Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Tanie rozmowy z komorki na komorke Niemcy-Polska
Rozpoczęty przez izabela1200, 26 lip 2010 11:18
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 lipiec 2010 - 11:18
Kazdemu, kto wybiera sie na jakis czas do Niemiec i chce pozostac w kontakcie komorkowym z Polska, polecam karty malo znanej w Polsce firmy PTT. Minuta kosztuje 4,9 ct SMS tylko 13 ct bez abonamentu z darmowymi minutami z mozliwoscia doladowania z sieci e-plusa. Kogo to interesuje, niech zajrzy na www.pttmobile.de i wejdzie na strone polska, dowie sie wiecej.
Kasia R.
Napisano 28 lipiec 2010 - 16:55
Izabela - gdzieś chyba już to widziałem. Czy czasem nie zostawiasz tego na wszystkich forach? ;-)
Oferta międzynarodowa Heyah jest na tyle atrakcyjna, że rzeczywiście nie ma sensu kombinować. Do tego wszystkiego te niskie ceny połączeń zagranicznych można pomniejszać przez podwójne doładowanie, które dostępne jest w Heyah i Tak-taku.
Oferta międzynarodowa Heyah jest na tyle atrakcyjna, że rzeczywiście nie ma sensu kombinować. Do tego wszystkiego te niskie ceny połączeń zagranicznych można pomniejszać przez podwójne doładowanie, które dostępne jest w Heyah i Tak-taku.
Kasia R.
Napisano 30 lipiec 2010 - 12:12
Zypek84, masz rację, też chyba natknęłam się na identyczny wpis w paru miejscach. :-/ nieładnie. Takie zachowanie nie powinno być tolerowane. Ktoś jej płaci za to, czy co?
Jeszcze mbank ma ofertę roamingową fajną ostatnio, ale obejmuje ona tylko parę wyselekcjonowanych, choć wprawdzie popularnych, destynacji turystycznych. Heyah obejmuje całą UE, a to zdecydowanie bardziej realne miejsca jakie można odwiedzić w wakacje niż chociażby Turcja czy Egipt.
Jeszcze mbank ma ofertę roamingową fajną ostatnio, ale obejmuje ona tylko parę wyselekcjonowanych, choć wprawdzie popularnych, destynacji turystycznych. Heyah obejmuje całą UE, a to zdecydowanie bardziej realne miejsca jakie można odwiedzić w wakacje niż chociażby Turcja czy Egipt.
Napisano 03 sierpień 2010 - 11:18
bright.witch nie do końca. Top 3 wakacyjne to Egipt, Turcja i Tunezja. Kraje UE to mniejszość, ale na atrakcyjność oferty Heyah musisz popatrzeć inaczej. Do UE wielu z nas jeździ na codzień, a do wspomnianych krajów latamy na tydzień w roku. Raczej mało kto dlatego jednego tygodnia będzie kupować kartę mbanku. Na wakacjach z kartą Tak-taka majątku nie straciłem, a byłem we wszystkich ze wskazanych miejsc.
Napisano 04 sierpień 2010 - 16:50
Myślę podobnie. Tak się mówi, ze człowiek się będzie ograniczał, że ma internet, a potem i tak szusuje z telefonem tak, ze koniec świata. Sama wróciłam niedawno z wyjazdu z krajów UE i czuję, że rachunek mnie zniszczy... a trzeba było starter kupić i po grzybach.
Napisano 09 sierpień 2010 - 07:28
No raczej nie. Wakacje się powoli kończą a nie rozkręcają, więc w istocie - nie spodziewałabym się redukcji stawek. Heyah zrobiło istne oblężenie sektora połączeń międzynarodowych i nie wróżę prędkiej zmiany tego monopolu. Obsługują ten sektor w obie strony i faktycznie dobrze mieć takie coś nawet na codzień.
Napisano 10 sierpień 2010 - 17:40
Faktycznie, chyba kiedyś nawet mówiłam o tym, że powinni jeszcze do tego jakiś tani roaming dorzucić
no i jest, jak widać wyczułam tę całą euro-strategię ich działania. To dobra oferta dla osób, które mają dużo kontaktów w różnych krajach na codzień. Choć na wakacje też da radę, tak żeby wykupić chociażby na tydzień na wyjazd.
Napisano 24 sierpień 2010 - 22:51
W ogóle dopiero teraz ogarnęłam jakie są stawki - 0,99 gr za minutę wychodzącą i 0,59 za minutę przychodzącego połączenia - nigdzie takich nie widziałam. Aktywacja jest bezpłatna i zasięg roamingu obejmuje całą Unię Europejską... a ja głupia na swoim prepaidzie jechałam na wakacje
Napisano 27 sierpień 2010 - 03:38
Stawki są rzeczywiście powalające, szczególnie w porównaniu z poprzednimi latami i obecnymi ofertami pozostałych operatorów. W kwestii roamingu w UE Heyah nie ma sobie równych. Mbank ma co prawda dobrą ofertę, ale obejmuje przede wszystkim najpopularniejsze destynacje turystyczne, ale nie całą UE.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- tanie rozmowy z niemiec do polski
- tanie rozmowy z niemiec do polski komórka
- tanie rozmowy komórkowe z niemiec do polski
- tanie połączenia telefoniczne z niemiec do polski
- tanie rozmowy z niemiec
- z niemiec do polski na komórke
- tanie rozmowy z niemiec do polski na komórkę
- tanie rozmowy do niemiec na komórke
- tanie rozmowy z niemiec do polski orange