Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

krwawienie z odstwienia

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ania503

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 115 postów

Napisano 07 kwiecień 2010 - 16:46

robiłam test w 15 dniu po stosunku. test ciążowy.. wyszedł negatywnie. ten 15 dzien to był czas kiedy miało wystąpić krwawienie z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.  krwawienie dostałam po 5 dniach od odstawienia. i moje pytanie czy moge być spokojna że nie jestem w ciąży? krwawienie nie było jakieś skąpe. proszę o odpowiedź.
Dołączona grafika

To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską, lecz może zdąże ułozyć jeszcze wszystko przed śmiercią.
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć ,
czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy duzo ważniejsze niż spokój.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 pamela a

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2237 postów

Napisano 07 kwiecień 2010 - 17:20

Jeżeli brałaś regularnie tabletki, nie brałaś żadnych leków, to małe są szanse na ciążę ;)
Ja też kilka razy dostałam "miesiączke" 5 dnia przerwy

#3 wicca_as

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 565 postów

Napisano 07 kwiecień 2010 - 17:36

Krwawienie z odstawienia rzadko kiedy przypada w dniu przerwy w braniu tabletek, najczęściej parę dni po, tak więc nie powinnaś się martwić :)

#4 Althaea

~.~

• HalfMod
  • 2306 postów

Napisano 07 kwiecień 2010 - 19:42

Raczej nie powinnaś mieć powodów do niepokoju.
Jeśli regularnie brałaś tabletki a test wyszedł negatywny to w ciąży nie jesteś :)

Dołączona grafika

Mail: althaea@poczta.pl
GG: 12532877

#5 ania503

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 115 postów

Napisano 09 kwiecień 2010 - 16:04

Witam, odstawiłam tabletki diane35 po miesiącu ich brania. Odstawiłam bo psychicznie się zle czułam. Krwawienie z odstawienia dostałam dopiero 5 dnia a nie jak pisało w ulotce (2-4) i moje krwawienie trwa do dzis, wygląda jakbym co najmniej okres miała! czy normalne? juz prawie 7 dzień,a w 6 jakby skrzep taki ciągnący się, nigdy tak nie miałam? czy to normalne? zaczęłam nawet myśleć ze zaszłam w ciąże i że poroniłam i ze się macica oczyszcza? boże, nie zwariowałam. Chyba zakoncze na jakiś czas ze współżyciem bo to nie na moje nerwy. Proszę o odpowiedzi. dodam że podbrzusze mnie pobolewa troche..  

Użytkownik ania503 edytował ten post 09 kwiecień 2010 - 16:07

Dołączona grafika

To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską, lecz może zdąże ułozyć jeszcze wszystko przed śmiercią.
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć ,
czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy duzo ważniejsze niż spokój.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 pamela a

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2237 postów

Napisano 09 kwiecień 2010 - 17:13

No przecież piszemy Ci, że to jak najbardziej normalne, że dostałaś okres (jeśli można to tak nazwać)5 dnia, poza tym krwawienie z odstawienia wcale nie musi być bardziej skąpe niż normalna miesiączka, u mnie trwało 7-8 dni, dopiero po jakimś roku brania tabletek zaczęło być krótsze i mniej obfite, także nie panikuj! Moze rzeczywiscie powinnaś sobie dać sobie na jakiś czas spokój z uprawianiem seksu, jeżeli wywołuje to u Ciebie takie obawy...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych