Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Chamskie rymy
Rozpoczęty przez Bobass, 20 paź 2010 21:05
5 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 09 kwiecień 2011 - 13:04
jesteś za cieki debilu spłodzony w czarnobylu od ciebie są tu lepsi i to jeszcze ilu
jesteś dziewczyna jak lilu dziwaczny pedofilu lepiej idź bzykać trupy cenzura nekrofilu
jesteś głupi jak but nie rozumiesz mych nut po moim cenzura przy głowie masz lód
myślisz , że rymuje jak z nut lecz tym czasem to jest cenzura jak cenzura moim ostrym rymem cenzura Ci foot
odciąłem Ci nogę i zostałeś kaleką nie zostaje Ci nic innego niż pić mleko bo po tym kolego gdy wypijesz te mleko
jak eliksir wyeliminuje '' ducha '' złego i zaś będziesz miał nogę jak za dawnych lat myślisz sobie akurat lecz to prawda zrozum brat
koniec z tymi rymami szach i mat to i tak było bezsensu chodź i tak nie dasz mi rad
żałosne i głupie ale tak jak chciałeś
jesteś dziewczyna jak lilu dziwaczny pedofilu lepiej idź bzykać trupy cenzura nekrofilu
jesteś głupi jak but nie rozumiesz mych nut po moim cenzura przy głowie masz lód
myślisz , że rymuje jak z nut lecz tym czasem to jest cenzura jak cenzura moim ostrym rymem cenzura Ci foot
odciąłem Ci nogę i zostałeś kaleką nie zostaje Ci nic innego niż pić mleko bo po tym kolego gdy wypijesz te mleko
jak eliksir wyeliminuje '' ducha '' złego i zaś będziesz miał nogę jak za dawnych lat myślisz sobie akurat lecz to prawda zrozum brat
koniec z tymi rymami szach i mat to i tak było bezsensu chodź i tak nie dasz mi rad
żałosne i głupie ale tak jak chciałeś
Użytkownik BOSSY edytował ten post 01 czerwiec 2011 - 13:25
cenzura warn i ban na 7 dni
Zanim strzelisz
Mi prosto w głowę
Pozwól żebym
Powiedział coś o sobie
Jestem zwykłym
Chłopakiem z Rybnika
I sęk tkwi w tym
Że moje życie to muzyka ...
Mi prosto w głowę