Cześć dziewczyny ! Mogłybyście mi polecić jakiś sprawdzony balsam samoopalający , który nie pozostawia żadnych smug na ciele ? Do tej pory stosowałam ten z Dove - Summer Glove , ale od jakiegoś czasu chciałam wyprobować jakiś inny . Na rynku jest naprawde spory wybór tego typu produktów kompletnie nie wiem na który z nich warto byłoby sie zdecydować.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Wybór balsamu samoopalającego - co polecacie ?
Rozpoczęty przez Predictable, 11 lip 2010 18:17
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 lipiec 2010 - 18:17
Kasia R.
Napisano 12 lipiec 2010 - 00:39
z samoopalaczami to trzeba bardzo uważac bo nie które to opalaja na pomarańczowo i zostawiają smugi miałąm tak nie raz ale teraz ostatnio kupiłam sobie samoopalacz -balsam z mary cohr który zostawia lekko brązową opaleniznę i nie pozostawia smug
Napisano 10 wrzesień 2010 - 08:13
Niedawno zakupiłam sobie balsam stopniowo opalający z avon'a . Jestem z niego zadowolona , bo wystarczy przyłożyć się do nakładania go , póżniej przypilnować rece i wynik jest zadowalający .
* marzę by umrzeć z miłości .
Napisano 20 wrzesień 2010 - 12:39
Balsam brązujący Dove Summer Glow daje super efekt delikatnej opalenizny
Kasia R.
Napisano 08 październik 2010 - 11:44
Słyszałam rewelacyjne opnie na temat balsamów brązujących z Lirene tych kawowych. Podobno pięknie pachną kawą i nie czuć tak tego smrodku samoopalaczowego i efekt dają super... ale nie próbowałam - nie wiem.
Ja byłam zadowolona z balsamu brązującego z oriflame. Nie zostawiał smug, pięknie pachniał i nie było smrodku. Efekt dawał taki naturalny, skóry muśniętej słońcem, niezbyt intensywny co dla niektórych może być minusem, ale mnie pasowało... a i miał drobinki, ale takie maleńkie, nie nachalne.
Aaaa i dużo osób poleca samoopalacze z rossmana z serii ozone, ja miałam chusteczkę z tej firmy i pasowała mi
Ja byłam zadowolona z balsamu brązującego z oriflame. Nie zostawiał smug, pięknie pachniał i nie było smrodku. Efekt dawał taki naturalny, skóry muśniętej słońcem, niezbyt intensywny co dla niektórych może być minusem, ale mnie pasowało... a i miał drobinki, ale takie maleńkie, nie nachalne.
Aaaa i dużo osób poleca samoopalacze z rossmana z serii ozone, ja miałam chusteczkę z tej firmy i pasowała mi
Zapraszam serdecznie!
http://www.e-mdsk.pl
Sprzęt szpiegowski i wiele innych!
domofony, unifony, videodomofony, podsłuchy, kamery, automatyka bram, monitory, elektrozaczepy, mikrorejestratory, samozamykacze i wiele innych!
Kasia R.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych