Cześć, szukam osoby z Łodzi która byłaby chętna na podróż swojego życia - Polska-Ukraina-Mołdawia-Rumunia-Węgry-Słowacja-Polska. Większość przejechalibyśmy autostopem po drodze zatrzymując się u gościnnych ludzi. Podróż odbyłaby się w wakacje 2011, ale planować trzeba wszystko już teraz. Nie interesuje mnie płeć, religia, czy orientacja seksualna kompana/kompanki. Po prostu szukam fajnej i godnej zaufania osoby. Jeśli jesteś chętny/chętna daj znać, umówimy się na spotkanie i przy kuflu dobrego piwka zaczniemy szczegółowo planować trasę i kosztorys.
Jeśli jesteś zainteresowany/na pisz na PW.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Podróż Twojego życia
Rozpoczęty przez Vesemirus, 28 paź 2010 19:34
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 październik 2010 - 19:34

Cytat
Jeśli problem nierówności społecznej, rasowej, a także inne problemy spowodowane pseudodemokracją tłumaczysz teorią ewolucji to naprawdę, myślę, że jeszcze głupszym pomysłem, byłoby tylko obwinianie miesiączkowania samic łosia na terenie Kanady
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Ignorowani - czyli czyszczenie podwórka - solo lee, ptak123a
Kasia R.
Napisano 04 kwiecień 2011 - 21:40
15 lat temu bez wahania stawiłbym się ... powodzenia w podróży !!
REPUBLIKANIN
Obywatele państwo utrzymują, obywatele państwem rządzą, nikt nie wydaje cudzych pieniędzy, nikt nie dysponuje cudzym życiem.
Są ludzie, którzy cokolwiek wezmą do ręki albo dotkną lub uczynią, staje się to małe, wstrętne, nikczemne. I są ludzie, którzy czegokolwiek dotkną, wezmą do ręki lub uczynią, staje się to wielkie, szlachetne, a nawet wzniosłe.
"Moje poglądy bliskie są poglądom Spinozy: podziw dla piękna oraz wiara w logiczną prostotę porządku i harmonii, które w naszej znikomości możemy pojąć jedynie w sposób bardzo niedoskonały. Uważam, że musimy się pogodzić z tą niedoskonałością naszej wiedzy i poznania oraz traktować wartości i powinności moralne jako problemy czysto ludzkie" "Są momenty, w których wydaje mi się, że świat zwariował. Jedna z największych tragedii ludzkości polega na tym, że ludzie patrzą, ale nie widzą. Żyjemy w oparach ideologii, które lansują najbardziej karkołomne teorie, a my bezrefleksyjnie je przyjmujemy i uważamy za prawdę objawioną."
"urzędnik myli się zawsze! Kwestia dyskusyjną jest tylko skala pomyłki" Brave
"równość szans lewackim potworkiem usprawiedliwiającym dop********** każdemu komu może powodzić się lepiej." Scipio
TAKI KRAJ
Żeby Polska była Polska

http://ronpaul.pl/
Obywatele państwo utrzymują, obywatele państwem rządzą, nikt nie wydaje cudzych pieniędzy, nikt nie dysponuje cudzym życiem.
Są ludzie, którzy cokolwiek wezmą do ręki albo dotkną lub uczynią, staje się to małe, wstrętne, nikczemne. I są ludzie, którzy czegokolwiek dotkną, wezmą do ręki lub uczynią, staje się to wielkie, szlachetne, a nawet wzniosłe.
"Moje poglądy bliskie są poglądom Spinozy: podziw dla piękna oraz wiara w logiczną prostotę porządku i harmonii, które w naszej znikomości możemy pojąć jedynie w sposób bardzo niedoskonały. Uważam, że musimy się pogodzić z tą niedoskonałością naszej wiedzy i poznania oraz traktować wartości i powinności moralne jako problemy czysto ludzkie" "Są momenty, w których wydaje mi się, że świat zwariował. Jedna z największych tragedii ludzkości polega na tym, że ludzie patrzą, ale nie widzą. Żyjemy w oparach ideologii, które lansują najbardziej karkołomne teorie, a my bezrefleksyjnie je przyjmujemy i uważamy za prawdę objawioną."
"urzędnik myli się zawsze! Kwestia dyskusyjną jest tylko skala pomyłki" Brave
"równość szans lewackim potworkiem usprawiedliwiającym dop********** każdemu komu może powodzić się lepiej." Scipio
TAKI KRAJ
Żeby Polska była Polska

http://ronpaul.pl/
Napisano 30 listopad 2011 - 00:47
To spora odwaga szukac towarzysza na wyjazd w internecie
I jak, znalazłeś ?
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej. "
Paulo Coelho
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych