pilne
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
FTP i favicon
Rozpoczęty przez rockbaby, 19 wrz 2010 17:32
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 wrzesień 2010 - 17:32
potrzebuję pomocy od kogoś kompetentnego, kto by krok po kroku wytłumaczył mi jak zrobić favicona. ale najpierw niech ktoś mnie pokieruje jak mam sobie zrobić FTP, bo niestety nie umiem
(jeszcze)
pilne
pilne
Kasia R.
Napisano 19 wrzesień 2010 - 17:46
Cytat
jak mam sobie zrobić FTP
"Czy Bóg chce zapobiegać złu, lecz nie może? Zatem nie jest wszechmocny. Czy może, ale nie chce? Jest więc niemiłosierny. Czy może i chce? Skąd zatem zło? Czy nie może i nie chce? Dlaczego więc nazywać go Bogiem?" - Epikur
Napisano 19 wrzesień 2010 - 17:51
no cóż, mój etap wtajemniczenia jest... nieprofesjonalny... ale poszukam sobie tej filezilli. dzięki 
ok, nie wiem, czy ja jestem trochę przygłuia na to, czy nie... nie mogę tego zrozumieć. może mi to ktoś wyjaśnić jak 5-latkowi?
Cytat
Jak już mamy favicona to umieszczamy go w głównym katalogu z naszą stroną www i w kodzie strony (w górnej części sekcja head) umieszczamy do niej link w postaci:
ok, nie wiem, czy ja jestem trochę przygłuia na to, czy nie... nie mogę tego zrozumieć. może mi to ktoś wyjaśnić jak 5-latkowi?
Użytkownik rockbaby edytował ten post 19 wrzesień 2010 - 18:07
Napisano 19 wrzesień 2010 - 17:54
jak chcesz żeby ci na bieżąco tłumaczyć co i jak to pisz na gg: 7161545
"Czy Bóg chce zapobiegać złu, lecz nie może? Zatem nie jest wszechmocny. Czy może, ale nie chce? Jest więc niemiłosierny. Czy może i chce? Skąd zatem zło? Czy nie może i nie chce? Dlaczego więc nazywać go Bogiem?" - Epikur
Kasia R.
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych