Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Makijaż permanentny

• Nie możesz odpowiedzieć
46 odpowiedzi w tym temacie

#41 miko463

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 22 kwiecień 2011 - 17:53

Wyświetl postUżytkownik julkaa85 dnia 22 marzec 2011 - 10:49 napisał

a ja się wybieram na kreskę dolną do pani Ani Zajdel, w promocji kosztuje teraz 300zł, cena mnie przekonuje, sama pani Ania zresztą też
Widzę, że nie tylko ja znam panią Zajdel ;)
Lubie ja i cenię jako kosmetyczkę, jest naprawdę bardzo dobra, dlatego nawet nie szukam innej.
Co do makijażu trwałego, to radzę dobrze przemyśleć swoja decyzję, bo utrzyma się on pare ładnych lat, a np. mogą sie zmienić nasze upodobanie co do umalowania naszej buzi.
No, ale jeśli jednak jesteśmy na 100 % pewne, to tylko u doświadczonej i pewnej kosmetyczki, która dobrze się będzie potrafiła nami zająć :)

Użytkownik miko463 edytował ten post 22 kwiecień 2011 - 17:54

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 modliszka23

specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 735 postów

Napisano 04 maj 2011 - 16:40

Przez jaki czas utrzymuje sie u Ciebie ten makijaż ?
Czy spokojnie taki kontur na ustach utrzyma sie do 2 lat?
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl

#43 Toola

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 131 postów

Napisano 18 maj 2011 - 11:34

Ja zrobiłam sobie makijaż permanentny, usta i kreski i myślę, że to była jedna z lepszych decyzji jakie podjęłam, raz że nie muszę się codziennie rano malować, a dwa że sama nigdy tak fajnie i delikatnie się nie umiałam pomalować, zastanawiałam się długo bo widziałam efekty nieudanych zabiegów, dlatego długo szukałam odpowiedniego pewnego, miejsca, gdzie makijaż taki zrobię. No i najlepiej w moich "badaniach" wypadł salon na Merliniego 4 w Warszawie, bo tam mieszkam. robią tam makijaż bardzo bardzo łagodną metodą z profesjonalnymi przyrządami, naprawdę na poziomie.

#44 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 87 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 09:42

A powiedzcie, wiadomo ze każdy człowiek inaczej odczuwa ból i inaczej goja mu sie rany ale chciałąm się dowiedziec po jakim czasie człowiek może wyjść do ludzi ?? bo słysząłam że robią sie jakies strupy i milion innych rzeczy

#45 Karolina_1985

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 23 luty 2012 - 14:34

Wyświetl postUżytkownik xxmoniax dnia 24 styczeń 2012 - 09:42 napisał

A powiedzcie, wiadomo ze każdy człowiek inaczej odczuwa ból i inaczej goja mu sie rany ale chciałąm się dowiedziec po jakim czasie człowiek może wyjść do ludzi ?? bo słysząłam że robią sie jakies strupy i milion innych rzeczy

Cześć! Ja robiłam kreski tydzień temu w Extravaganza na Żoliborzu u Agaty Świeckiej. Robiła mi dwa znieczulenia, jedno kremem, a później jeszcze jak zaczynało mnie boleć, to płynem który trochę piekł, ale później już w ogóle nie bolało. Nie dziwię się że pytasz o strupki i rany bo też naczytałam się sporo na różnych forach o ropiejących oczach i jakiś strasznych historiach. Ja robiłam kreski około 18. Oczy miałam trochę zaczerwienione ale na drugi dzień już nic nie było widać. Rano po przebudzeniu czułam tak jak by trochę piasek pod powiekami, ale już w ciagu dnia wszystko było normalnie, poszłam do pracy i nic nie było widać na oczach (oprócz kreseczek :)) tylko wiem, że nie można mieć sztucznych rzęs jeśli chcesz zrobić kreski i jak nosisz soczewki to na zabieg trzeba je wyjąć. Pozdrawiam!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 adelheid

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów

Napisano 20 kwiecień 2012 - 22:20

Zastanawiam się nad takim makijażem ust. Ponoć dobrze wykonują taki zabieg w Elite. Raz, a dobrze wykonany makijaż i nie trzeba było by się malować przed wyjściem. Dobra motywacja, by zbierać kaskę :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#47 IzUnIa22

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 06 maj 2012 - 20:41

a słyszałyście o kimś kto w Lubinie wykonuje dobrze taki makijaż. Szczególnie zależy mi na makijażu oka na kreskach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych