Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

JAK SCHUDNĄĆ BEZ ĆWICZEŃ

62 odpowiedzi w tym temacie

#61 Olo200

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 56 postów

Napisano 03 marzec 2012 - 16:55

Schudnąć bez ćwiczeń? totalnie niezdrowe!!
JSS - Tripler - 2% dziennie przez 75 dni.
Zasada działania Jss-Triplera jest prosta:
Na start 10 dolarów gratis!!!
Kupujesz pozycje - koszt jednej to 10$.
Codziennie od każdej wykupionej pozycji jest nam naliczany zysk 2%.
Firma w pełni wypłacalna!

Sprawdź:
http://zarobwdomu.cba.pl/

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#62 Aleksandra Powierska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 13 marzec 2012 - 18:53

Kilka refleksji. Ostatnio amerykańscy naukowcy odkryli, że nawet nocne jedzenie nie powoduje tycia - wszystko zależy od indywidualnego procesu przemiany materii i do tego należy dostosować dietę. Jeśli chodzi o środki (tabletki) wspomagające odchudzanie, to też trzeba ostrożnie- sama stosowałam Lineę, na której przytyłam!!! Mimo, że jadłam tak, jak przed zażywaniem i ćwiczyłam 5 razy w tygodniu! Ja staram się trzymać zróżnicowaną dietę, unikam makaronów, białego chcleba i słodyczy. Jak mam wilczy głód na słdokie to sięgam po: http://www.muslimix....eszanki/26.html lub coś innego z działki natural food. I kawę zastąpiłam zieloną herbatą- u mnie lepiej pobudza metabolizm

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#63 sepultura

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 145 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 12:11

Wątek stworzony dla tych bardziej leniwych ;) Jednak uważam, że jakikolwiek ruch jest wskazany. Jeżeli nie przepada się za treningami na siłowni, czy poceniu na zajęciach fitness, to zawsze można spacerować, jeździć rowerem, czy na rolkach. Ważne, żeby sprawiało radość, wtedy łatwiej jest się przemóc.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych