Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
aqua slim
Rozpoczęty przez anieska, 07 paź 2010 12:22
46 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 11 październik 2010 - 16:15
No jak dla mnie w smaku lepszy jest cytrynowy, zwykły smakuje jak woda z łyżeczką miodu - przynajmniej dla mnie
Od przyszłego miesiąca zapisuje się na aerobik 3 razy w tygodniu i jeśli ten aqua slim na prawdę daje efekty to chciałabym go dalej pić, no ale najpierw chcę zasięgnąć opinii czy warto?
Kasia R.
Napisano 13 listopad 2010 - 10:03
Mi zdecydownie bardziej smakuje cytrynowy, on jest na prawdę smaczny. Mogłaś sobie karolina-r kupić saszetki na smak, bo tylko kase straciłaś. Ja sobie kupiłam całą paczkę o smaku cytrynowym i od 2 tygodni śmigam na aerobik więc czekam teraz cierpliwie na efekty
Napisano 25 listopad 2010 - 18:30
Nie lepiej sięgnąć po l-kreatyne?
Napisano 25 listopad 2010 - 22:20
Bralam to jakis czas, mialam przy tym troche ruchu, ale nie cwiczylam intensywnie . Nic nie podzialalo. W sumie to tylko suplement diety, to nie ma zadnego udowodnionego dzialania.
Poza tym, gdy bralam to to zaczelam miec straszne napady apetytu, jadlabym i jadla i nie moglam sie powstrzymac
tak samo mam z woda mineralna, wiem, ze jest zdrowa i nawet niby zmniejsza apetyt, ale nie pije bo jak kiedys pilam nawet sama to tez napady apetytu.. to ja dziekuje.. bo bym przytyla w koncu nie wiem ile
Poza tym, gdy bralam to to zaczelam miec straszne napady apetytu, jadlabym i jadla i nie moglam sie powstrzymac
tak samo mam z woda mineralna, wiem, ze jest zdrowa i nawet niby zmniejsza apetyt, ale nie pije bo jak kiedys pilam nawet sama to tez napady apetytu.. to ja dziekuje.. bo bym przytyla w koncu nie wiem ile
Użytkownik Monique19 edytował ten post 25 listopad 2010 - 22:21
[indent]
[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho
[/indent]#17
Napisano 26 listopad 2010 - 09:42
kiedyś oglądałam jakis program i badali grupe 10 osob, 5 z nich piło jakaś odchudzającą kawę drugie 5 gorącą czkoelade, oczywiscie wszystkie myślały że piją produkt ktory sprawi że bedą piękne, szczupłe itd
no i po 2 tygodniach te od kawy schudły jakieś 0,5-1kg czyli w granicach błedu, a te od czekolady średnio 1,5kg, mina tych kobiet była bezcenna.
także drogie panie- odp brzmi: nie działa
no i po 2 tygodniach te od kawy schudły jakieś 0,5-1kg czyli w granicach błedu, a te od czekolady średnio 1,5kg, mina tych kobiet była bezcenna.
także drogie panie- odp brzmi: nie działa
Użytkownik nieśmiertelna edytował ten post 26 listopad 2010 - 09:42
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 26 listopad 2010 - 15:40
Użytkownik kolinka dnia 26 listopad 2010 - 15:30 napisał
No ale właśnie aqua zawiera l-karnitynę i nawet spore ilości w porównaniu do innych suplementów. Jeśli chodzi natomiast o uczucie głodu to u mnie wręcz przeciwnie, właśnie po pociu wody z aqua mniej odczuwam uczucie głodu i nie podjadam.
a może efekt Placebo ?
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych