 pary szpilek z Aldo i mogłabym cała noc w nich przetańczyc i nie ma problemu. wszystko zależy od dopasowania buta do stopy, czasem te na niższym mogą sie okazac bardziej niewygodne

#9 Loona30

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 73 postów

Napisano 24 styczeń 2011 - 11:54

Nika_800 zgadzam się z Tobą. Nie przepadam za butami na obcasie, ale nie z powodu, że są niewygodne tylko często biegam na autobus i tramwaj, więc potrzebne są buty na płaskiej podeszwie :) Jeśli ktoś nie chodzi w butach na obcasach, a potrzebuje kupić na jakąś imprezę to zwracajcie jednak uwagę na to z jakiego tworzywa są wykonane.

#10 wloczek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 26 styczeń 2011 - 22:27

http://allegro.pl/no...1424493849.html zapraszam moze komus sie spodobaja cena do negocjacji

#11 Edgarek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 17 luty 2011 - 20:24

Nie wiem jak teraz młodzież. Dojrzali faceci w 90% uwielbiają kobiety na wysokiej szpilce. Taki fetysz, a i kolor nie ma większego znaczenia :)

#12 glania

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 29 postów

Napisano 18 luty 2011 - 16:09

GLANY !!!!!!! :daibel2:

#13 Ele-onora

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 20 luty 2011 - 16:53

Wyświetl postUżytkownik Edgarek dnia 17 luty 2011 - 20:24 napisał

Nie wiem jak teraz młodzież. Dojrzali faceci w 90% uwielbiają kobiety na wysokiej szpilce. Taki fetysz, a i kolor nie ma większego znaczenia :)

smiem twierdzic ze niedojrzali też :-)

#14 maciejka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 02 marzec 2011 - 08:05

ja polecam kupic buty atmosphera oxfordy wygodne i sliczne:)

#15 Sonia L.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 15 marzec 2011 - 07:34

A takie http://zielonybutik....uct&prod_id=703

#16 shocked

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 00:12

Styczeń już dawno za nami :P A ja zastanawiam się, co uniwersalnego i modnego za razem sprawić sobie na wiosnę. Choć nie jestem chudzielcem, to uwielbiam ubierać balerinki na wszelkie wyjścia. Myślałam, o czymś bardziej wyróżniającym się na ten sezon. Znalazłam kilka wskazówek dotyczących najnowszych trendów na http://kobieceprawdy..._na_wiosne.html i jakoś nie mogę przekonać się do tych masywnych obcasów i platform, które królują już kolejny sezon. Pomyślałam, że może dla odmiany jazzówki... tylko to chyba nie będzie zbyt wielka zmiana? :/

#17 Sport-House

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 68 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 10:22

Jazzówki z kolei mi się bardzo nie podobają,ale do butów na masywnym obcasie też nie mam zbytniego przekonania. Na wiosnę trzeba znaleźć złoty środek i po prostu wybierz to w czym czujesz się najlepiej:)

#18 ButyJana

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 68 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 17:18

Zarówno na wiosnę jak i lato fajnie sprawdzą się buty Nike Majestic co o nich myślisz?

#19 Walencja

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 457 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 18:29

Wyświetl postUżytkownik ButyJana dnia 29 wrzesień 2011 - 17:18 napisał

Zarówno na wiosnę jak i lato fajnie sprawdzą się buty Nike Majestic co o nich myślisz?
Tak. Szczególnie dla dziewczyn. :/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 karolina844

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 13:07

Nie lubię za bardzo butów na płaskiej podeszwie. O wiele lepiej moja sylwetka wygląda jak mam na sobie szpilki. ostatnimi czasy jestem uzalezniona od bucików na platformie, np takie : http://moda.allegro....2038076125.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych