Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Gdzie na randkę w Katowicach?
Rozpoczęty przez Mercurio, 15 mar 2010 20:38
9 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 16 marzec 2010 - 17:09
Ja na pierwszą randkę z chłopakiem poszłam do indyjskiej Buddhy koło placu Miarki. Dobre jedzenie, ceny chyba też nie najgorsze (ale nie płaciłam, więc nie wiem na pewno
), w restauracji pracują Hindusi, także jak ktoś lubi orientalną kuchnię to jest w sam raz dla niego. O tym, że knajpka się sprawdziła może świadczyć fakt, że od tego czasu już pół roku jesteśmy razem.
Sex, kocimiętka & rock&roll!
Napisano 17 marzec 2010 - 15:20
Nie słyszałem o tym miejscu jeszcze - znalazłem tylko stronę (http://buddha.info.pl) i jeśli to ta sama knajpka, to prezentuje się całkiem nieźle.
Boję się tylko, czy rachunek nie zeżre mojej biednej, studenckiej kieszeni.
Napisano 19 marzec 2010 - 15:55
Użytkownik Mercurio dnia 17 marzec 2010 - 15:20 napisał
Nie słyszałem o tym miejscu jeszcze - znalazłem tylko stronę (http://buddha.info.pl) i jeśli to ta sama knajpka, to prezentuje się całkiem nieźle.
Boję się tylko, czy rachunek nie zeżre mojej biednej, studenckiej kieszeni.
Nie jest tak źle.
Sex, kocimiętka & rock&roll!
Napisano 19 marzec 2010 - 19:06
Wściekły Pies. Bardzo fajny klimat panuje w tej knajpce. Osobiście polecam.
"..Dużo bym dał, by przeżyć to znów -
Wehikuł czasu to byłby cud.."
Wehikuł czasu to byłby cud.."
Kasia R.
Napisano 20 marzec 2010 - 10:02
Hm... Ja bym proponowal cos kolo Katowic - w Myslowicach jest fajna knajpko - restauracja. Na Mikołowskiej obok biblioteki
Zwie sie Nie?-Bo! 
Fajny klimat, muzyczka bardzo fajna. Zadne techno czy cos
Poprostu taka relaksujaco klimatowa
Oswietlenie tez super przyjemne ktore po godzinie nie meczy oczu. Mila obsluga, jedzenie super. No i nie drogo
W sumie nie dawno ja odkrylem i pewnie sie dzisiaj tam rowniez z dziewczyna wybiore
Acha ... za herbate + piwo dla mnie zaplacilem 11zl wiec nie najdrozej. Wiadomo, ze im dluzej sie tam siedzi to wiecej pieniedzy pojdzie na napoje - no i trza by bylo cos zjesc
... No ale za przyjemnosci wszedzie sie placi wiec nie ma co dramatyzowac 
Acha .. dodam rowniez, ze kazdy stolik jest oddzielony takim hm... jakby to nazwac ... taka zaslonka z wikliny wiec prywatnosc gwarantowana
Fajny klimat, muzyczka bardzo fajna. Zadne techno czy cos
W sumie nie dawno ja odkrylem i pewnie sie dzisiaj tam rowniez z dziewczyna wybiore
Acha ... za herbate + piwo dla mnie zaplacilem 11zl wiec nie najdrozej. Wiadomo, ze im dluzej sie tam siedzi to wiecej pieniedzy pojdzie na napoje - no i trza by bylo cos zjesc
Acha .. dodam rowniez, ze kazdy stolik jest oddzielony takim hm... jakby to nazwac ... taka zaslonka z wikliny wiec prywatnosc gwarantowana
Użytkownik undercover edytował ten post 20 marzec 2010 - 10:05
Maly, szybki narwaniec o charakterze snajpera zrobi porzadek na twarzy szybko i tanio. Nobody FUCKED ME !
Napisano 07 kwiecień 2010 - 21:48
Dzięki Wam wszystkim za opinie - byłem już z kobitą w Buddhdzie - żeby było bardziej elegancko. :> Faktycznie, żarcie świetne - kurczak tandoori to jakaś masakra (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu)! Kasa też faktycznie nie jakaś straszna, chociaż budka z kebabem to to nie jest... Ale zapłaciliśmy w sam raz, nie za dużo, nie za mało.
Widziałem, że w restauracji faktycznie przewijają się często hindusi, a to fajnie - nie ma nic gorszego, niż orientalne podrabiane restauracje. Jeśli chodzi o poziom intymności, to zależy, gdzie trafisz - można się schować, ale nie wszędzie. Grają hity bollywodzkie - ale niezbyt głośno, więc jak ktoś nie trawi, to tak czy tak nie będzie mu przeszkadzać.
Teraz myślimy trochę o tym Nie? Bo, chociaż Mysłowice trochę nam nie po drodze... Ale mamy tam znajomych, to może ich wyciągniemy.
Czekam też na propozycje niezwiązane z knajpami i restauracjami :>
Teraz myślimy trochę o tym Nie? Bo, chociaż Mysłowice trochę nam nie po drodze... Ale mamy tam znajomych, to może ich wyciągniemy.
Czekam też na propozycje niezwiązane z knajpami i restauracjami :>
Napisano 08 kwiecień 2010 - 07:26
A ja polecam Bidę pod Siewierzem, super restauracja ale może zrujnować niejedną kieszeń.
Spacerki w parku na Kościuszki:)
A może wypad gdzieś za miasto turystycznie, myślałeś o tym?
Spacerki w parku na Kościuszki:)
A może wypad gdzieś za miasto turystycznie, myślałeś o tym?
POMOGŁAM? Daj PLUSA.
------------------------------------------------------
Dobra książka to rodzaj alkoholu - też idzie do głowy.
------------------------------------------------------
Dobra książka to rodzaj alkoholu - też idzie do głowy.
Napisano 16 styczeń 2012 - 13:29
A lubicie pizzę? Idźcie do Party Pizza, na Kamiennej. Mają fajny lokal i przede wszystkim - koszty tej kolacji nie będą tak wysokie co w drogich knajpach.
Kasia R.
Napisano 15 marzec 2012 - 14:15
Ja polecam pub- Akant na tyłach Teatru Śląskiego- świetny
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych