ogólnopolska szkoła barmanów
Napisano 16 marzec 2010 - 10:17
Kasia R.
Napisano 18 maj 2010 - 10:51
\Była duża grupa ale klimat zajęć wynagradzał to , bo było naprawdę fajnie. Może przez ciągłą degustację
Udało mi się znaleźć pracę,więc nie żałuje ,że byłam na kursie.
Napisano 24 lipiec 2010 - 12:31
Użytkownik lindt dnia 18 maj 2010 - 10:51 napisał
\Była duża grupa ale klimat zajęć wynagradzał to , bo było naprawdę fajnie. Może przez ciągłą degustację
Udało mi się znaleźć pracę,więc nie żałuje ,że byłam na kursie.
Witam,
ja tez bylem na kursie w ogólnopolskiej szkole barmanow. W grupie bylo kilkanascie osob. Ogolnie spoko klimat, mielismy zajecia w platinium za barem. Co do wykladow to nie bylo jakiejs oddzielnej sali, ale luz, rozlozyli ta czesc teoretyczna na kilka dni, wiec dalo sie wytrzymac bo ja w sumie to chcialem glownie praktyke ogarnac. Czy w krakowie tez tak cisneli na egzaminie? Bo w wawie to kilka osob mialo problem zeby zdac. Ogolnie ciezko bylo. Ale oplacalo sie.
Napisano 25 lipiec 2010 - 20:35
Kasia R.
Napisano 26 lipiec 2010 - 17:13
Użytkownik backspace dnia 25 lipiec 2010 - 20:35 napisał
No powiem ci ze warto, tez bylam w ogolnopolskiej szkole barmanow. dobra zabawa i duzo duzo wiedzy i nauki praktycznej. narazie nigdzie nie pracuje ale z kursu zadowolona jestem. Kamil Ja bylam w Poznaniu i zdalam egzamin ale duuuuzo czasu siedzialam i sie uczylam, jednak 2 osoby mialy poprawki
Napisano 28 lipiec 2010 - 10:22
Napisano 30 lipiec 2010 - 17:13
Użytkownik kredkaaa dnia 28 lipiec 2010 - 10:22 napisał
hehe, a domki juz na latte umiesz rysowac?
Napisano 03 sierpień 2010 - 18:24
Użytkownik kasiawol dnia 02 sierpień 2010 - 10:06 napisał
A ja dzisiaj zaczolem szkolenie w Szczecinie na Barmana tez w szkole barmanow. Jak narazie to fajnie sie zaczelo. Z godzina byla teorii ale bardzo ciekawie mowil instruktor, a potem juz tylko praktyka za barem w klubie. Zobaczymy jak bedzie dalej no i torche sie boje tego egzaminu jakbyscie mogli napsac wiecej jak tam ten egzamin wyglada?
Napisano 05 sierpień 2010 - 19:29
Użytkownik zelekon dnia 03 sierpień 2010 - 18:24 napisał
byłam u nich na kursie barmańskim i strasznie ciężko było na egzaminie, pani instruktor miła, ale bardzo wymagająca, a na barmańskim jak? Bo planuję się zapisać
Napisano 13 sierpień 2010 - 19:43
Użytkownik konradwych dnia 16 marzec 2010 - 10:17 napisał
Napisano 18 kwiecień 2011 - 12:50
Racja OSB nie ma najlepszej opini.
Jednak moim skromnym zdaniem ani OSB An MSBIS i inne firmy nie mogą mieć dobrej opini jeśli to za co płacisz 600 zł lub 1200 zł jest
Banalnie proste! Idziesz na kurs z myslą "hmm chce poznac tajemnice pracy baramna" Na pewno jest to trudne > > >
Jednak po lub już w trakcie kursu uświadamiasz sobie "Przecież to banał! i ja za to zapłaciłem tyle kasy!
Dlatego uważam, żę dobrą opinie miałyby te kursu gdyby były w cenie 80 zł
Dlatego SAM stworzyłem Alternatywę . . Możesz się zapisać na Darmowy Kurs Barmański
Na stronie
Darmowy Kurs Barmański
Pozdrawiam z uśmiechem.
Daniel
Napisano 24 maj 2011 - 20:53
Robiłem kurs dla BARMANÓW i jestem zadowolony.
Moim zdaniem większość złych opinii jest pisana przez ludzi, którzy mają w tym interes, bo na kursie nie można się raczej do niczego przyczepić.
Powszechnie wiadomo, że OSB jest chyba największą firma tego typu w Polsce i poprzez swoją organizacje i profesjonalizm jest numerem jeden na rynku i robi konkurencję jakimś małym podrostkom, którzy próbują przekabacić klientów na swoją stronę tworząc jakiś szkalujące fora...to jest żenada...wydaje mi się jednak że nie zaszkodzi to OSZB z powodu jej opinii wśród barmanów oraz opinii tych, którzy kursy kończyli...
Kasia R.
Napisano 01 październik 2011 - 13:47
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- szkoła barmanów opinie
- szkolabarmanow.pl opinie
- ogólnopolska szkoła barmanów opinie
- ogólnopolska szkoła barmanów forum
- opinie o kursie menadzer w szkole barmanów
- czy warto ukończyć kurs menadzer gastr onomii w szkole
- test barmański
- kurs barmański poznań opinie
- ogólnopolska szkoła barmańska test teoretyczny
- forum barmanów
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- kiedy pisze sie komisa
- xxi lo kraków opinie
- szkoła norwid kielce opinie
- liceum o profilu medycznym w warszawie.
- konkursy dla mam w klasie
- darmowy kurs języka angielskiego do pobrania
- ile możesz kosztować internat
- Komputer zmienił nasze życie
- czy moge sie przenisc z liceum do technikum
- profile w liceum prawniczym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych