Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Zte combo ZXDSL 831All
Rozpoczęty przez seba211, 22 maj 2010 08:11
11 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 27 maj 2010 - 23:45
Router łączy się do WLAN poprzez DSL czyli kabel dslowy do tego kabel USB podłączany jest do komputera jak to jest w neostradzie.
Jednak można się łączyc przez kabel sieciowy scrossowany powszechnie znanym Ethernetowym
do jakiego providera chcesz użyć tego routera?
jeżeli uzywasz neostrady która łączy się klasycznym jedno końcowym DSLem to kabel USB podlączany jest do komputera a DSL idzie prosto do filtra RJ11/Rj11
a i jeszcze taka prośba do Ciebie na koniec, nie spamuj dzialu i zakładaj jeden temat bo dostaniesz warna
Jednak można się łączyc przez kabel sieciowy scrossowany powszechnie znanym Ethernetowym
do jakiego providera chcesz użyć tego routera?
jeżeli uzywasz neostrady która łączy się klasycznym jedno końcowym DSLem to kabel USB podlączany jest do komputera a DSL idzie prosto do filtra RJ11/Rj11
a i jeszcze taka prośba do Ciebie na koniec, nie spamuj dzialu i zakładaj jeden temat bo dostaniesz warna
Napisano 29 maj 2010 - 10:03
wiem, juz wyslalem raporty
psuje mi sie kabel ethernet, wiec czy dalo by sie podlaczyc ten modem poprzez usb do komputera stacjonarnego?? i zeby dzialal internet?? sam nie jestem w tym dobrze obeznany dlatego założyłem temat..........wychodzi na to ze tan usb jest do routera..
psuje mi sie kabel ethernet, wiec czy dalo by sie podlaczyc ten modem poprzez usb do komputera stacjonarnego?? i zeby dzialal internet?? sam nie jestem w tym dobrze obeznany dlatego założyłem temat..........wychodzi na to ze tan usb jest do routera..
Napisano 29 maj 2010 - 13:55
ale jakiego internetu używaz? neostrady?
To znaczy ja nie wiem jak masz łącze skonfigurowane, możesz spróbować bo w sumie kabel ethernet to kabel sieciowy tylko scrossowany
podłącz kabel rj11 (ten mały telefoniczny) do routera a potem do filtra przy wtyczce a kablem USB podłącz router. No tylko że wtedy będziesz się musiał lączyć przez oprogramowanie routera
To znaczy ja nie wiem jak masz łącze skonfigurowane, możesz spróbować bo w sumie kabel ethernet to kabel sieciowy tylko scrossowany
podłącz kabel rj11 (ten mały telefoniczny) do routera a potem do filtra przy wtyczce a kablem USB podłącz router. No tylko że wtedy będziesz się musiał lączyć przez oprogramowanie routera
Kasia R.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- zxdsl 831 oprogramowanie
- zte combo sterowniki xp
- sterownikik do modemu zte 831
- oprogramowanie zte combo
- dlaczego modem combo zte nie dziala mi na usb
- medem combo zte zxdsl 831all
- najnowsze sterowniki do modemu combo zte zxdsl 831aii