Reszcie przypominam, że jutro wtorek.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
F-News nr 8
Rozpoczęty przez Bishop986, 06 maj 2010 21:30
109 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 maj 2010 - 17:01
Dobre. Tylko ze to miał być chyba test ipoda a nie ipada.
Kasia R.
Napisano 10 maj 2010 - 18:54
Ja mogę pisać z "Miłość, przyjaźń i znajomości", "Trudności życiowe", "Podryw doskonały" i ewentualnie: "Strefa 11", "Humor". Jak z RPG nikt nie zajął to mogę pisać.
Oprócz tego oczywiście felieton
Oprócz tego oczywiście felieton
Napisano 10 maj 2010 - 19:21
@bati - a czytałeś co pisałem o "ja chcę/mogę pisać..."? 
A o czym ten felieton?
A o czym ten felieton?
Kasia R.
Napisano 11 maj 2010 - 13:13
O tańcu, ou sure
Napisano 11 maj 2010 - 21:00
Podział newsów:
O nas - Lagger (bez gier forumowiczów)
Gry forumowiczów - Kaj
Fora regionalne - Lagger
Świat wokół nas - Ja (bez religii)
Religia - Morion
Gospodarka - bati
Styl życia - Caleb + twoje inne działy
Kobiecy kącik - a3z4
Męskie sprawy - bati
Rozrywka - Lagger (bez Teatr, kino, TV)
Muzyka - Dobruch
Hobby - Dwa pierwsze od góry ja, następne dwa bati, następne dwa Kaj, następne dwa a3z4, następne dwa Caleb, reszta Morion
Komputery, internet, technika - 3 pierwsze od góry Kaj, następne 3 Dobruch, reszta a3z4
Reszta działów pomijając forum RPG, dział Erotyka i dział O wszystkim - ac3z4
O nas - Lagger (bez gier forumowiczów)
Gry forumowiczów - Kaj
Fora regionalne - Lagger
Świat wokół nas - Ja (bez religii)
Religia - Morion
Gospodarka - bati
Styl życia - Caleb + twoje inne działy
Kobiecy kącik - a3z4
Męskie sprawy - bati
Rozrywka - Lagger (bez Teatr, kino, TV)
Muzyka - Dobruch
Hobby - Dwa pierwsze od góry ja, następne dwa bati, następne dwa Kaj, następne dwa a3z4, następne dwa Caleb, reszta Morion
Komputery, internet, technika - 3 pierwsze od góry Kaj, następne 3 Dobruch, reszta a3z4
Reszta działów pomijając forum RPG, dział Erotyka i dział O wszystkim - ac3z4
Napisano 11 maj 2010 - 22:00
Ja napiszę reckę serialu The Cleaner, i felieton muzyki rockowej.
albo_albo będzie pisał felieton o Peru.
a3z4 - możesz pod tym kątem dodać jakieś elementy do okładki. Coś na zasadzie "W tym numerze między innymi". O czym kto pisze już wiesz.
albo_albo będzie pisał felieton o Peru.
a3z4 - możesz pod tym kątem dodać jakieś elementy do okładki. Coś na zasadzie "W tym numerze między innymi". O czym kto pisze już wiesz.
Użytkownik Bishop986 edytował ten post 11 maj 2010 - 22:04
Napisano 12 maj 2010 - 09:52
Caleb
Muzyka - recenzja płyty "Amy Macdonald - A Curious Thing"
Literatura - recenzja książki "Robert Foryś - Za garść czerwońców"
RPG - historia systemów RPG
Film - recenzja ,,Sherlock Holmes" (rzecz jasna z 2010)
Muzyka - recenzja płyty "Amy Macdonald - A Curious Thing"
Literatura - recenzja książki "Robert Foryś - Za garść czerwońców"
RPG - historia systemów RPG
Film - recenzja ,,Sherlock Holmes" (rzecz jasna z 2010)
Napisano 12 maj 2010 - 15:19
Morion niestety odpadł. Jeśli chodzi o jego newsy to ja przejmę Religię a bati to co Morion miał w Hobby.
albo_albo nie ma wyznaczonych newsów bo z tego co rozumiem nie chce on przystępować do stałej redakcji (chyba, że źle rozumiem). Natomiast reszta z Was ("nowych") mam nadzieję, że się upora ze swoją częścią newsów. Jeśli to spieprzycie to droga do gazetki zostaje zamknięta. Tak jak już pisałem - sory jeśli wydaje się to trochę autorytarne, ale jakoś trzeba to zorganizować. Nie wiem jakie jest zdanie reszty redakcji o newsach (opinię chętnie usłyszę), ale IMO jest to ważna część F-News'a. Bez tego i od czasu do czasu artów o forum traci nasza gazetka "forumowiskowy" charakter. Natomiast sama forma etc. tych newsów nadal jest ustalana metodą prób i błędów. Ostatnio nikt nie komentował ich (nie wiem czy to dobrze czy źle) więc nawet nie wiem jaki jest odbiór tego wszystkiego przez czytelników (których mamy już 70, hura
). Myślę jednak, że jest to istotny element F-News. Zresztą nie ukrywam, że w przyszłości mogą i pewnie nastąpią kolejne zmiany w kwestii wiadomości z forum.
albo_albo nie ma wyznaczonych newsów bo z tego co rozumiem nie chce on przystępować do stałej redakcji (chyba, że źle rozumiem). Natomiast reszta z Was ("nowych") mam nadzieję, że się upora ze swoją częścią newsów. Jeśli to spieprzycie to droga do gazetki zostaje zamknięta. Tak jak już pisałem - sory jeśli wydaje się to trochę autorytarne, ale jakoś trzeba to zorganizować. Nie wiem jakie jest zdanie reszty redakcji o newsach (opinię chętnie usłyszę), ale IMO jest to ważna część F-News'a. Bez tego i od czasu do czasu artów o forum traci nasza gazetka "forumowiskowy" charakter. Natomiast sama forma etc. tych newsów nadal jest ustalana metodą prób i błędów. Ostatnio nikt nie komentował ich (nie wiem czy to dobrze czy źle) więc nawet nie wiem jaki jest odbiór tego wszystkiego przez czytelników (których mamy już 70, hura
Napisano 13 maj 2010 - 13:00
Dobra, dzisiaj opiszę ze 3 działy, jutro resztę działów, a po jutrze felieton ^^ Mam nadzieje, że wyrobię
Napisano 13 maj 2010 - 15:32
spoko tylko że ja piszę o tym:
http://www.filmweb.p...020/Detoks,2008
a nie o tym filmie, który zamieściłeś nazwę (wiem nazwa ta sama)
http://www.filmweb.p...020/Detoks,2008
a nie o tym filmie, który zamieściłeś nazwę (wiem nazwa ta sama)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych