Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
CS 1.6 steam-wh
Rozpoczęty przez .RyBcIaA. : }, 22 maj 2010 15:01
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 maj 2010 - 15:01
wiele razy spotkałam się z sytuacja , ze np koles do kolesia mowi "wylacz wh" a on na to: "mam steam" . Czy naprawde na steam nie mozna grac na wh ? Sama mialam sytuacje , ze osadzali mnie o wh , a niedlugo bede miala steam . wiec bede mogla sie obronic tym , ze mam steam ? z gory dzieki za odp
Kasia R.
Napisano 27 maj 2010 - 21:01
Można mieć. Mój kolega miał wh na steamie, nawet mi pokazywał nie rozumiem co to za przyjemność czitowania... Valve i tak to wykryje
PS: jego też zbanowali ale nie od razu tylko po kilku dniach przychodzi raport, ale inni użytkownicy steam mogą dodać gracza na black list cziterów, z której potem Valve banuje. Nie wiem jak to dokładnie jest ale wiem że takie coś istnieje
PS: jego też zbanowali ale nie od razu tylko po kilku dniach przychodzi raport, ale inni użytkownicy steam mogą dodać gracza na black list cziterów, z której potem Valve banuje. Nie wiem jak to dokładnie jest ale wiem że takie coś istnieje
Napisano 28 maj 2010 - 20:30
Gracze ze steam chcą grać normalnie bez żadnych wspomagaczy dlatego go kupują, zeby po prostu pograć i miec z tego jakas przyjemność. A ludzi z czitami po prostu nie rozumiem. Nie ma wtedy frajdy z grania. Steam to jakby jakies bezpieczeństwo przed czitami bo valve tępi takich graczy dlatego tez ktos kto ma steam to nie gra na wh, sh i innych badziewiach.
Użytkownik seba211 edytował ten post 28 maj 2010 - 20:33
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych