Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
przedłużanie rzęs
Rozpoczęty przez luomo, 22 cze 2010 14:07
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 grudzień 2011 - 15:45
nie eksperymentowałam z przedłużaniem ale będąc ostatnio na weselu koleżanki byłam zachwycona jej oczkami
Efekt jest świetny i naturalny
przed swoim ślubem też się skuszę ;D
Kasia R.
Napisano 30 grudzień 2011 - 22:52
W Łomiankach ponoć rewelacyjnie robią, przedłużają rzęsy metodą jeden do jednego i ponoć robią to rewelacyjnie. Teraz jest promocja że jak przyjdzie się z koleżanką na założenie. Zresztą systematycznie są tam szkolenia dla kosmetyczek i lepiej robić u takiej z certyfikatem bo zawsze bezpieczniej.
Napisano 24 styczeń 2012 - 09:48
ja mam złe doświadczenie + moje 2 kolezanki tez chociaz kazda robiła gdzies indziej i to podobno u profesjonalistek. Została mi połowa rzęs, te które zostały wypadająw tempie szalonym, z reszta te które były doklejone w momencie wypadania zabierały ze soba "moje" rzęsy. Nie mam nawet teraz co malowac. Koleżanki podobnie. Ja nie polecam.
Napisano 01 luty 2012 - 11:41
Dziewczyny a robila sobie ktoras kurs moze?
Napisano 13 luty 2012 - 13:36
Jeśli ładnie zrobione to mogą wyglądać świetnie, ale muszą być możliwie naturalne, bez przerostu formy nad treścią
Profesjonalne kursy makijażu permanentnego - www.naturalnypermanentny.pl
Kasia R.
Napisano 17 marzec 2012 - 20:26
Najbardziej naturalnie podobno wyglądają rzęsy z futra norek. W moim salonie fryzjerskim (Pure Diamond na Krowodrzy w Krakowie jak coś) widziałam jak wychodziła dziewczyna po zabiegu. Efekt pioronujący, aż mnie zaciekawiło. Wypytałam od razu, w salonie polecają własnie te z futerka, bo same w sobie sa naturalne.
Oczywiście moje pierwsze pytanie było "jak się je pozyskuje". Okazuje się, że są one wyczesywane z żywych norek, więc mnie to uspokoiło
Może kiedyś sama się skuszę
Oczywiście moje pierwsze pytanie było "jak się je pozyskuje". Okazuje się, że są one wyczesywane z żywych norek, więc mnie to uspokoiło
Może kiedyś sama się skuszę
Napisano 27 marzec 2012 - 18:13
Witam. Od ponad roku noszę rzęsy (1:1) i jestem na maxa zadowolona uzupełniam co 4-5 tyg. Nie muszę się malować co jest dużym plusem, nie gniotą się w nocy i w ogóle uczucie jest jak by się miało własne. Dziewczyna, która mi zakłada jest bardzo miła i czuję się u niej bardzo odprężona. Na ogół robi w W-wie (założenie 250 a uzupełnienie 150), ale wiem, że już od dwóch dziewczyn dojeżdża i Łódź na pewno jest w zasięgu, tylko wtedy trzeba zapewnić kawałek podłogi
Sylwia 794737540
Sylwia 794737540
Napisano 28 marzec 2012 - 20:31
sztuczne rzęsy to dobre rozwiązanie i nie trzeba iść do kosmetyczki, żeby uzyskać super efekt... ja używam sztuczne rzęsy od ARTDECO
Napisano 06 kwiecień 2012 - 22:57
To zabieg dobry dla Pan, ktore lubią ładne rzesy. Można poprosic kosmetyczę żeby dala w miare naturalne włoski. Super pomysł na wielke wyjscia)
Napisano 20 kwiecień 2012 - 18:01
Ja uważam ze jest to o wiele lepsze rozwiazanie niz wszelkie mega dobre tusze pogrubiajace, bo tak naprawde tutaj jednak chodzi o to zeby był piorunujący efekt. Sama miałam przedłuzane rzesy ale zdecydowałam sie na salon Elite. Spokojnie efekt utrzymuje sie do 2mc. Powtórze to na pewno.
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl
Kasia R.
Napisano 25 kwiecień 2012 - 09:30
Piękne rzęsy można mieć nie tylko poprzez doczepianie sztucznych:) Ja osobiście swoje własne doprowadziłam do ładu metodami naturalnymi;p Warto o tym poczytac i spróbować, zanim potraktujemy je klejem;) http://supersluby.pl...rzesy-a192.html
Oldtimery - samochody bez klimy, ale z kimatem
www.oldtimersclub.pl
www.oldtimersclub.pl
Ostatnie frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych