Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Marynarka do jeansów

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arhol

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 08 sierpień 2010 - 12:07

Witam, jak w tytule zastanawiam się jaka marynarka pasowała by do jeansów, niestety w internecie znalazłem niewiele interesujących ofert tego typu marynarek. Jeżeli chodzi o kolor jeansów to różnie,ciemne,jasne (ale raczej ciemno-granatowe będą) i pytanie która z marynarek na tej aukcji http://allegro.pl/it...wosci_2010.html będzie najlepiej pasować? aha jeżeli już ktoś oceni to prosiłbym o zdanie o czarnych marynarkach ponieważ nie będę kupował białej/brązowej itd :).

No i czy w ogóle pasuje któraś z tych marynarek do jeansów :P.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 ethay

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 187 postów

Napisano 08 sierpień 2010 - 16:17

czarne marynarki pasuja do jeansow. Fajne jest to, ze szyja ja na miare, jak dobrze sie zmierzysz i dobrze ja uszyja, to bedzie super leżała. Ja jednak nie przepadam za sztruksem, ale kwestia gustu, wiadomo.
Pierwsza, czarna wydaje mi sie fajna. W ogole fajny zestaw czerni z biela, lubie tak;]

#3 kocham_Cie_Facet

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 08 sierpień 2010 - 16:53

Dobrze trafiłeś bo znam się na rzeczy..

Kiedyś było to nie do pomyślenia ale nie dziś..
Mówisz o czarnej marynarce ?!
Więc pamiętaj ze z bielą wygląda ładnie ale tez oficjalnie
nie szkodzi ze masz jeansy ;)
Super sprawa jest z błękitem i czerwienią ..

Polecam wybrać się do sklepu z marynarkami.Najlepiej do drogiego (nie musisz przecież tam kupować )
tam już bardziej kompetentni pracownicy udzielą Ci wskazówek ;)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

No leci mecz..!
A jego,golonki i piwa nie ma nadal :(

#4 Arhol

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 08 sierpień 2010 - 23:25

No cóż dzięki za odpowiedzi... tak na zakończenie czy ta marynarka pasuje ogólnie do jeansów? http://www.mmsuits.p...duct&prod_id=66 czy lepiej kupić jakąś sztruksową z tej firmy?

#5 ethay

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 187 postów

Napisano 09 sierpień 2010 - 01:39

Moim zdaniem pasuje do dzinsow i nie tylko. dodajesz czarne spodnie i masz praktycznie garniak. Osobiscie brałbym ta druga.
No i wiadomo- len na pewno bedzie cienszy od sztruksu
Do kolezanki wyzej- wrzucanie zdjecia Krzysia nie bylo dobrym pomysłem. Jego stylizacje sa z reguły przekombinowane, tak samo jak ta wyzej. Tiszert z budda? Do tego za duzo badziewa na rekach, razem z ta wyeksponowana klamra od paska daja efekt profesjonalnego zbieracza aluminium. Do tego co on ma na szyi? Szalik, czy jakas obroże? Bo nie do konca widac. Marynarka tez kiepska, kroj fajny ale bez tego purpurowego konturu

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Arhol

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 10 sierpień 2010 - 07:38

Tą drugą? czyli jakąś ze sztruksu? czy źle zrozumiałem :)?

#7 backspace

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 10 sierpień 2010 - 11:43

Do jeansów bardziej pasowałaby taka sztruksowa marynarka właśnie, ewentualnie jakaś sportowa, ale chyba nie taka od garnituru. Zdecydowanie z jakiegoś innego materiału. No i musi być dobrze dopasowana, żeby dobrze leżała a nie wisiała na Tobie :-) Marka jest już raczej mniej ważna.

#8 Arhol

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 10 sierpień 2010 - 17:39

No cóż po zastanowieniu się postanowiłem wybrać tą marynarkę http://www.mmsuits.p...duct&prod_id=53 . Z tych innych które są do wyboru ta mi się najbardziej podoba :).

Użytkownik Arhol edytował ten post 10 sierpień 2010 - 18:02

#9 ethay

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 187 postów

Napisano 11 sierpień 2010 - 02:38

Gudd! O ta mi chodzilo.

#10 Arhol

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 28 sierpień 2010 - 18:27

Pytanie kolejne, jakie buty nosić do takiego zestawu? Z góry odrzuciłem trampki i jakieś sportowe półbuty, ale nie wiem jakie by inne wymyślić? Zna ktoś sklep/aukcje z jakimiś fajnymi półbutami które byłyby eleganckie, ale pasujące do takiego zestawu??

Obecnie noszę do nich kowbojki :P, ale przykryte spodniami zazwyczaj...

#11 jn.

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 103 postów

Napisano 30 sierpień 2010 - 09:38

Pani "znająca się na rzeczy" i stylizacja pana Krzysia. To się nie ima.

#12 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 30 sierpień 2010 - 14:41

http://www.mmsuits.n...ztruks/G1/2.jpg

ta... mam bardzo podobną. Do tego jeansy, biała koszulka + ...trampki :D Tak... uwielbiam się tak ubierać i tą Ci polecę. :)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#13 Crockett

Forumator

• Bez aktywacji
  • PipPipPipPipPip
  • 1772 postów

Napisano 31 sierpień 2010 - 14:36

Do niebieskich czy też jasno niebieskich jeansów lepsza jest marynarka w kolorze jasnym. Do ciemniejszych niebieskich, granatowych czy czarnych nawet ciemna czyli brązowa lub czarna. Oczywiście nie musi być sztruksowa chyba, że tak sobie Arhol życzy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych