Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
F-News nr 7
Rozpoczęty przez Bishop986, 30 kwi 2010 13:04
69 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 maj 2010 - 19:57
Cóż, nie posiadam wystarczającego polotu i lekkości "pióra", żeby napisać coś ładnego, poza tym nie potrafię trzymać się terminów i często nawalam, więc raczej nie jestem dobrym kandydatem. Postaram się coś sklecić, jeśli wyjdzie czytelnie to wyślę do Naczelnego ;p, aczkolwiek proponuje poszukać odpowiedniejszej osoby. Może jakiś casting? Byłoby zabawnie
Kasia R.
Napisano 05 maj 2010 - 20:27
Jak łatwo sprawdzić - 53, czyli nadal średnio, ale niech sobie temat powisi. Natomiast droga redakcjo - spamujcie dalej
Niech zobaczą wasze sygnatury!
Kasia R.
Napisano 05 maj 2010 - 23:16
Od razu rewolucji nie będzie. Ważne, że są postępy. Porównaj chociażby liczbę wyświetleń/odpowiedzi tematu z tym numerem i poprzednim.
Kasia R.
Napisano 10 maj 2010 - 16:01
Drobna uwaga - powinniście męczyć Angela, żeby gdzieś na forum wrzucił stały link do najnowszego wydania gazetki. Ja ściągnąłem najnowszy numer tylko dlatego, że ktoś dodał go do tych "newsów" po prawej na stronie głównej forumowiska.
A swoją drogą po pobieżnym przejrzeniu i przeczytaniu arta o modkach cieszę się, że byłem niezastąpionym terminatorem w gospodarce
A swoją drogą po pobieżnym przejrzeniu i przeczytaniu arta o modkach cieszę się, że byłem niezastąpionym terminatorem w gospodarce
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych