Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
zastrzeżony numer...dzwoni
Rozpoczęty przez zagubionalaguna, 08 maj 2010 17:41
14 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 02 czerwiec 2010 - 10:06
pewnie, że da, odezwij się na moje gg, masz w profilu. (niewidoczny all the time)
//
http://www.forumowis...1
// mój dawny temat.
//
http://www.forumowis...1
// mój dawny temat.
Użytkownik Nookie edytował ten post 02 czerwiec 2010 - 10:16
emerytura ;]
Napisano 07 czerwiec 2010 - 10:13
Raczej w każdym telefonie da się blokować połączenia. Tylko trzeba pogrzebać w opcjach połączeń. Albo zmień nr tel. i po problemie
Nie polubię Cię
jak powiedzieć prościej?
Zbliżysz się o krok
porachuję kości
Nie polubię Cię,
Twej koszuli pstrości
Zbliżysz się o krok
porachuje kości
Do pięciu liczę - znikaj!
Dwa, trzy, cztery, pięć
raz, dwa, trzy, cztery, pięć
Nie będzie dziś walczyka
Dwa, trzy, cztery, pięć
raz, dwa, trzy, cztery, pięć.
jak powiedzieć prościej?
Zbliżysz się o krok
porachuję kości
Nie polubię Cię,
Twej koszuli pstrości
Zbliżysz się o krok
porachuje kości
Do pięciu liczę - znikaj!
Dwa, trzy, cztery, pięć
raz, dwa, trzy, cztery, pięć
Nie będzie dziś walczyka
Dwa, trzy, cztery, pięć
raz, dwa, trzy, cztery, pięć.
Napisano 07 czerwiec 2010 - 12:08
Jeżeli masz na abonament, zadzwoń do operatora i powiedz aby zablokował połączenia zastrzeżone. A nawet jak nie masz na abo zadzwoń. Tylko nie rozmawiaj z konsultantem tylko poproś o połączenie z jego szefem, rozmowa będzie bardziej kompetentna.
emerytura ;]
Napisano 17 luty 2011 - 21:25
Nikt nikomu nie odmawia prawa do blokowania prezentacji swojego numeru, ale taka osoba może spodziewać się że inne osoby mogą blokować połączenia przychodzące z numerów zastrzeżonych. 
Blokowanie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych. Użytkownik, który nie życzy sobie odbierać telefonów z numerów z ukrytą prezentacją numeru może podjąć decyzję o tym, czy odbierać takie połączenia.
* Aktywując usługę blokowanie połączeń z numerów zastrzeżonych nie będziesz odbierał połączeń z numerów, które mają ukrytą swoją prezentację.
* Każde połączenie przychodzące, które nie zostanie zaprezentowane własnym numerem, z powodu ukrycia numeru, nie zostanie zrealizowane, a Ty nie będziesz o tym informowany.
* Dzwoniący usłyszą bezpłatny komunikat informujący o przyczynie niezrealizowania połączenia. W celu zrealizowania połączenia dzwoniący powinien włączyć prezentacje numeru i zadzwonić ponownie.
Blokowanie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych. Użytkownik, który nie życzy sobie odbierać telefonów z numerów z ukrytą prezentacją numeru może podjąć decyzję o tym, czy odbierać takie połączenia.
* Aktywując usługę blokowanie połączeń z numerów zastrzeżonych nie będziesz odbierał połączeń z numerów, które mają ukrytą swoją prezentację.
* Każde połączenie przychodzące, które nie zostanie zaprezentowane własnym numerem, z powodu ukrycia numeru, nie zostanie zrealizowane, a Ty nie będziesz o tym informowany.
* Dzwoniący usłyszą bezpłatny komunikat informujący o przyczynie niezrealizowania połączenia. W celu zrealizowania połączenia dzwoniący powinien włączyć prezentacje numeru i zadzwonić ponownie.
Kasia R.
Napisano 19 luty 2011 - 22:22
Kiedyś miałem podobne problemy z tzw. "głuchymi" telefonami z zastrzeżonego nr, ostatnio rozwiązałem problem na dobre, przeniosłem numer do Play i blokuję wszystkie połączenia przychodzące z numerów zastrzeżonych
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych