Dentysta
Autor:
Portos+
, cze 06 2010 13:25
28 odpowiedzi w tym temacie
Janusz
Napisano 06 październik 2010 - 18:35
z Twojej strony to jaką mam pewność że ten dr. jest dobry skoro masz jego zyciorys cały napisany w profilu?? wygląda to na reklamę.
Guest_Noc666_*
Napisano 12 kwiecień 2016 - 14:35
Ja chodzę do nowo powstałej kliniki deltan-Design na warszawskim ursynowie. Miałam tam robione wybielanie zębów metodą Beyond. Efekt jest rewelacyjny tak jak sama klinika. Jestem pod dużym wrażeniem.
Napisano 09 styczeń 2017 - 14:17
czy ktoś korzystał z kiliniki Anam? zapisałem się, ale nie wiem czego sie spodziewać, ktoś coś?
Napisano 10 styczeń 2017 - 11:50
czy ktoś korzystał z kiliniki Anam? zapisałem się, ale nie wiem czego sie spodziewać, ktoś coś?
ja byłem, klinika z tych lepszych, robiłem wybielanie, jestem zadowolony z efektu, a cena nawet nie przeraziła. no i panie bardzo miłe
Napisano 05 luty 2017 - 21:07
Ja też mieszane uczucia miałem do dentysty, przede wszystkim strach mi towarzyszył. Niestety musiałem często u niego bywać z powodu wielu leczeń kanałowych, przez co stopniowo się przyzwyczaiłem i jakoś już nie miałem obaw, jak szedłem na następne spotkanie.
Napisano 07 luty 2017 - 17:38
U dobrego dentysty wizyta może nie zawsze jest przyjemnością, ale na pewno nie wiąże się z żadną traumą. Niestety ceny... są delikatnie mówiąc mało przyjemne dla portfela.
Janusz
Napisano 29 marzec 2017 - 14:08
ja byłem, klinika z tych lepszych, robiłem wybielanie, jestem zadowolony z efektu, a cena nawet nie przeraziła. no i panie bardzo miłe
też tam byłem i jestem zadowolony. Co do cen to po prostu "warszawskie" jak w każdym innym gabinecie. A panie faktycznie są super
Napisano 28 kwiecień 2017 - 18:14
Ja lubię chodzić do mojego dentysty, bo wiem że to świetny specjalista. W Klinice Stomatologicznej Platinum Dent w Kielcach doświadczyłam zabiegów bezbolesnych i skutecznych, dlatego jestem tak zadowolona. Miałam duże problemy z zębami, teraz już tylko cieszę się zdrowym i ładnym uśmiechem.
Janusz
Napisano 08 kwiecień 2018 - 20:20
Tez nie przepadam za dentystami, ale jakoś znam mało osób które przepadają hehe. Ze Skawiny jak coś to dobre miejsce to Proper Dent http://properdent.pl/ Przede wszystkim dobrze leczą, mają dobre podejście do pacjenta no i z cenami też nie szaleją.