Jeden temat : http://www.forumowis...17-ostrzezenie/
Nie życie sobie żadnego ostrzeżenia to co napisano w poście numer 2 nie ma nic do wnoszenia do tematu podał link do jakiegoś tematu które mnie nie dotyczy , wskazał podpunkt do pytania na które znam odpowiedź. W poście numer 3 użytkownik zapewnie pomylił fora pisząc ''nawet po jednym mogą'' co po jednym mogą ja się pytam ile musze komuś dać ostrzeżenia aby automatycznie został zbanowany , a po jednym napewno nie bo zrobiłem testowe konto i dałem temu kontu 6 ostrzeżeń i dalej mogłem się zalogować z resztą powinien wiedzieć że ochodzi o myforum.pl bo w tym dziale założyłem temat. Pozatym , mieliście być wsparciem dla myforum.pl a także dla ich użytkowników a jak narazie to hamsko zamkneliście mi temat! To jest nie fer... jeżeli chcecie jeszcze być szanowanym forum. Radzę się poprawić! Żadnych komentarzy! Czekam na odpowiedź aż 2 dni... na www.webmasterzy.org czekasz nie więcej jak 30 minut... nawet na jednym z największych for typu np. www.fastpc.pl lub www.webcentral.pl lub www.webmasterzy.org które istnieją około 2 lata... czekasz tylko 2 godziny!!! Dlatego ządam odpowiedzi! :
PO ILU OSTRZEŻENIACH UŻYTKOWNIK ZOSTAJE AUTOMATYCZNIE ZBANOWANY?
JAK TO ZMIENIĆ?
Użytkownik R.T. edytował ten post 28 sierpień 2010 - 22:27