Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

makijaż.

• Nie możesz odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 gumiś.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 11 kwiecień 2010 - 13:16

dziewczyny mam problem z makijażem. co się umaluję to mam wrażenie, że jednak to nie jest dla mnie i źle się w tym czuję. moja uroda? ciemne włosy i oczy, ale nie karnacja, aktualnie jestem raczej blada (przez długą zimę), cera z plamkami zaczerwienionymi nawet nie wiem dlaczego, a oczy średniej wielkości. wiem, że nie powiecie mi dokładnie jak mam się malować itp. ale może zdradzicie mi swoje patenty na ładny i naturalny makijaż. ;*

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 MultiPerfumeria

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 160 postów

Napisano 13 kwiecień 2010 - 18:10

A moze napisz jakiego dokładnie tuszu,podkładu używasz?? Możliwe że po prostu źle go dobierasz albo masz uczulenie na niektóre składniki.
Oryginalne Perfumy dla Pań i Panów

#3 marta247

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 56 postów

Napisano 30 kwiecień 2010 - 10:42

Wydaję mi się że powinnaś używać podkładu matującego np MaxFactor Lasting Perfomance ale nie za ciemnego bo zrobi Ci maskę. Możesz też spróbować kredki do oczu. Poeksperymentuj czy dobrze wyglądasz z kreską na dole albo na górze.

#4 majkawazka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 310 postów

Napisano 06 marzec 2011 - 11:38

dla ciemnych oczu i wlosow wspaniale sa fiolety- wiec polecam takie cienie plus dobry tusz!
Mój blog:

majkawazka.pl

Darmowe porady o odchudzaniu. Skuteczne!

#5 katjana

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 21 kwiecień 2011 - 13:31

Przede wszystkim na twoim miejscu skupiłabym się na optycznym powiększeniu oczu. Mogłabyś zacząć stosować eyeliner. Dzięki temu sprawisz, ze twoje oczy będą o wiele większe. Skoro masz ciemne włosy to ja bym na twoim miejscu spróbowała użyć delikatnych, brązowych cieni do powiek.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Pestka1

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 04 maj 2011 - 20:19

Używaj kredki do oczu to podkreśli twoje oczy które na pewno są ładne:)Jak nie jesteś pewna w czym będzie ci ładnie zawsze możesz wypróbować kilka makijaży w wolnej chwili i zdecydować co najlepiej do ciebie pasuje. Zawsze zostają porady z takich stron jak ta http://www.makijaz.n.../makijaz-okazje

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#7 sok_bananowy

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 73 postów

Napisano 08 maj 2011 - 19:18

Przy bladej cerze akurat fiolet nie będzie dobrym rozwiązaniem, ale już brąz jak najbardziej
Świat jest piękniejszy, kiedy jest czekolada

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych