Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Odchudzanie - modelowanie - odmładzanie

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 monday

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 21 październik 2010 - 13:51

Endermologia, focus rf+? korzystał ktoś z takich zabiegów ?? jakie macie opinie na ten temat??:) i kogo możecie polecić...

Endermologia- usprawnia krążenie, eliminuje toksyny, zmniejsza retencję wody, uaktywnia lipolizę ( rozkład tłuszczu), odbudowuje strukturę skóry, redukuje cellulit itp itd.

Focus RF+ - to bezpieczne i efektywne urządzenie wykorzystujące dobroczynne działanie fal radiowych na skórę właściwą i tkankę podskórną. Doskonale sprawdza się w zabiegach bezinwazyjnego liftingu twarzy oraz modelowania sylwetki

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 modliszka23

specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 735 postów

Napisano 02 sierpień 2011 - 13:40

Ja znam tylko zabiegi mezoterapii,które dla mnie okazały sie skuteczne,wiec nie interesowałam sie tymi które Ty polecasz...Ale Ty pytasz o nie czy sama juz miałaś je wykonywane?
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl

#3 majka_krakoof

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 30 wrzesień 2011 - 09:47

jeśli chodzi o mezo to w krakowie pojawił sie dermafrac - bajka a nie zabieg. generalnie boje się igieł... hehe, ale w dermafracu są one w walcu, one bo jest ich około 600 albo więcej - są małe i działają bardziej jak pocieranie niż nakłucia- dla mnie rewelacja, bo nie znoszę zabiegów, które faktycznie się zbijają w skórę, jak klasyczna mezoterapia. podam link http://medycynaestet...ntent/dermafrac, żebyście mogły coś poczytać:)

#4 Dziubek_1

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 104 postów

Napisano 01 październik 2011 - 21:30

Nie lepiej zwalczać przyczyny, a nie skutki?
Dużą cześć problemów zdrowotnych, w tym także z cerą są toksyny nagromadzone w organizmie. Pozbycie się ich pomoże organizmowi w odnowie skóry, zrzuceniu kilku kilogramów i zyskaniu zdrowego wyglądu oraz zgrabnej sylwetki.
program odchudzający - Możesz zrzucić zbędne kilogramy, poprawić cerę. Możesz wyglądać lepiej i lepiej się czuć.

#5 kola.ela

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 18:10

Hej,
Jesli chodzi o odmładzanie się najlepiej zrobić to za pomocą IPL (światło), Moja mama dzięki usługom No+Vello w Krakowie poprawiła swój wygląd! przebarwienia się rozjaśniły, owal twarzy został bardziej uwidoczniony, szyja i dekold odmłodzona, pozbyła się też drobnych mimicznych zmarszczek oraz drobnych naczynek. Jeste bardzo zadowolona, bo jeden zabieg kosztował tylko 99,00zł. Z początku bała się, że jak tak mało zapłaci, to nie będzie efektów ale sporo się myliła.
Polecam fotoodmładzanie twarzy, szyi i dekoldu za pomocą IPl a nie żadnych mezoterapiach itp itd.
Pozdrawiam

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 betty80.80

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 38 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 14:10

Wyświetl postUżytkownik modliszka23 dnia 02 sierpień 2011 - 13:40 napisał

Ja znam tylko zabiegi mezoterapii,które dla mnie okazały sie skuteczne,wiec nie interesowałam sie tymi które Ty polecasz...Ale Ty pytasz o nie czy sama juz miałaś je wykonywane?

tyle ze to nie jest na odchudzanie ale odmlodzenie i usuwanie rozstepow :-)

Wyświetl postUżytkownik kola.ela dnia 20 styczeń 2012 - 18:10 napisał

Moja mama dzięki usługom No+Vello .........

Nie wiem jak inne zabiegi ale ja w No-Vello robilam fotodepilacjie i okazala sie ejdnym wielkim naciaganiem :-(
Zrobilam 4 zabiegi.... i po miesiacy wlosy zaczelu odrastac... zero efektu :-(

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych