Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

aqua slim

46 odpowiedzi w tym temacie

#1 anieska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 07 październik 2010 - 12:22

Czy któraś z Was to próbowała? Widziałam reklamę w telewizji, że rozpuszcza się saszetkę w wodzie. Podobno wspomaga spalanie tłuszczu.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Martynka_18

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 35 postów

Napisano 08 październik 2010 - 13:21

podłączam się pod to pytanie - są efekty?

#3 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 09 październik 2010 - 17:35

Ja sobie kupiłam w aptece teraz 4 saszetki - 2 zwykłe i 2 cytrynowe. Ale tak na prawdę też chciałam zasięgnąć opinii jak to działa, bo jak narazie tylko porównywałam smaki.

#4 anieska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 10 październik 2010 - 11:22

I jak który lepszy? Ale zamierzasz przy tym stosować jakieś ćwiczenia?

#5 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 11 październik 2010 - 16:15

No jak dla mnie w smaku lepszy jest cytrynowy, zwykły smakuje jak woda z łyżeczką miodu - przynajmniej dla mnie :P Od przyszłego miesiąca zapisuje się na aerobik 3 razy w tygodniu i jeśli ten aqua slim na prawdę daje efekty to chciałabym go dalej pić, no ale najpierw chcę zasięgnąć opinii czy warto?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 anieska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 13 październik 2010 - 18:11

No właśnie ja też wolałabym opinii konsumentki, sama raczej boje się eksperymentować. Wolę sprawdzone produkty ;)

#7 karolina-r

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 23 październik 2010 - 06:41

kupiłam sobie całe opakowanie, ale udało mi się wypić zaledwie 1 saszetkę. Niestety ja w ogóle nie słodzę napojów - kawy czy herbaty - i nie byłam w stanie wypić tak słodkiej wody mineralnej... :(

#8 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 13 listopad 2010 - 10:03

Mi zdecydownie bardziej smakuje cytrynowy, on jest na prawdę smaczny. Mogłaś sobie karolina-r kupić saszetki na smak, bo tylko kase straciłaś. Ja sobie kupiłam całą paczkę o smaku cytrynowym i od 2 tygodni śmigam na aerobik więc czekam teraz cierpliwie na efekty :P

#9 anieska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 20 listopad 2010 - 12:24

I jak Kolinka zrzuciłaś już coś? Ja poczytałam troche na innych forach i dziewczyny bardzo sobie chwalą aqua. Ja chyba dzisiaj skoczę do apteki i też sobie kupię. Do sylwestra już mało czasu trzeba działać.

#10 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 22 listopad 2010 - 11:19

Ja jestem bardzo zadowolona, w pasie już mi ubyło, na wadze prawie 2 kg mniej, guzika nawet nie odpinam już jak siadam :)

#11 anieska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 24 listopad 2010 - 14:04

Kurde zazdroszczę Ci, mogłam się wcześniej za to brać, niepotrzebnie snułam jakieś obawy. No ale jestem dobrze nastawiona i będę ostro ćwiczyć i pić aqua i zdrowo jeść to do sylwka schudnę :P

#12 sadzonka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 125 postów

Napisano 24 listopad 2010 - 21:08

ja próbowałam aqua slim ..ale nic nie dało..na oczyszczenie organizmu to chyba lepszy jest już błonnik.

#13 empty_throne

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 60 postów

Napisano 24 listopad 2010 - 21:53

Wg mnie zwykła ściema a ew. korzyści są znikome. Za dużo pieniędzy, za małe efekty :P

#14 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 25 listopad 2010 - 17:54

Napewno żaden suplement nie zadziała rewelacyjnie jeśli się nie będzie przy tym stosowało diety i uprawiało jakiś sportów. Ale jeśli się to robi to on wspomaga utratę wagi, ja jestem zadowolona.

#15 temu#

a dlaczego nie?

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 630 postów

Napisano 25 listopad 2010 - 18:30

Nie lepiej sięgnąć po l-kreatyne?
Bóg nie istnieje, wymyśliły go osoby które nie radzą sobie ze swoim życiem. . i liczą na lepsze życie po śmierci Dołączona grafika.
Dołączona grafika . . . hę? . . . Dołączona grafika
Dołączona grafika| Gdy dotarła do mnie cywilizacja i uzyskałem dostęp do Internetu, dopiero wtedy uświadomiłem sobie jak wielu jest na świecie "mądrych" ludzi.

#16 Rusalka19

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6711 postów

Napisano 25 listopad 2010 - 22:20

Bralam to jakis czas, mialam przy tym troche ruchu, ale nie cwiczylam intensywnie . Nic nie podzialalo. W sumie to tylko suplement diety, to nie ma zadnego udowodnionego dzialania.
Poza tym, gdy bralam to to zaczelam miec straszne napady apetytu, jadlabym i jadla i nie moglam sie powstrzymac
tak samo mam z woda mineralna, wiem, ze jest zdrowa i nawet niby zmniejsza apetyt, ale nie pije bo jak kiedys pilam nawet sama to tez napady apetytu.. to ja dziekuje.. bo bym przytyla w koncu nie wiem ile

Użytkownik Monique19 edytował ten post 25 listopad 2010 - 22:21

[indent]

[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho

[/indent]

#17 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 26 listopad 2010 - 09:42

kiedyś oglądałam jakis program i badali grupe 10 osob, 5 z nich piło jakaś odchudzającą kawę drugie 5 gorącą czkoelade, oczywiscie wszystkie myślały że piją produkt ktory sprawi że bedą piękne, szczupłe itd

no i po 2 tygodniach te od kawy schudły jakieś 0,5-1kg czyli w granicach błedu, a te od czekolady średnio 1,5kg, mina tych kobiet była bezcenna.

także drogie panie- odp brzmi: nie działa :]

Użytkownik nieśmiertelna edytował ten post 26 listopad 2010 - 09:42

SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#18 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 26 listopad 2010 - 15:30

No ale właśnie aqua zawiera l-karnitynę i nawet spore ilości w porównaniu do innych suplementów. Jeśli chodzi natomiast o uczucie głodu to u mnie wręcz przeciwnie, właśnie po pociu wody z aqua mniej odczuwam uczucie głodu i nie podjadam.

#19 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 26 listopad 2010 - 15:40

Wyświetl postUżytkownik kolinka dnia 26 listopad 2010 - 15:30 napisał

No ale właśnie aqua zawiera l-karnitynę i nawet spore ilości w porównaniu do innych suplementów. Jeśli chodzi natomiast o uczucie głodu to u mnie wręcz przeciwnie, właśnie po pociu wody z aqua mniej odczuwam uczucie głodu i nie podjadam.

a może efekt Placebo ? :)
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 kolinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 28 listopad 2010 - 17:00

Raczej nie, no mi to podpasowało, czuję się lepiej więc czego chcieć więcej :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych