Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

buty dopasowujące się do podłoża

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 V jak Vendetta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 28 postów

Napisano 29 lipiec 2010 - 10:35

hej ludziska.
macie buty, które dopasowują się do podłoża?
faktycznie te systemy typu iCS- individual Comfort System jak w trekkingowych BATESach działają?
takie udogodnienia kosztują, ale czy działają?
help ;]

Użytkownik V jak Vendetta edytował ten post 29 lipiec 2010 - 10:36

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 backspace

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 01 sierpień 2010 - 12:59

Hmm.. A mógłbyś pokazać o który model dokładnie Ci chodzi? Sam mam buty tej marki, ale nie aż tak wypasione, żeby się dostosowywały do podłoża. Prawdę mówiąc trochę mnie tym zaskoczyłeś. Więc jak masz trochę więcej info na temat tych bucików , to będę wdzięczny. Albo chociaż jakiś link do tych butów.

#3 benjamima

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 502 postów

Napisano 24 sierpień 2010 - 14:44

też nie słyszałem o takim systemie, a chodzę w góry i myślałem że jestem na czasie... możliwe że V chodziło o VIBRAM ? Bo ten antypoślizgowy system te buty posiadają, jak i kilka innych przydatnych w trekkingu funkcji... informacje czerpałem z http://www.tanisport...M4/Product.aspx

#4 backspace

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 02 wrzesień 2010 - 13:34

Już znalazłem buty, o których pisał V :-)
Trochę mnie to zaskoczyło, bo nie wpadłem na nie wcześniej :/ A technologia rzeczywiście ciekawa. Możesz poczytać tutaj Ciekawe ten system regulacji twardości buta.

#5 CargO

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 271 postów

Napisano 12 lipiec 2011 - 11:05

Buty wyglądają na naprawdę solidne, gdzieś nawet czytałem że ta firma zaopatruje w obuwie armię amerykańską więc to samo świadczy o ich jakości. Ta technologia iCS zapowiada się nieźle, do tego widzę że mają one powłokę antypoślizgową wiec w trudnych warunkach będą się spisywały bardzo dobrze.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 compton_style

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 259 postów

Napisano 26 sierpień 2011 - 09:42

Batesy są świetne do biegania terenowego, naprawdę najwyższa jakość. Nie tylko na paintball czy asg, ale właśnie do trenowania kondycji w trudnych warunkach czy łażenia po górach, tutaj można te buty jak najbardziej polecić.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych