Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Antykoncepcja - ile to kosztuję?

68 odpowiedzi w tym temacie

#61 filifionka89

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 575 postów

Napisano 26 grudzień 2011 - 20:06

ja biore Microgynon, tu jest za darmo,mieszkam w UK ;)
Someday there will be someone in your life - Who will let you understand, why all your other relationships didn't work out ♥

Dołączona grafika

...Yesterday was a great day and I'm sitting on the bus and I realize that none of my great days in my life matter without you. You're the one I want next to me when my dreams come true and you're the one I want next to me if they don't. As long as I have you... nothing else matters. ♥

“You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.”
― Dr. Seuss

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#62 samowystarczalna

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 04 styczeń 2012 - 18:53

Ja również stosuję plastry Evra, do najtańszych środków antykoncepcyjnych nie należą, ale przynajmniej mam pewność, że to najlepsze plastry na rynku : )

#63 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 87 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 10:45

Tak wiec ja biore Regulon od 7 lat, zaczynaja cgo przyjmowac płaciłam za opakowanie ok 20 zł, teraz juz kosztuje 32 zł. paranoja jakaś. ale nie będe zmieniac na nic innego bo dobrze sie po nich czuję

Tak wiec ja biore Regulon od 7 lat, zaczynaja cgo przyjmowac płaciłam za opakowanie ok 20 zł, teraz juz kosztuje 32 zł. paranoja jakaś. ale nie będe zmieniac na nic innego bo dobrze sie po nich czuję

#64 modliszka23

specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 735 postów

Napisano 07 marzec 2012 - 15:25

Leki drożeja wiec na pewno musimy sie własnie liczyć również z tym ze antykoncepcja tez bedzie szła w góre jesli chodzi o tabletki.
Ale jesli jesteście u swojego lekarza to warto jego zapytac o coś podobnego w składzie a tańszego.
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl

#65 vai86

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 14:13

Ja biorę Harmonet kosztuje 24 zł. Jestem z niego bardzo zadowolona.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#66 LordAranea

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 13 marzec 2012 - 22:58

Biorą Microgynon i jestem bardzo zadowolona:)
Płacę niewielę zwłaszcz, ze kupuje odrazu ok 3 opakowań. Ostatnim razem zapłaciłam chyba 30-kilka złotych co jest niewielką ceną za tabeltki anty.
Chyba każdej dziewczynie biorącej tabletki polecałabym kupowanie ich "na zapas" tzn. tak np. na 6 miesięcy. Warto kupować tak, bo po pół roku powinniśmy zrobic badania i wtedy tak ładnie to wypada, że ani się nie idzie wykręcić ani zapomnieć :)
Wiadomo, ze i zwykłe gumki stosuje również bo nie zaszkodzi ;]

#67 pralinka91

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 13:12

Biorę Yasminelle i płace ok 50zł :D:D

#68 Tolkatolka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 16 marzec 2012 - 11:04

A ja uważam, że najpelsza jest naturalna antykoncepja, nie ingeruje w czlowieka i dla mnie taka jest ok! A wystraczy znac swoje cialo i wogole zeby ja stosowac i to bzdury, ze wiekszosc manieregularny okres czy cos, wystarczy sie ogarnac i poznac siebie, ja w necie znalazlam taki fajny komputerek co cykl wyrysowuje i od razu wiadomo, czy czy mozna sie kochac tego dnia bo lampka sie swieci albo czerwona albo zielona, ale to jest na takiej samej zasadzie co samemu mozna sie nauczyc objawów konkretnych dni cyklu i np sprawic sobie pod choinke termometr! Zapewniam, ze jest to skuteczne!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#69 Ana:>

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 29 marzec 2012 - 06:55

Jeśli ktoś chce bezpiecznie i bez stresu uprawiać seks, to czemu nie. Za parę dni zaczynam kurację tabletkami Qlaira- przyznam dość drogie (opakowanie kosztuje 60 zł). Od lekarza, jak i w internecie, dowiedziałam się, że jest to jeden z najbardziej nowoczesnych środków antykoncepcji na naszym rynku. Więc jeśli decydujemy się na takie metody to warto wydać trochę więcej, by nawet czuć się lepiej i piękniej :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych