Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

aqua slim

46 odpowiedzi w tym temacie

#41 Misiaa0

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 02 luty 2011 - 22:24

Pilam to przez 10 dni.
I nie jestem zadowolona.
Mi to nie pomoglo. :-(

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 majkawazka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 310 postów

Napisano 01 marzec 2011 - 01:08

Ja również nie zauważyłam żadnych powalających efektów mimo stosowania przez 2 tygodnie. Takie same efekty osiąga się bez tego specyfiku
Mój blog:

majkawazka.pl

Darmowe porady o odchudzaniu. Skuteczne!

#43 sepultura

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 145 postów

Napisano 08 marzec 2011 - 09:12

Jeżeli już chodzi o wspomagacze odchudzania, to moim zdaniem najlepszy jest proszek zasadowy Langsteiner. Wystarczy raz dziennie wypić szklankę wody z rozpuszczonym proszkiem i ma się więcej energii, przemiana materii jest szybsza, no i jeść się chce jakby mniej. Do tego jest na pewno zdrowszy niż inne specyfiki tego typu.

#44 magdaaa77

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 08 listopad 2011 - 22:29

Hej ;)
Ja stosowałam aqua slim przez miesiąc, potem już nie. Przez 2 miesiące schudłam 10 kg, więc jak dla mnie to efekty są super. Człowiek jakoś odzwyczaja się od jedzenia, żołądek mi się ściągnął, nie mam żadnej chęci na słodycze i tyle. Jest super. Od czasu do czasu zjem jakąs pizze wieczorem , wypije piwko itp, a waga do góry nie idzie. Uważam to za mój wielki sukces, chciałabym schudnąc jeszcze 3 kg, więc kupie jakieś 7 saszetek. Pozdrawiam i życzę sukcesów ;) Buziaki ;**

#45 aliyah33

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 18 listopad 2011 - 10:58

Piłam to ponad rok temu, po 5 tygodniach przerwałam, bo przytyłam 5kg. Na mnie podziałało to tak, że miałam wilczy apetyt. Podobno na niektóre kobiety właśnie w ten sposób działa. Aqua Slim sobie odpuscilam, dobry jest natomiast zwyczajny błonnik w kapsułkach, np. Błonnik z ananasem - można dostać w każdej aptece :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 pulchna

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 02 luty 2012 - 17:21

<p>mam dla was dobra rade: wezcie zacznijcie stosowac diete z duza iloscia warzyw i owocow, miesa drobiowego gotowanego, ryb i pijcie duzo wody lub zielona herbate, no i oczywiscie podstawa jest ruch!!!, ja od ponad miesiaca jem mniej i intensywnie cwicze w domu ( okolo 40 min dziennie) cwiczenia na miesnie ud posladkow i brzucha i powiem wam ze waga mi wogole nie spadla... no moze 1-1,5 kg ale centymetry w pasie i biodrach polecialy (pas - ok 8 cm, biodra - ok 10 cm, uda - ok 2 cm), teraz zamierzam jeszcze do tego dokupic aquaslim oraz stepper i obciazniki na nogi, podejrzewam o wiele lepsze efekty z urzadzeniami fitnes niz z samych cwiczen domowych, jeszcze swietny jest basen 2-3 razy w tygodniu ( od dawna wiadomo, ze woda wyszczupla), powodzenia</p>

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#47 shikabane hime

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 478 postów

Napisano 02 luty 2012 - 21:39

próbowałam, jeśli chodzi o smak to najlepsza mięta choć wszystkie są do wypicia z wodą gazowaną. Jeśli chodzi o efekty....nie najlepiej. mój organizm stanowczo to odrzucał. całkowicie straciłam apetyt,sam widok jedzenia był uciążliwy. nie do przeżycia na dłuższą metę.
Koło kobiety leży jej mężczyzna.
Kobieta boi się,
że on ją znowu zabije.

- Czy mnie już więcej nie zabijesz? -
pyta kobieta.
- Nie zabiję - mówi mężczyzna.

Ale ona boi się,
że on ją znowu zabije.

Więc podbiega do okna i skacze na bruk.
I już jest ocalona
leżąc na bruku.
Już on jej więcej nie zabije.