Szukam sympatycznego miejsca, w Krakowie lub okolicy miasta, gdzie można by było wybrać się z rodziną na niedzielny obiad. Ważne żeby było klimatyczne, elegancko i żeby jedzenie było smaczne. Znacie może takie miejsca?
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
spokojne miejsca na rodzinny obiad
Rozpoczęty przez rusalka_lesna, 13 paź 2010 13:48
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 październik 2010 - 13:48
Kasia R.
Napisano 18 październik 2010 - 13:04
Bardzo elegancko jest w Scandale Royal na placu Szczepańskim. W niedzielę to idealne miejsce na rodzinny obiad, bo mają tam menu dziecięce i dużo miejsca. Można tam urządzać także imprezy okolicznościowe, komunie czy inne rodzinne spotkania. Pyszne jedzenie mają i restauracja ma dobrą lokalizację.
Napisano 20 wrzesień 2011 - 10:19
Byłam tam w zeszłym tygodniu i zamówiłam sobie lasagne z wołowiną po bolońsku podawana z sałatką i była przepyszna, nie za niska jak kto w zwyczaju często niestety w Polsce mają podawać, warstw tyle ile trzeba, pycha połączenie mięsa i przypraw i miękki makaron. I ogólnie lubię to miejsce ze względu na klimat, ale jedzenie na pierwszym miejscu
Napisano 15 maj 2012 - 21:13
Ja polecam tratorię (nie pamiętam nazwy) na Anny. Jezeli lubisz włoska kuchnię
Jedna z naszych ulubionych knajpek, zawsze wybieramy stolik w piwniczce:)
Użytkownik Asia K. edytował ten post 15 maj 2012 - 21:14
Kasia R.
Napisano 22 maj 2012 - 13:24
polecam Miętę na Krupniczej. Boskie jedzienie i elegancki wystrój. W sam raz na niedzielny obiad z rodzinką
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych