Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Ostrzeżenia

• Nie możesz odpowiedzieć
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 R.T.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 28 sierpień 2010 - 22:23

SKARGA!!!

Jeden temat : http://www.forumowis...17-ostrzezenie/
Nie życie sobie żadnego ostrzeżenia to co napisano w poście numer 2 nie ma nic do wnoszenia do tematu podał link do jakiegoś tematu które mnie nie dotyczy , wskazał podpunkt do pytania na które znam odpowiedź. W poście numer 3 użytkownik zapewnie pomylił fora pisząc ''nawet po jednym mogą'' co po jednym mogą ja się pytam ile musze komuś dać ostrzeżenia aby automatycznie został zbanowany , a po jednym napewno nie bo zrobiłem testowe konto i dałem temu kontu 6 ostrzeżeń i dalej mogłem się zalogować z resztą powinien wiedzieć że ochodzi o myforum.pl bo w tym dziale założyłem temat. Pozatym , mieliście być wsparciem dla myforum.pl a także dla ich użytkowników a jak narazie to hamsko zamkneliście mi temat! To jest nie fer... jeżeli chcecie jeszcze być szanowanym forum. Radzę się poprawić! Żadnych komentarzy! Czekam na odpowiedź aż 2 dni... na www.webmasterzy.org czekasz nie więcej jak 30 minut... nawet na jednym z największych for typu np. www.fastpc.pl lub www.webcentral.pl lub www.webmasterzy.org które istnieją około 2 lata... czekasz tylko 2 godziny!!! Dlatego ządam odpowiedzi! :

PO ILU OSTRZEŻENIACH UŻYTKOWNIK ZOSTAJE AUTOMATYCZNIE ZBANOWANY?
JAK TO ZMIENIĆ?

Użytkownik R.T. edytował ten post 28 sierpień 2010 - 22:27

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Morion

Sinner

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 10378 postów

Napisano 29 sierpień 2010 - 20:52

Wyświetl postUżytkownik R.T. dnia 28 sierpień 2010 - 22:23 napisał

SKARGA!!!

Jeden temat : http://www.forumowis...17-ostrzezenie/
Nie życie sobie żadnego ostrzeżenia to co napisano w poście numer 2 nie ma nic do wnoszenia do tematu podał link do jakiegoś tematu które mnie nie dotyczy , wskazał podpunkt do pytania na które znam odpowiedź. W poście numer 3 użytkownik zapewnie pomylił fora pisząc ''nawet po jednym mogą'' co po jednym mogą ja się pytam ile musze komuś dać ostrzeżenia aby automatycznie został zbanowany , a po jednym napewno nie bo zrobiłem testowe konto i dałem temu kontu 6 ostrzeżeń i dalej mogłem się zalogować z resztą powinien wiedzieć że ochodzi o myforum.pl bo w tym dziale założyłem temat. Pozatym , mieliście być wsparciem dla myforum.pl a także dla ich użytkowników a jak narazie to hamsko zamkneliście mi temat! To jest nie fer... jeżeli chcecie jeszcze być szanowanym forum. Radzę się poprawić! Żadnych komentarzy! Czekam na odpowiedź aż 2 dni... na www.webmasterzy.org czekasz nie więcej jak 30 minut... nawet na jednym z największych for typu np. www.fastpc.pl lub www.webcentral.pl lub www.webmasterzy.org które istnieją około 2 lata... czekasz tylko 2 godziny!!! Dlatego ządam odpowiedzi! :

PO ILU OSTRZEŻENIACH UŻYTKOWNIK ZOSTAJE AUTOMATYCZNIE ZBANOWANY?
JAK TO ZMIENIĆ?
jeez, człowieku, po co autoban? Jak mod widzi że ktoś ma 4 warny i piątego daje powinien dać blokade na konto i tyle.
Co do for, które podałeś to czemu Cie tam nie ma. Niech pomyślę... pewnie dlatego, że tamte fora to wyższa półka robienia for. FTP i te sprawy. myforum to system który prawie nie powinien wymagać wsparcia, piekielnie prosty. Co do dużych serwisów typu co wymieniłem pamiętam jeden. Dwa dni na odpowiedź nie czekałem, dwa dni na aktywacje konta czekałem. Nie, nawet więcej. Nie przesadzaj Skarbuś tak.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dzikie Pola: Na zaścianku
Spoiler
Klanarchia: Omen krwią znaczony
Spoiler

#3 R.T.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 31 sierpień 2010 - 16:31

Złośliwce jesteście i tyle... administracja niech skasuje moje konto bo widze że jesteście niekompetentni...

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych