Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
F-News 9
Rozpoczęty przez Bishop986, 02 cze 2010 22:39
163 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 czerwiec 2010 - 22:39
Po pierwsze termin do nadsyłania artów 19 czerwca. Newsy "rozdam" za parę dni.
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 04 czerwiec 2010 - 00:28
tez bym chcial cos napisac ale siedze w Meksyku na jakims za:cenzura:u i proboje sie dostac do ambasady bo kurde bele mi paszport zajumali i nie wiem na kiedy do kraju wroce ale jak cos to bym napisal cos o Meksyku w podobny desen jak o Peru. postaram sie temat do 8 mego przeslac.
UCZYMY SIĘ EKONOMII NOWY PORTAL O SEKTACH
NOWA HUTA
Portal podróżników: http://www.swiatpodroznikow.pl/
Świadkowie Jehowy to SEKTA więcej na: http://www.katolikos.republika.pl
"Przeżyliśmy okupacje, przeżyjemy demokracje, mordy wy moje"
"Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie" - Lech Wałęsa
„Antysemita – jest to człowiek, który nienawidzi Żydów bardziej, niż jest to absolutnie niezbędne"
"Przeżywszy życie bezbożnie, jak trzeba
Poszedł ateista po śmierci do Nieba.
Spotyka go św.Kunegunda:
"No, i jak Pan teraz wyglunda?"
A on jej na to: "O Santa!
Ładnie to kpić z repatrianta?"
"Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej , Art.. 54 p.1
"Każdy ma prawo do wolności wyrażania opinii. Prawo to obejmuje wolność posiadania poglądów oraz otrzymywania i przekazywania informacji i idei bez ingerencji władz publicznych i bez względu na państwowe."
Europejska Konwencja Praw Człowieka, Art.10 p. 1
ARTICLE 19."Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers."
The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948, in Paris.
NOWA HUTA
Portal podróżników: http://www.swiatpodroznikow.pl/
Świadkowie Jehowy to SEKTA więcej na: http://www.katolikos.republika.pl
"Przeżyliśmy okupacje, przeżyjemy demokracje, mordy wy moje"
"Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie" - Lech Wałęsa
„Antysemita – jest to człowiek, który nienawidzi Żydów bardziej, niż jest to absolutnie niezbędne"
"Przeżywszy życie bezbożnie, jak trzeba
Poszedł ateista po śmierci do Nieba.
Spotyka go św.Kunegunda:
"No, i jak Pan teraz wyglunda?"
A on jej na to: "O Santa!
Ładnie to kpić z repatrianta?"
"Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej , Art.. 54 p.1
"Każdy ma prawo do wolności wyrażania opinii. Prawo to obejmuje wolność posiadania poglądów oraz otrzymywania i przekazywania informacji i idei bez ingerencji władz publicznych i bez względu na państwowe."
Europejska Konwencja Praw Człowieka, Art.10 p. 1
ARTICLE 19."Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers."
The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948, in Paris.
Napisano 04 czerwiec 2010 - 07:32
ok, ze względu na okoliczności to nawet gdybyś trochę później przesłał (np. 21) nic takiego się nie stanie.
Napisano 04 czerwiec 2010 - 17:02
No to ja zapodam tytuł
Przygotujcie się! Uwagaaaaa!
"Świnka morska"
Cóż, trochę o nich wiem. Jeden gości już u mnie około 8 miesięcy, a drugi od dziś ^^ Artykuł będzie obszerny, na jakieś 3 strony się postaram w wordzie.
"Świnka morska"
Cóż, trochę o nich wiem. Jeden gości już u mnie około 8 miesięcy, a drugi od dziś ^^ Artykuł będzie obszerny, na jakieś 3 strony się postaram w wordzie.
Napisano 04 czerwiec 2010 - 18:57
Bez przesadyzmu. Jeśli to ma być tak długie to podzielimy to na dwie części. Oprócz tego coś jeszcze (pomijam newsy).
Napisano 04 czerwiec 2010 - 19:35
No to po prostu napisz 3 arty i będą się one ukazywać w kolejnych numerach (pierwszy w czerwcowym). I tyle.
Napisano 04 czerwiec 2010 - 20:34
Czyli oprócz zwierząt jeszcze jeden artykuł? Dobra... O trójkącie Bermudzkim może być?
Co do długości, założyłem wstępnie. 3 całych nie będzie, trochę mniej, może 2... Zobaczymy jak zacznę pisać.
Co do długości, założyłem wstępnie. 3 całych nie będzie, trochę mniej, może 2... Zobaczymy jak zacznę pisać.
Napisano 05 czerwiec 2010 - 13:22
Jej jestm pomarańczowy
Caleb będzie niebieski bo jest modem. Bati - jak zwykle pokręciłem twojego nicka więc będziesz miał rangę później troszkę.
Napisano 05 czerwiec 2010 - 13:23
Troche zajezdza plagiatem z mojego forum, bo redaktorzy u mnie tez sa pomaranczowi, ale tak, czy siak, gratuluje. xD

Napisano 05 czerwiec 2010 - 13:25
Możliwe, ale na bank nie masz takiej ekipy jak ta F-News'owa ;P
Napisano 05 czerwiec 2010 - 13:58
Ja coś nie mam rangi. Czemu?
Edit:
aaa
Doczytałem.
Edit 2:
Fuck yea
Edit:
aaa
Edit 2: