Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Kłódki na moście

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kłódki

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 19 grudzień 2010 - 11:36

KŁÓDKI NA MOŚCIE

Chcesz wziąć udział w zupełnie nowym wydarzeniu w naszym mieście? Chcesz przyczynić się do powstania, nowej tradycji w Opolu? Chcesz zaskoczyć swoją drugą połówke i w oryginalny sposób wyrazić łączące Was uczucie?

Na pewno chcesz ;)

Zapraszamy wszystkie pary i małżeństwa, zaręczonych i zakochanych, dziewczyny i chłopaków, mężczyzn i kobiety, wszytkich w każdym wieku bez wyjątku do wzięcia udziału w naszej akcji "KŁÓDKI NA MOŚCIE"

Przyjdźcie na most Groszowy nad Kanałem Młynówka i zawieście kłódkę z Waszymi imionami, która będzie symbolem łączącej Was miłości. Wyraźcie swoje uczucia do bliskiej Wam osoby. Jak kochasz, zawieś kłódkę.

Więcej informacji o akcji pod adresem: http://klodka.blox.pl/

Zapraszamy :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 SzklanaDama

martwa panienka ze szkła

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2572 postów

Napisano 19 grudzień 2010 - 20:08

Według mnie to bezsensowne kopiowanie pomysłu. Kłódki są na moście we Florencji, Kolonii, Wilnie, Rydze a także już w Polsce we Wrocławiu(na moście Tumskim) oraz Bydgoszczy(most między wyspami). Wymyślcie coś oryginalniejszego...
"Prawda jest jak d*pa, każdy siedzi na swojej."
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 19 grudzień 2010 - 20:23

Wyświetl postUżytkownik SzklanaDama dnia 19 grudzień 2010 - 20:08 napisał

Według mnie to bezsensowne kopiowanie pomysłu. Kłódki są na moście we Florencji, Kolonii, Wilnie, Rydze a także już w Polsce we Wrocławiu(na moście Tumskim) oraz Bydgoszczy(most między wyspami). Wymyślcie coś oryginalniejszego...

w Poznaniu też to jest..wiec pewnie w każdym większym mieście..ale wg. mnie fajny pomysł.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#4 cr3ator

Wielebna Świnia

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1400 postów

Napisano 20 luty 2011 - 15:15

Fajny pod warunkiem, że się przyjdzie za 10/20/30 lat z tą samą osobą i zobaczy się tą kłódkę dalej wiszącą.
-
Rób to czego się boisz, a śmierć strachu jest pewna.
-
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 kasiasoch789

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 19 postów

Napisano 08 kwiecień 2011 - 10:30

Wyświetl postUżytkownik SzklanaDama dnia 19 grudzień 2010 - 20:08 napisał

I jeszcze w Krakowie na nowej kładce....
Fakt, trzeba wymyślać własne i oryginalne pomysły kojarzone tylkoz tym miastem a nie innym

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych